Süprizli konu olsun senin için yarını bekleNe ile alakalı![]()
![]()
![]()
Sevmediğim bir dizi ve sevmediğim bir ecünnü ve sevmediğim bir zibidi olmasındaSüprizli konu olsun senin için yarını bekle![]()
Ahaha hangisiydi ki o kaçırmışım.![]()
Bir şey olmaz atv'de.![]()
Dirilişini geçiyor işte lekelendiğine sevin![]()
Bugun bir haber acayım bari hasetinden catla![]()
neyse bu haftalık da bu kaAaa bu saatden sonra uğraşamam yarın![]()
![]()
![]()
Ohh gidiş saatin geldimi hadi selametlen,see you tatlımneyse bu haftalık da bu kaşimdi @Harunnn60 , @destere yi gebertip denize atmıştır diye düşünüyorum ama olur da harun safozu becerememişse o işi şu videonun 1. dk sindeki gibi hazır olun canlarım @destere gelirse uzun zamandır ortalıkta olmadığı için @Çiğdem- le forumun ortasında sevişmeye falan kalkarlar zaten hogatha eline kırbacı almış destoşuna şaplatmak için bekliyormuş
@kerem @MasacRE- @Aserat @Ahmed
neyse bu haftalık da bu kaşimdi @Harunnn60 , @destere yi gebertip denize atmıştır diye düşünüyorum ama olur da harun safozu becerememişse o işi şu videonun 1. dk sindeki gibi hazır olun canlarım @destere gelirse uzun zamandır ortalıkta olmadığı için @Çiğdem- le forumun ortasında sevişmeye falan kalkarlar zaten hogatha eline kırbacı almış destoşuna şaplatmak için bekliyormuş
@kerem @MasacRE- @Aserat @Ahmed
Aaa şimdi gördüm @serhattOhh gidiş saatin geldimi hadi selametlen,see you tatlım![]()
Benim sayemde gördün kaknem bana dua et
Görmemem daha iyi olurdu iyilik mi ettin sanıyonBenim sayemde gördün kaknem bana dua et
Ben varken forumu sana bırakmam![]()
aaa görmeden olur mu çocuk o kadar etiketlemişGörmemem daha iyi olurdu iyilik mi ettin sanıyon![]()
![]()
![]()
Yine beni tuhaf bir ecünnüye benzetip gitmişaaa görmeden olur mu çocuk o kadar etiketlemiş![]()
Senden güzel biridirYine beni tuhaf bir ecünnüye benzetip gitmiş![]()
![]()
![]()
Ecünnü olduktan sonra güzel olsa ne olurSenden güzel biridir![]()
Sana göre herkes ecünnüEcünnü olduktan sonra güzel olsa ne olur![]()
![]()
![]()
Şu aralar flashforward'la başlıyor dizi