semre Vefat Etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah rahmet eylesin ailesin sabır versin

Reyting konusundaki mesajlari konuya dönüstürdüm.

Allah rahmet eylesin. Ailesine ve arkadaslarina sabir versin..

Ben pek inanmadım ...

ne yani vasiyet mi etti sana gir foruma yaz diye ??

Ayrıca öldüyse Allah rahmet eylesin ama bence şakadan daha ziyade başka birşey gibi duruyor , kim şifresinden bahseder ?

Yok artık şakaysa iğrenç bir şaka. Ama eğer doğruysa gerçekten üzüldüm. :(

Allah rahmet eylesin, daha birkaç gün önce aktifti oysa. Şok oldum resmen, çok üzüldüm. O da foruma renk katan üyelerden biriydi, başımız sağolsun. Ona Allah'tan rahmet, aile ve arkadaşlarına da başsağlığı diliyorum... :(

Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin. Çok üzüldüm ciddi üzüldüm hemde. Ne diyeceğimi bilemedim.
Keşke şaka olsa..

Ben pek inanmadım ...

Ayrıca öldüyse Allah rahmet eylesin ama bence şakadan daha ziyade başka birşey gibi duruyor , kim şifresinden bahseder ?​

Ben pek inanmadım ...

Ayrıca öldüyse Allah rahmet eylesin ama bence şakadan daha ziyade başka birşey gibi duruyor , kim şifresinden bahseder ?​
Hiç kimse inanmadı Herkes evin kapısın açar açmaz çağırdılar nerdesin ama herkes evde buz gibi ellerini görünce inandı Banna geçenler verdi şifreyi ameliyyata giricem olurda bişey olursa forumada bildir bir kaç kişiyle yakınım dedi burda Yalan diyecek bişey yokki semre ölemezmi ? Anlamadım gerçekten herkes bir gün ölecek ama hiç kimseye genç 21 yaşında ölüm vermesin kötüymüş gerçekten

aaaa yokk artık kanım dondu resmen 😱😱😱😱
daha düne kadar burdaydı kendisiyle hiç tnışma fırsatım olmadı sohbetlerimde olamdı ama show tvyi ve dizilerini savunurken görüyordum hep kendisini yanı benim onunla çok yaınlığım olmasada dün burda ayzan birisinin bugün vefat etmesi dondum kaldım vlla :T

Eğer doğruysa Allah Rahmet Eylesin, üzülürüm sonuçta forumda tanıdığımız bir kişi. :(

Ama şakaysa umarım şakadır fazla uzatılmasın. Çünkü, bana şaka gibi geldi. Ölen birisinin etrafındaki insanlar foruma haber vermeyi mi akıl eder? Millet yakını ölünce işe, okula haber veremiyor, bu forum onun hayatında ne ki kan ağlaya ağlaya bu haberi vermek için internete girilsin?

Neyse umarım şakadır, doğruysa Allah rahmet eylesin...

Ben pek inanmadım ...

Ayrıca öldüyse Allah rahmet eylesin ama bence şakadan daha ziyade başka birşey gibi duruyor , kim şifresinden bahseder ?
Ben pek inanmadım ...

Hiç kimse inanmadı Herkes evin kapısın açar açmaz çağırdılar nerdesin ama herkes evde buz gibi ellerini görünce inandı Banna geçenler verdi şifreyi ameliyyata giricem olurda bişey olursa forumada bildir bir kaç kişiyle yakınım dedi burda Yalan diyecek bişey yokki semre ölemezmi ? Anlamadım gerçekten herkes bir gün ölecek ama hiç kimseye genç 21 yaşında ölüm vermesin kötüymüş gerçekten
Herkes elbette bir gün o maneviyatın tadına varacak fakat ölmeden sana vermesi benim ilgincime giden o bildiğin vasiyet yani ,Şaka gibi ben ameliyata girecem ve forumu düşüncem nedense hiç inandırıcı gelmiyor bana ,yok yok arkadaş benim kafam almıyor ...

Allah rahmet eylesin, tüm sevenlerine sabırlar versin. :( Çok üzüldüm ya. :(

Eğer doğruysa Allah Rahmet Eylesin, üzülürüm sonuçta forumda tanıdığımız bir kişi. :(

Ama şakaysa umarım şakadır fazla uzatılmasın. Çünkü, bana şaka gibi geldi. Ölen birisinin etrafındaki insanlar foruma haber vermeyi mi akıl eder? Millet yakını ölünce işe, okula haber veremiyor, bu forum onun hayatında ne ki kan ağlaya ağlaya bu haberi vermek için internete girilsin?

%100 katılıyorum sana,hemfikiriz !!

Herkes elbette bir gün o maneviyatın tadına varacak fakat ölmeden sana vermesi benim ilgincime giden o bildiğin vasiyet yani ,Şaka gibi ben ameliyata girecem ve forumu düşüncem nedense hiç inandırıcı gelmiyor bana ,yok yok arkadaş benim kafam almıyor ...

ben baktımda semre dün forumdaymış yanı 1 günde hemen ne ara ameliyat olduda vefat etti ayrıca vefat eder etmezde cenaze daha kalkmadan forumda arkadaşı giriyor falan bukadar şyin olması için 1 gün çok kısa bir süre daha dün burdaymış çocuk (b)(b)(b)

ben baktımda semre dün forumdaymış yanı 1 günde hemen ne ara ameliyat olduda vefat etti ayrıca vefat eder etmezde cenaze daha kalkmadan forumda arkadaşı giriyor falan bukadar şyin olması için 1 gün çok kısa bir süre daha dün burdaymış çocuk (b)(b)(b)
Ya ben onu bunu geçtimde herşeyin içinde vasiyette mi bulundu ben ameliyata giriyom bro al şu şifreyi herkes için adıma bağlantı paylaş ?? hangi mantık alır

Ben bu konuda acaip birşey düşünüyorum ve dediğimde %100 haklı çıkıcam ama buraya yazmıyorum... yeri değil !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...