semre Vefat Etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorumları okudum ve ne diyeceğimi bilemedim.
@semre bana daha iki gün önce özel mesaj yazdı Kanka bu konuyu aç diye. Bende eve gidince açarım knk dedim ve bir daha görmedim.
Ben inanmak istemiyorum. İnan miyorumda. @semre bunun artık bir şaka olduğunu söyle.

Watsaptan konuşacaktk daha..

Belki Kuran okuması bitti belki çok soğukkanlı arkadaşının isteğini yaptı az sabır arkadaşlar.
Gerçek ortaya çıkar sakin.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Forumda mesajlarını görüyordum ara ara, hiç konuşmuşluğumuz yok ama yine de insan üzülüyor.

Ancak forumdaki çoğu kişi gibi ben de işin içinde bir şey olduğunu düşünmüyor değilim, şakaysa komik değil hiç. Bir an önce gerçek ortaya çıksın.

Belki Kuran okuması bitti belki çok soğukkanlı arkadaşının isteğini yaptı az sabır arkadaşlar.
Gerçek ortaya çıkar sakin.
ayoll benim kanım dondu burda semreyi tanımadığım halde ben dondum burda bu çocuk kuran biter bitmez internet nasıl oynuyor tamam kuran bitti diyelim kurandan koşa koşa internetemi koşmuş 🙄🙄🙄

Beyler suçlama yapmayalım arkadasa. Semre bin dediği hastalığa gore ölüm olayı örtüşüyor. Aort daraldığı için vücuda yeterince kan pompolanmiyor üşüme ve uyku çok doğal. Allah rahmet eylesin

Bu arada birisi semre'nin profilini ele geçirmiş de olabilir. Sürekli kapatın bu profili diyordu. Bekliyoruz. Zaten 100% kesin sonuç çıkamaz.

ayoll benim kanım dondu burda semreyi tanımadığım halde ben dondum burda bu çocuk kuran biter bitmez internet nasıl oynuyor tamam kuran bitti diyelim kurandan koşa koşa internetemi koşmuş 🙄🙄🙄
Tamam düşünün ama yazmayın sonunca mahcup olursunuz.

Bu arada birisi semre'nin profilini ele geçirmiş de olabilir. Sürekli kapatın bu profili diyordu. Bekliyoruz. Zaten 100% kesin sonuç çıkamaz.
konuda salı günü yazıyor o mesajı salı gününden beri bak mesajlarına ve şimdi ki yazım şekline bak , @beyazsoy dediği gibi o hastalıktan olabilir

Herşeye kuşkuyla bakan @beyazsoy bile bu konu hakkındaki yorumu cok net.dagılabilirsiniz beyler

Aradaşım bir ameliyyat ocakta olacak diyorsun bir ameliyatdan çıkamadı diyorsun. Semre ameliyyata hazırlanıyorum demiş Ocaktaki ameliyyata şimdi mi hazırlanır?​

ben ameliyyatdan çıkmadımı dedim? Diyorum ki Doktor demiş zorlu ameliyyat yani önceden bildirmiş ailesine yaşama şansı azdı diye ameliyyat ocak ilk haftası olacaktı yılbaşından sonra Semre sabah öldü Ve kuranda okundu gece vakti kuranmı okunur? Ölüm gelirken insana demez yani dün forumda ol yarın ölceksin diye insan bilemez ölümünü bu hafta gitmiş kendisine Bordo gömlek almış yılbaşı gecesi için yani insan bilemez ölümü arkadaşım​

konuda salı günü yazıyor o mesajı salı gününden beri bak mesajlarına ve şimdi ki yazım şekline bak , @beyazsoy dediği gibi o hastalıktan olabilir
Ben yazımı öyle değiştireyim ki ben olduğumu anlamazsınız.

Neyse ya xdragxx'in dediği gibi mahçup olmamak için susuyorum. Zaten birazdan çıkar haber. Umarım şakadır.

Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Yönetim güzel haberinizi bekliyoruz.

Beyler suçlamalar yersiz anlatılanlar da inandırıcı olmayan hicbir şey yok. Biliyorsunuz çok supheciydimdir. bu konuda birini suçlamak çok vicdansizca. Semre'nin girdiği bir kaç yer var. Ve her insan var olmak ister. Burada arkadaşına şifresini vererek varlığını sürdürmek istemiş. Bence profil kapanmasin

yarın mezarından fotolar paylaşsın ozaman soru işareti kalmaz bence ama paylaşmıyorsa eğer yalan olduğu belli olur başka türlüde anlayamayız cnm 🙂🙂🙂
Yapmayın yahuu ne fotosu istersen mezariyla selfi çektirsin siz inanın diye. Ne günlere kaldik

Beyler suçlamalar yersiz anlatılanlar da inandırıcı olmayan hicbir şey yok. Biliyorsunuz çok supheciydimdir. bu konuda birini suçlamak çok vicdansizca. Semre'nin girdiği bir kaç yer var. Ve her insan var olmak ister. Burada arkadaşına şifresini vererek varlığını sürdürmek istemiş. Bence profil kapanmasin​
Burda bir kaç arkadaşla yakınmış üzülmesinler diye istiyorum kapanmasın ve ya başka biri alsın profili benim de Ailem var Çocuklarım var vakit bulamam buraya girmeye teşekkürler Allah Razı Olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...