semre Vefat Etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cnm numarasını verse doğrumu yalanmı ortaya çıkar doğruysa başsağlığı dilersiniz yalansada ortaya çıkmıs olur versin evinin telefonunu arayalım hemen şimdi öğrenelim gerçek neymiş🙂
telefon işi basit böyle bir sahtelik yapacaksa ev telefonu kullanmıyoruz cebi vereyim bir tanıdığınada numara yaptırtır tamam 🙂 Ha yinede üstüne basa basa @RevaN gibi diyorum,yoks gerçekse herşey Allah rahmet eylesin
Ama ben adres işinde ısrarcıyım :)

Aynen olay @RevaN ın dediğinden ibaret. Kimse kötü bir şey demiyor. Dediği gibi birisi sizi arayıp öldü dese bile inanamazsnz internette nereden kesin olacağız?
@semre benimde çok yakın arkadaşmdı ama normal bu.

telefon işi basit böyle bir sahtelik yapacaksa ev telefonu kullanmıyoruz cebi vereyim bir tanıdığınada numara yaptırtır tamam 🙂 Ha yinede üstüne basa basa @RevaN gibi diyorum,yoks gerçekse herşey Allah rahmet eylesin
Ama ben adres işinde ısrarcıyım :)
versin ozaman adresi cnm istanbuldaysa eğer yazın bende uğrayabilirim 🙂🙂🙂

Konu açılma saati 17.36 Semre sabah vefat etmiş.

Daha da birşey demiyorum ben de yönetim gibi araştırma içerisindeyim.

versin ozaman adresi cnm istanbuldaysa eğer yazın bende uğrayabilirim 🙂🙂🙂
hayır ben yarın pazargün pazratesi gün boşum yarın cenazesine ertesi günde başssağlığına gidicem 🙂

En faziletli namaz tanımadığın cenazesine katılmak değil mi ? neden olmasın son görevimizi yerine gitirmeyelim ?

@semre Ayrıca senden semrenin facebook veya herhangi sosyal medya hesabınında linkini isityorum ordanda duyurma işlemi yaptınız mı? merak içindeyim .

Ya onun yaptığı ayıpsa ?
Ya gerçekse siz inanmıyorsanız siz bunun mebalini nasıl vereceksiniz. Adam arkadaşının kötü haberini vermek için gelmiş sizin yaptığınız olaya bak yazık

Bana pek inandırıcı gelmedi, öyle inandırmak için yemin etmeler, semre ölemez mi demeler filan? Benim en yakın arkadaşım vefat edecek ve ben vakit kaybetmeden üye olduğu forumda durumu bildirecem? En fazla facebook hesabını anlarım ama forum... Eğer facebook hesabı varsa ordan da anlaşılabilir gerçek olup olmadığı?

Kaldı ki Allah korusun böyle bir durumda haftalarca telefonun saatine bile bakmak aklıma gelmezdi, ne interneti? Bu tip konular malum forumda da çok açılıyor, hani konu dışısıyla ünlü olan. Hatta birinde 300 e yakın başsağlığı mesajı atmışlardı konuya, ta ki csb olduğu anlaşılana dek.

Neyse bilip bilmeden konuşmamak gerek, eğer gerçekse (ki inşallah değildir) Allah mekanını cennet eylesin, ailesine sabır versin.

İstanbul'daysa sabah "İstanbul'da Vefat Edenler" listesi yayınlanır, adını soyadını bilen varsa belki öğrenebilir doğru veya yanlış olup olmadığını. Bazı gazetelerde öyle bir köşe oluyor, olmasa bile internette var diye biliyorum. Gerçi 2 gün sonra da çıkabilir, defin yerlerini de veriyorlar çünkü.

Ancak bu yöntem geldi aklıma doğru olup olmadığının belli olabilmesi için.

aaaaaa

hiç haberim yoktu hasta olduğundan yemin ediyorum çok üzüldüm ya daha kaç yaşındaydı ki :( :(

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun forumda o kadar vakit geçirdik gerçekten bu hayat boş arkadaşlar bomboş birbirimizi kırmanın incitmenin anlamı yok görüyosunuz işte
Allah ailesine sabır versin annesini düşünemiyorum bile çok zor be çok zor
ne yazarsak yazalım hikaye sözün bittiği an...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...