benim koyduğum resmi konuya koy istersen herkes hastalığı ne olduğunu soruyorReyting konusundaki mesajlari konuya dönüstürdüm.
Allah rahmet eylesin. Ailesine ve arkadaslarina sabir versin..
Koydum simdi.benim koyduğum resmi konuya koy istersen herkes hastalığı ne olduğunu soruyor
Bu.yazilanlari hatirliyorum o anda bende bu konuda bu yorumlarini okumustum gercekten sok oldum allah rahmet eylesin mekani cennet olsun allah taksiratını affetsin ailesine sabirlarkelimerin kifayetsiz kaldigi anlar
Ben pek inanmadım ...
ne yani vasiyet mi etti sana gir foruma yaz diye ??
Ayrıca öldüyse Allah rahmet eylesin ama bence şakadan daha ziyade başka birşey gibi duruyor , kim şifresinden bahseder ?
Ben pek inanmadım ...
ne yani vasiyet mi etti sana gir foruma yaz diye ??
Ayrıca öldüyse Allah rahmet eylesin ama bence şakadan daha ziyade başka birşey gibi duruyor , kim şifresinden bahseder ?
Herkes elbette bir gün o maneviyatın tadına varacak fakat ölmeden sana vermesi benim ilgincime giden o bildiğin vasiyet yani ,Şaka gibi ben ameliyata girecem ve forumu düşüncem nedense hiç inandırıcı gelmiyor bana ,yok yok arkadaş benim kafam almıyor ...Hiç kimse inanmadı Herkes evin kapısın açar açmaz çağırdılar nerdesin ama herkes evde buz gibi ellerini görünce inandı Banna geçenler verdi şifreyi ameliyyata giricem olurda bişey olursa forumada bildir bir kaç kişiyle yakınım dedi burda Yalan diyecek bişey yokki semre ölemezmi ? Anlamadım gerçekten herkes bir gün ölecek ama hiç kimseye genç 21 yaşında ölüm vermesin kötüymüş gerçekten
%100 katılıyorum sana,hemfikiriz !!Eğer doğruysa Allah Rahmet Eylesin, üzülürüm sonuçta forumda tanıdığımız bir kişi.
Ama şakaysa umarım şakadır fazla uzatılmasın. Çünkü, bana şaka gibi geldi. Ölen birisinin etrafındaki insanlar foruma haber vermeyi mi akıl eder? Millet yakını ölünce işe, okula haber veremiyor, bu forum onun hayatında ne ki kan ağlaya ağlaya bu haberi vermek için internete girilsin?
Neyse umarım şakadır, doğruysa Allah rahmet eylesin...
Herkes elbette bir gün o maneviyatın tadına varacak fakat ölmeden sana vermesi benim ilgincime giden o bildiğin vasiyet yani ,Şaka gibi ben ameliyata girecem ve forumu düşüncem nedense hiç inandırıcı gelmiyor bana ,yok yok arkadaş benim kafam almıyor ...
ben baktımda semre dün forumdaymış yanı 1 günde hemen ne ara ameliyat olduda vefat etti ayrıca vefat eder etmezde cenaze daha kalkmadan forumda arkadaşı giriyor falan bukadar şyin olması için 1 gün çok kısa bir süre daha dün burdaymış çocukEğer doğruysa Allah Rahmet Eylesin, üzülürüm sonuçta forumda tanıdığımız bir kişi.
Ama şakaysa umarım şakadır fazla uzatılmasın. Çünkü, bana şaka gibi geldi. Ölen birisinin etrafındaki insanlar foruma haber vermeyi mi akıl eder? Millet yakını ölünce işe, okula haber veremiyor, bu forum onun hayatında ne ki kan ağlaya ağlaya bu haberi vermek için internete girilsin?
Neyse umarım şakadır, doğruysa Allah rahmet eylesin...
Ya ben onu bunu geçtimde herşeyin içinde vasiyette mi bulundu ben ameliyata giriyom bro al şu şifreyi herkes için adıma bağlantı paylaş ?? hangi mantık alırben baktımda semre dün forumdaymış yanı 1 günde hemen ne ara ameliyat olduda vefat etti ayrıca vefat eder etmezde cenaze daha kalkmadan forumda arkadaşı giriyor falan bukadar şyin olması için 1 gün çok kısa bir süre daha dün burdaymış çocuk