Belki Kuran okuması bitti belki çok soğukkanlı arkadaşının isteğini yaptı az sabır arkadaşlar.bu çocuk kurana gitmediyse eğer semrenin arkadaşı değildir zaten eğer vefattan 1 gün sonra gelseydi konuya yarın gelseydi tamam derdim cnm ama sen kuranına kaıtlmamışsın cenazeye katılmamışsın cenaze evi sıcakkken sen orda yoksun gelip internette internet oynuyorsun olurmu öyle şey 🙂🙂🙂
ayoll benim kanım dondu burda semreyi tanımadığım halde ben dondum burda bu çocuk kuran biter bitmez internet nasıl oynuyor tamam kuran bitti diyelim kurandan koşa koşa internetemi koşmuş 🙄🙄🙄Belki Kuran okuması bitti belki çok soğukkanlı arkadaşının isteğini yaptı az sabır arkadaşlar.Gerçek ortaya çıkar sakin.
biraz sabır çiğdemayoll benim kanım dondu burda semreyi tanımadığım halde ben dondum burda bu çocuk kuran biter bitmez internet nasıl oynuyor tamam kuran bitti diyelim kurandan koşa koşa internetemi koşmuş 🙄🙄🙄
Tamam düşünün ama yazmayın sonunca mahcup olursunuz.ayoll benim kanım dondu burda semreyi tanımadığım halde ben dondum burda bu çocuk kuran biter bitmez internet nasıl oynuyor tamam kuran bitti diyelim kurandan koşa koşa internetemi koşmuş 🙄🙄🙄
konuda salı günü yazıyor o mesajı salı gününden beri bak mesajlarına ve şimdi ki yazım şekline bak , @beyazsoy dediği gibi o hastalıktan olabilirBu arada birisi semre'nin profilini ele geçirmiş de olabilir. Sürekli kapatın bu profili diyordu. Bekliyoruz. Zaten 100% kesin sonuç çıkamaz.
yarın mezarından fotolar paylaşsın ozaman soru işareti kalmaz bence ama paylaşmıyorsa eğer yalan olduğu belli olur başka türlüde anlayamayız cnm 🙂🙂🙂Tamam düşünün ama yazmayın sonunca mahcup olursunuz.
Ben yazımı öyle değiştireyim ki ben olduğumu anlamazsınız.konuda salı günü yazıyor o mesajı salı gününden beri bak mesajlarına ve şimdi ki yazım şekline bak , @beyazsoy dediği gibi o hastalıktan olabilir
Yapmayın yahuu ne fotosu istersen mezariyla selfi çektirsin siz inanın diye. Ne günlere kaldikyarın mezarından fotolar paylaşsın ozaman soru işareti kalmaz bence ama paylaşmıyorsa eğer yalan olduğu belli olur başka türlüde anlayamayız cnm 🙂🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?