Süprizli konu olsun senin için yarını bekleNe ile alakalı
Sevmediğim bir dizi ve sevmediğim bir ecünnü ve sevmediğim bir zibidi olmasındaSüprizli konu olsun senin için yarını bekle
Ahaha hangisiydi ki o kaçırmışım.
Bir şey olmaz atv'de.
Dirilişini geçiyor işte lekelendiğine sevin
Bugun bir haber acayım bari hasetinden catla
neyse bu haftalık da bu kaAaa bu saatden sonra uğraşamam yarın
Ohh gidiş saatin geldimi hadi selametlen,see you tatlımneyse bu haftalık da bu kaşimdi @Harunnn60 , @destere yi gebertip denize atmıştır diye düşünüyorum ama olur da harun safozu becerememişse o işi şu videonun 1. dk sindeki gibi hazır olun canlarım @destere gelirse uzun zamandır ortalıkta olmadığı için @Çiğdem- le forumun ortasında sevişmeye falan kalkarlar zaten hogatha eline kırbacı almış destoşuna şaplatmak için bekliyormuş@kerem @MasacRE- @Aserat @Ahmed
neyse bu haftalık da bu kaşimdi @Harunnn60 , @destere yi gebertip denize atmıştır diye düşünüyorum ama olur da harun safozu becerememişse o işi şu videonun 1. dk sindeki gibi hazır olun canlarım @destere gelirse uzun zamandır ortalıkta olmadığı için @Çiğdem- le forumun ortasında sevişmeye falan kalkarlar zaten hogatha eline kırbacı almış destoşuna şaplatmak için bekliyormuş@kerem @MasacRE- @Aserat @Ahmed
Aaa şimdi gördüm @serhattOhh gidiş saatin geldimi hadi selametlen,see you tatlım
Benim sayemde gördün kaknem bana dua et
Görmemem daha iyi olurdu iyilik mi ettin sanıyonBenim sayemde gördün kaknem bana dua et
Ben varken forumu sana bırakmam
aaa görmeden olur mu çocuk o kadar etiketlemişGörmemem daha iyi olurdu iyilik mi ettin sanıyon
Yine beni tuhaf bir ecünnüye benzetip gitmişaaa görmeden olur mu çocuk o kadar etiketlemiş
Senden güzel biridirYine beni tuhaf bir ecünnüye benzetip gitmiş
Ecünnü olduktan sonra güzel olsa ne olurSenden güzel biridir
Sana göre herkes ecünnüEcünnü olduktan sonra güzel olsa ne olur
Şu aralar flashforward'la başlıyor dizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?