semre Vefat Etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
açık söyliyim bende bu duruma şüpheyle yaklaşıyorum olanlar pek mantıklı gelmiyor bana ama konu hassas o yüzden bu sorgulamayı şu an için kenara bırakıyorum eğer bu olay gerçek çıkarsa yaptığım suçlamalardan pişmanlık duyucam bu duruma düşmemek için şimdilik susuyorum olay hele bi netleşsin derim ben
+1

açık söyliyim bende bu duruma şüpheyle yaklaşıyorum olanlar pek mantıklı gelmiyor bana ama konu hassas o yüzden bu sorgulamayı şu an için kenara bırakıyorum eğer bu olay gerçek çıkarsa yaptığım suçlamalardan pişmanlık duyucam bu duruma düşmemek için şimdilik susuyorum olay hele bi netleşsin derim ben
Ben de savunmaya geçtim zaten artık kendimi. Düşüncelerimi söyledim. Konu ölüm ve ben hayır kesinlikle inanmıyorum diyemem. Sadece şüpheyle yanaşıyorum.

Yine söylüyorum insan yakınına inanmaz, önce şaka sanır kaldı ki internette biz şüpheyle yanaşmamız gayet doğal.

Gerçekse Mekanı cennet olsun. Gerçek değilse ne yaparım bilemiyorum. Ama şakaysa gerçekten sevinirim.

Bunu alamayacak ne var. Sabah vefat ettiyse geceye kadar kimse taziye evinde pek kalmaz. Zaten taziye evi kalabalık olur. Eğer şifresini verdiyse demek ki semre( günümüzde bir çok kişi için de gecerli) internet önemli. Arkadaşı da vasiyetini yerine getirmiş. Zaten boyle yaprak o arkadas psikolojik olarak da rahatliyor. semre yasiyor muş hissi verir bu durum. Zaten insan bir kaç gün yakının öldüğüne inanmaz yaşıyormuş gibi sanır( aslında İslami olan bu vefat eden kişi sadece mekan değiştirdi.) bence şüpheli davranmak ile bu konu da yalan söylemek insani değil
cnm bende üzüldüğüm için bukadar eşeliyorum kendisiyle hiç sohbetim olmadığı halde çok üzüldüm sonucta dün forumda aramızda olan birisiydi çok üzüldüm yanı :T

Aynen sabahtan beri anlatmak istediğim bu ama herkes illa kötü niyet arıyor altında.

Ölüm bu kadar mı önemsiz ben sosyal medyayı düşüneyim.

İnanmamak ayrı, şüphe ayrı. Biz eğer doğruysa Allah rahmet eylesin diyoruz.

Allah korusun şu an seni biri telefonla arayıp yakın arkadaşının vefat ettiğini söylese hemen inanır mısın, önce şaka sanmaz mısın? Kaldı ki bunu internette hiç tanımadığın birisi söylüyor.
Bize haber veren kişi çok ayrıntı verdi sonra semrenin verdiği bilgi var. Bunların hepsi kurmaca olması çok zor. Turkiyenin en iyi senaristi bile bunları yazamaz

Bize haber veren kişi çok ayrıntı verdi sonra semrenin verdiği bilgi var. Bunların hepsi kurmaca olması çok zor. Turkiyenin en iyi senaristi bile bunları yazamaz
Zaten aynı kişiyse aynı şeyi söylemeli.

@batuhankaralar Panelden ne yapılır ki en fazla DNS`ye bakılır. Otopsi mi bu? Semrenin DNS`si çıksa bu gece onlarda kalıyorum. Farklı dns çıksa zor iş değil değiştirmek.

Evet aileden otopsi isteyecek konuyu açan arkadaş. Aile sorarsa napacaksın diye o da diyecekki FF'ye inandırmam lazım.
Cenaze günü FF'ye girip haber veriliyorsa demekki tahmin ettiğimizden daha çok önemseniliyor FF.

Şuanda sadece adres bekliyorum eğer sonucunda yalan dahi olsa o adrese gidiceğim ? özelden adresi alırsam iyi olur

İstanbul diye biliyordum ben ?
Ulan daha geçen hafta tartışmıştık be Ezrayı bekliyordu ne kadar üzülüyorum anlatamam İnşallah ölmemiştir

@AlemTo nun sözüyle Sözün Bittiqi An..!
Ankara'da oturuyorsa adres versene @semre en azından bir başsağlığına gelebilirim.
adreside geçin bari ev telefonunu versin arayıp baş sağlığı dileyebilrisiniz evinin telefonunu versin

Ya @RevaN pişman olacağınız şeyler söylüyor olabilirsiniz. Biraz sabır istiyorum şahsi olarak sizden suçlamanın bir faydası yok.

adreside geçin bari ev telefonunu versin arayıp baş sağlığı dileyebilrisiniz evinin telefonunu versin
Adres zor bişeymi yahuu 🙂 Ben şimdi bile yazarım adresimi ne olcak ayrıca ben cenazenin defnedilceği yeri sordum versin gieyim mezarlığa boş bile çıksa gitmek istiyorum ,herley sahte dahi bile olsa gitmekte ısrarcıyım 🙂

Ya @RevaN pişman olacağınız şeyler söylüyor olabilirsiniz. Biraz sabır istiyorum şahsi olarak sizden suçlamanın bir faydası yok.
Bak ben söyledim ben inanmıyorum demiyorum ama şüphe ediyorum. Bu da gayet doğal. Gerçekte olsa bile şaka sanır insan, internette birinin dediğinden şüphe etmem doğal değil mi?

Eminim herkes şüphe ediyor ama çoğu kişi cesaret etmiyor bir şey demeye.

Ben pişman olmam. Sonuçta kimseyi suçlamıyorum. Allah rahmet eylesin eğer doğruysa.

Adres zor bişeymi yahuu 🙂 Ben şimdi bile yazarım adresimi ne olcak ayrıca ben cenazenin defnedilceği yeri sordum versin gieyim mezarlığa boş bile çıksa gitmek istiyorum ,herley sahte dahi bile olsa gitmekte ısrarcıyım 🙂
cnm numarasını verse doğrumu yalanmı ortaya çıkar doğruysa başsağlığı dilersiniz yalansada ortaya çıkmıs olur versin evinin telefonunu arayalım hemen şimdi öğrenelim gerçek neymiş🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...