- Reaksiyon puanı
- 10,204
- Puanı
- 1,060
Ağustos 31 gün. Oradan bir eksimiz var. 27'sinden sonra belli olacak gibi.Bizim tahmin daha ağır basıyor bekle gör.![]()
Ağustos 31 gün. Oradan bir eksimiz var. 27'sinden sonra belli olacak gibi.Bizim tahmin daha ağır basıyor bekle gör.![]()
Oha bizim tahmin çok yakın tutacak gibi ve tabiiki ödülümü isterim.Son 1 hafta. Şarkı da 116 milyon izlenmede. Forum admini @mrt-06 ile resmi anlaşma sağladık. Kazanan üyelere 1 aylığına kesin olarak "En İyi Müzik Tahmincisi" etiketi verilecek.Tabi isterseniz, zorla değil
@Billy Kane @MayısKralı @MasacRE- @sokak sanati
130'u geçebilir hala.Oha bizim tahmin çok yakın tutacak gibi ve tabiiki ödülümü isterim.![]()
31 agustos dogum gunum bilemiyorum yani.130'u geçebilir hala.Günde 2 milyon izlense tam tam 130 oluyor 31 ağustos'ta.
etiket de olmadı. @MasacRE- @sokak sanati @MayısKralı
Tamam biz aldık.31 agustos dogum gunum bilemiyorum yani.![]()
Heyecanladım.Tamam biz aldık.Forumda alınmış en güzel doğum günü hediyesi olacak.
![]()
Phoebe izleye izleye trolll oldum bendegörevi troll'e kullanma.Güzell.
![]()
121-130 dedim![]()
ben şimdi kullansam sayılırmı?görevi troll'e kullanma.Güzell.
![]()
1 ay önce cevap verebilirmiyim?ben şimdi kullansam sayılırmı?![]()
ben konuyu geç farkettim ama seninki bence sayılmamalıBen de dün kullandım![]()
ben geç farkettim ama1 ay önce cevap verebilirmiyim?![]()
Süper mod olan Deniz. Eklesin.ben konuyu geç farkettim ama seninki bence sayılmamalı
ben geç farkettim ama![]()
nereye ekleyecek ben fransız kaldım konuya şimdiSüper mod olan Deniz. Eklesin.![]()
Ben de geç fark ettim belki sen de iyice egoist oldunben konuyu geç farkettim ama seninki bence sayılmamalı
ben geç farkettim ama![]()
Nereye ne ekliyoruzSüper mod olan Deniz. Eklesin.![]()
ben bu kapattırmamışmıydım ne ara açıldı.nereye ekleyecek ben fransız kaldım konuya şimdi
oylama 30 ağustosa kadarmış. daha sürem var oy vermeye![]()
Deniz sana karşı gelince egoist mi oluyorumBen de geç fark ettim belki sen de iyice egoist oldun
Nereye ne ekliyoruz![]()
olaya fransız kalan senmişsin demekben bu kapattırmamışmıydım ne ara açıldı.Oyla tabi ki.
Zaten orjinal liste bende.![]()
Benim karşı konulamaz egoma rakip olarak gelirsen egoist olursunDeniz sana karşı gelince egoist mi oluyorumuğraşma benle
olaya fransız kalan senmişsin demek
dur bi kopya çekeyim nekadar izlenmiş ama tahminim 130 u geçer![]()