semre Vefat Etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok haklısın , ben yaşadığı şokla haber vermeyi unuturum tabikide
konuda resim var ama gzükmüyor bunlarda hastalığından bahsetmişti bana
Harun arkadaşım zaten bu şakaysa da önceden planlanmış bir şakadır.

Şaka değilse de Allah taksiratını affetsin ne diyeyim. Hepimiz şaka olmasını isteriz tabii ki. Ama dün girmiş son defa foruma. @Çiğdem-'in sözüne kuvvet 1 güne bu kadar şey nasıl sığdı?

Hayır, arkadaşın ölmüş, dua etmek yerine foruma mı girersin? Üstüne düşen vazifeleri yaptın da sosyal medya mı kaldı bir?

Şaka değilse de Allah taksiratını affetsin ne diyeyim. Hepimiz şaka olmasını isteriz tabii ki. Ama dün girmiş son defa foruma. @Çiğdem-'in sözüne kuvvet 1 güne bu kadar şey nasıl sığdı?

Hayır, arkadaşın ölmüş, dua etmek yerine foruma mı girersin? Üstüne düşen vazifeleri yaptın da sosyal medya mı kaldı bir?
Aynen, olayın şokunu anlatmadan niye foruma girip haber verirsin ki?

anladım ama ben ölüm üzerinden şaka yapanla hiç karşılaşmadım hayatımda ve sosyal medyada bu yüzden şaka olduğunu düşünmüyorum :(

ARKADAŞLAR OKUYUN.

Öncelikle hepimiz şoktayız şu anda yönetim olarak araştırma içerisindeyiz. Suçlama yapmayın. Zaten şakaysa er geç ortaya çıkar. Ki böyle bir şaka kabul edilemez.

Ne olursa olsun bu tür konularda kimse kalkıpda ölüceğini yok bilmem ameliyatının ağır olacağını öldükten sonra bildireceğini bence geç yani... bana inanmam için gidip mezar taşının videosunu atman gerek.. gerçi videoya bile shop yapılıyor ama neyse...

Peki sen hangi soğukkanlılıkla forumda arkadaşının öldüğünü vsyazabiliyorsun ? benim arkadaşım ölse üzüntüsünden ne girerim ne bakarım...
ben neden burda Semrenina mezarlığın çekip sana gönderecekmişim? Sen onun ruhuna dua okuturken videonu atıcanmı? Benden bunu istedi herkes senin gibi olamaz sen öyle yapa bilirsin burda dedim ya bir kaç kişiyle konuşmuş hastalığı hakkında ocakta ameliyyat olucaktı forumda bildirmeğimi istedi ölenle ölünmüyor benim görevim burda yazmak ve ailesine yardım etmekti forum yöneticileri profili kapata bilirler
Ben şimdiden ediyorum duasını ,fakat okutma vs zaten okutulucak 40 ı çıkana kadar ama elden geldiğince bende okurum,çok şükür biliyorum ...

Neyse uzatırdım uzatacağım kadar fakat uzatmak istemiyorum deidğim gibi inanasım yok Allah tahsiratını affetsin, Allah rahmeti üzerinde olsun ...

ARKADAŞLAR OKUYUN.

Öncelikle hepimiz şoktayız şu anda yönetim olarak araştırma içerisindeyiz. Suçlama yapmayın. Zaten şakaysa er geç ortaya çıkar. Ki böyle bir şaka kabul edilemez.
Suçlama değil tabii ki, eğer şakaysa açıklasınlar diyoruz, eğer ciddiyse Allah rahmet eylesin, 1 gün içinde bu kadar şey nasıl sığdı herkes onu anlamaya çalışıyor...

Suçlama değil tabii ki, eğer şakaysa açıklasınlar diyoruz, eğer ciddiyse Allah rahmet eylesin, 1 gün içinde bu kadar şey nasıl sığdı herkes onu anlamaya çalışıyor...
Tamam sizi anlıyorum ama ya doğruysa. Zaten arkadaşı ölmüş bir de biz mi suçlama yapalım. Araştırma içersindeyiz arkadaşlar biraz sabır.

doğruysa bile inanması çok zor birşey daha dün burdaymış çünkü bugün cenaze oluda şuan kuran okunuyordur orda olmsı gerekiyor burda ilk günden cenazeden çıkar çıkmaz kurana bile gitmeden nettemi dolaşıyor bu arkadaşı ayoll benim kanım dondu semreyle sohbetim olmadığı hale dondum kaldım bu arkadaşı cenazeden çıkr çıkmaz nasıl bilgisayarda oyalanabiliyor ayrıca kurana bile gitmemiş şifre alıcakakdar yakınsan o evde şuan olman gerekmiyormu semre bugün vefat etmesi lazım dün forumdaymış çünkü 🙄🙄🙄

Allah korusun senin arkadaşına bir şey olsa cenaze günü girip bütün sosyal medyasına haber mi verirsin? Yani haber verecek durumda olur musun? Oldu olacak İnstagramda cenaze resmini paylaş bana saçma geldi.

