İnşaat işçisi olayında edecektim de elim gitmedi.O zaman Sedayı da etHep iyi giden işleri şikayet etmişsin
![]()
İnşaat işçisi olayında edecektim de elim gitmedi.O zaman Sedayı da etHep iyi giden işleri şikayet etmişsin
![]()
Ben artık beğenmediğim şeyleri RTÜK'e şikayet ediyorum, tam troll oldum.@xBUGRAx @Forumdash @xemrexxx
Hatta Yemekteyiz ve Yasak Elmayı da şikayet etmiştim.![]()
Aaa Ertuğrul kaç kere 20 gördü belki yarın yine görücek ama Karadeniz 1 kere aldı diye tek oymuş bu @Forumdash da şikayet et rtüğe sahtecilikten @mrt-06Sitemin ilk ölçümleri. Deneme yanılma payı![]()
O herkese gülüp yemeklerini övüp 1-2 veren kadın çıldırttı beni.Aaa Ertuğrul kaç kere 20 gördü belki yarın yine görücek ama Karadeniz 1 kere aldı diye tek oymuş bu @Forumdash da şikayet et rtüğe sahtecilikten @mrt-06![]()
![]()
Yemekteyizden ne istedin 😱
Aaa onu etmene sevindim onlar yüzünden koptum yarışmadanO herkese gülüp yemeklerini övüp 1-2 veren kadın çıldırttı beni.![]()
Ahaha hangisiydi ki o kaçırmışım.Aaa onu etmene sevindim onlar yüzünden koptum yarışmadan
Bir kadın yemek masasında yediği yılanı anlatıyorBiliyorsun nekadar tiksindiğimi insanlar yemek yiyor yarım saat yediği yılanı anlattı o hafta kapatıp uzun süre bakmadım
![]()
20den 14 mü düştünüz ahahahaAaa Ertuğrul kaç kere 20 gördü belki yarın yine görücek ama Karadeniz 1 kere aldı diye tek oymuş bu @Forumdash da şikayet et rtüğe sahtecilikten @mrt-06![]()
![]()
Yemekteyizden ne istedin 😱
20den 14 mü düştünüz ahahahaahahaah
F:
dalga geceim mi![]()
Yarın totel 20 olur ab de 25 olur kalp ilacınla bak @ForumdashAhaha hangisiydi ki o kaçırmışım.![]()
Ben artık beğenmediğim şeyleri RTÜK'e şikayet ediyorum, tam troll oldum.@xBUGRAx @Forumdash @xemrexxx
Hatta Yemekteyiz ve Yasak Elmayı da şikayet etmiştim.![]()
öbür yılan @denizz19 un askerliği bitiyor atacanın karşısına onu koyarız karşılıklı tısslaşırlarOoo tek başıma zor oluyordu bu diziyi kötülemek @Forumdash @eskici @xemrexxx savunmaya geçiyorlardı sen de bana güç olursun cnm![]()
![]()
![]()
Noyan geldi bir tarihi fark yesinlerde görsünler , Aaa Ertuğruluda sevmiyordun ama düşmanımın düşmanı dostumdur de![]()
![]()
![]()
Bitiyor gelecek yine baş belasıöbür yılan @denizz19 un askerliği bitiyor atacanın karşısına onu koyarız karşılıklı tısslaşırlar@Forumdash @serhatt
Ahaha hangisiydi ki o kaçırmışım.![]()
20den 14 mü düştünüz ahahahaahahaah
F:
dalga geceim mi![]()
Yarın totel 20 olur ab de 25 olur kalp ilacınla bak @Forumdash![]()
![]()
Aaa bilmiyorumkı son haftalar o kapalı kadından sonra yurt dısında yılan yemiş onu anlatıyor oan kapattım aslında yarışmadan ozaman soğudum daha düzenli izlemedim@mrt-06
Kocamı baştan çıkar.Tek bir sözle 2 hafta dönen fragmanla dizi tuttu vay be.
![]()
12.saniyede noliyi acabaBitiyor gelecek yine baş belası![]()
Çiğdemin ve benim parlaklarımızla yapmak istediğimiz şey oliyyy
Çiğdemin ve benim parlaklarımızla yapmak istediğimiz şey oliyyy![]()
Karadenizi lekelemeye devam
Dirilişini geçiyor işte lekelendiğine sevin
Bugun bir haber acayım bari hasetinden catla
Aaa bu saatden sonra uğraşamam yarınBugun bir haber acayım bari hasetinden catla![]()
Zaten pazar gününü şenlendirsin diye sen uyuduktan sonra açcamAaa bu saatden sonra uğraşamam yarın![]()
![]()
![]()
Bence sen de kalsın haberlerini herkesle paylaşmaZaten pazar gününü şenlendirsin diye sen uyuduktan sonra açcam![]()
Paylaşmak güzeldirBence sen de kalsın haberlerini herkesle paylaşma![]()
![]()
![]()