Sen Olsan Bari 1 Ay İçinde Ne Kadar İzlenir?

Kim tutturacak bakarız. :D Kaç Milyon izlenir?

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
141-150 arası diyorum bende şarkı güzel dinlenir ya

Sen zaten haksızsın.
Objektif bakmıyorsun, takmışsın boyun kadar gözlükleri.

Tarkan belli bir standartın üzerinde Dünya genelinde ciddi bir üne sahip sanatçı. Bu kız daha 17 yaşında ve güzel bir başlangıç yapıyor. Bu kıyaslama çok saçma ya.

kaybolmadan zehirlenen çocukların zihnini açmam alzım ayoll şu çalıntı klip konusuna gidiyorum şuan

Reactions: S.G.A.T.
Saçından kıyafetine kadar çalmıs klipte tam 2 ayrı klipten çalmıs biridne ayılar bıçakla vurmalar aynı biridne dans figuru falan çalda buakdar çalma ayoll kendinden hiçbir katkısı yok
Esinlenmiş işte ne var bunda hep Tarkan mı esinlenecek

Reactions: S.G.A.T.
1 Ayda 100 ü göremez @S.G.A.T. ın anketini kınıyorum
Bak @S.G.A.T. ın açıklamasını oku önce

Rekortmen klip ağustos ayı boyunca ne kadar izlenir? 1 eylül'e kadar ne kadar izlenmeye ulaşır?

Not. klip 4 günde 23.859.125 kere izlendi.

Yani 23 küsur milyondan itibaren başlayarak 1 eylüle kadar kaç olur diyor. Buna rağmen 100 milyonu göremez diyorsan fındıklar sende kafa yapmış demektir başka açıklaması yok

200 ustunu saka olsun diye dedim ben

Youtube yorumlarina gidip baksana sarkiyi turkiye yerine koyup onemsemisler hadi dunya listesindeyiz en cok izlenenlerdeyiz diye bide her tutan yabanci sarkinin altina aleyna tilki sen olsan yaziyolar

Herşeyden haberi var. Müzik dünyasının avucunun içi gibi biliyor. Kıskançlık sadece.

Herşeyden haberi var. Müzik dünyasının avucunun içi gibi biliyor. Kıskançlık sadece.
200 ustunu saka olsun diye dedim ben

Youtube yorumlarina gidip baksana sarkiyi turkiye yerine koyup onemsemisler hadi dunya listesindeyiz en cok izlenenlerdeyiz diye bide her tutan yabanci sarkinin altina aleyna tilki sen olsan yaziyolar
ayy sorma hızlı öfkeli şarkısı dinelyip kendime geleyim diyorum yorumlarda aleyna yazıyor dahada çıldırıyorum rahat yok veletlerden
@MasacRE- @Harunnn60 @sokak sanati