Bir de arkadaş Ocakta ameliyat olacak demiş ama şifreyi şimdi mi vermiş anlamadım? (b)

Neyse ben şu an ortadayım ne inanmak istiyorum ne de inanmamış gibi yapmak. Bu yüzden Allah Rahmet eylesin.​
Arakaşım Doktor ameliyyat şart dedi semre çok korkmuş Ablası diyor son günler yanımızdan ayrılmıyomuş Ameliyyat olcam Annem Kokun burumda kalsın demiş dün doktorla konuşuludu doktor durum ağırdı demiş ameliyyat iyi sonuçla bitmesi mucize olurmuş demişler

Tamam sizi anlıyorum ama ya doğruysa. Zaten arkadaşı ölmüş bir de biz mi suçlama yapalım. Araştırma içersindeyiz arkadaşlar biraz sabır.
Eğer doğruysa zaten şaşırtıcı gerçekten. Soğukkanlılığına sağlık cenaze günü internette haber vermek aklına gelmiş.

doğruysa bile inanması çok zor birşey daha dün burdaymış çünkü bugün cenaze oluda şuan kuran okunuyordur orda olmsı gerekiyor burda ilk günden cenazeden çıkar çıkmaz kurana bile gitmeden nettemi dolaşıyor bu arkadaşı ayoll benim kanım dondu semreyle sohbetim olmadığı hale dondum kaldım bu arkadaşı cenazeden çıkr çıkmaz nasıl bilgisayarda oyalanabiliyor ayrıca kurana bile gitmemiş şifre alıcakakdar yakınsan o evde şuan olman gerekmiyormu semre bugün vefat etmesi lazım dün forumdaymış çünkü 🙄🙄🙄
Ya boşuna mı konuşuyoruz? :)

Allah korusun senin arkadaşına bir şey olsa cenaze günü girip bütün sosyal medyasına haber mi verirsin? Yani haber verecek durumda olur musun? Oldu olacak İnstagramda cenaze resmini paylaş bana saçma geldi.

Bir de arkadaş Ocakta ameliyat olacak demiş ama şifreyi şimdi mi vermiş anlamadım? (b)

Neyse ben şu an ortadayım ne inanmak istiyorum ne de inanmamış gibi yapmak. Bu yüzden Allah Rahmet eylesin.
Arakaşım Doktor ameliyyat şart dedi semre çok korkmuş Ablası diyor son günler yanımızdan ayrılmıyomuş Ameliyyat olcam Annem Kokun burumda kalsın demiş dün doktorla konuşuludu doktor durum ağırdı demiş ameliyyat iyi sonuçla bitmesi mucize olurmuş demişler
Aradaşım bir ameliyyat ocakta olacak diyorsun bir ameliyatdan çıkamadı diyorsun. Semre ameliyyata hazırlanıyorum demiş Ocaktaki ameliyyata şimdi mi hazırlanır?

ben hiç karşılaşmadım ve bence bu şaka değil , konuda ki resim gözüküyor mu ?
Elbette görüyorum, Bende ameliyat oldum vücudumdaki parçalar 13 cm yer değiştirdi, ölüp gitsem hangisinizin haberi olurdu tut ki abim şifremi biliyor girip yazarmıydı veya dostlarım ?

Tamam arkadaşlar konu burda dursun bakalım zaten çıkar birazdan haber.

Ya boşuna mı konuşuyoruz? :)
bu çocuk kurana gitmediyse eğer semrenin arkadaşı değildir zaten eğer vefattan 1 gün sonra gelseydi konuya yarın gelseydi tamam derdim cnm ama sen kuranına kaıtlmamışsın cenazeye katılmamışsın cenaze evi sıcakkken sen orda yoksun gelip internette internet oynuyorsun olurmu öyle şey 🙂🙂🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...