semre Vefat Etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben baktımda semre dün forumdaymış yanı 1 günde hemen ne ara ameliyat olduda vefat etti ayrıca vefat eder etmezde cenaze daha kalkmadan forumda arkadaşı giriyor falan bukadar şyin olması için 1 gün çok kısa bir süre daha dün burdaymış çocuk (b)(b)(b)
Benim en yakın arkadaşım = kardeşim. Allah korusun ona bir şey olursa ben de kendime gelemem çünkü kardeşim gibi seviyorum. Hemen girip foruma haber vermek bana saçma geldi sadece bunu dile getirdim. İnsan o kadar üzülür ki ne bileyim işe, okula gidemez artı olarak onlara neden gelemeyeceğini haber verecek durumda da olamaz.

Bilemiyorum bu benim fikrim. Yine söylüyorum umarım şakadır...

Daha geçtiğimiz gün özelden sohbet etmiştim. Şaka mı bu?

Ya ben onu bunu geçtimde herşeyin içinde vasiyette mi bulundu ben ameliyata giriyom bro al şu şifreyi herkes için adıma bağlantı paylaş ?? hangi mantık alır

Ben bu konuda acaip birşey düşünüyorum ve dediğimde %100 haklı çıkıcam ama buraya yazmıyorum... yeri değil !!
Doğruya doğru. Ben kendimden örnek vereyim ben girsem Allah korusun bende böyle bir vasiyette bulunurdum

Ya ben onu bunu geçtimde herşeyin içinde vasiyette mi bulundu ben ameliyata giriyom bro al şu şifreyi herkes için adıma bağlantı paylaş ?? hangi mantık alır

Ben bu konuda acaip birşey düşünüyorum ve dediğimde %100 haklı çıkıcam ama buraya yazmıyorum... yeri değil !!
kimse kimseye sosyal sitelerdeki şifresin falan vermez cnm arkadaşı geç akraba akrabaya vermiyor face olsun arkadaşlık sitesi olsun yada forum olsun kimse kimseye vermez yanı kardeşine bile vermez yanı 🙂🙂🙂

Herkes elbette bir gün o maneviyatın tadına varacak fakat ölmeden sana vermesi benim ilgincime giden o bildiğin vasiyet yani ,Şaka gibi ben ameliyata girecem ve forumu düşüncem nedense hiç inandırıcı gelmiyor bana ,yok yok arkadaş benim kafam almıyor ...​
Ama forumda bir kaç kişiyle konuşmuş hastalığı ve amelliyat hakkında ameliyyat kalbinde olacaktı korkuyodu tek bana bildirmediki whatsap profilinde ölümün kokusunu sevmedim yazmış İnanmamak size Kalmış Ben Kuran Üstüne Yemin Ettim

Emre ile özelden konuşmuştum. Kalbim ağrıyor ama ilaç kullanıyorum falan demişti ve Ocak'ta ameliyat olacaktı. Ve bu konuşmanın üstünden 2 gün geçti. Neyi nasıl diyeceğimi bilmiyorum ama şuan gerçekten şokta ve acayip üzgünüm. Nasıl dile getireceğimi bilmiyorum. Bir şeyde diyemiyorum. Çok üzgünüm sadece ve tüm yakınlarına baş sağlığı diyorum.

Eğer şaka ise bu konu ben cidden çok kırılırım. Çünkü ben ölsem FF'ye mesaj bırakın demem.

Tekrardan başımız saoolsun.

Benim en yakın arkadaşım = kardeşim. Allah korusun ona bir şey olursa ben de kendime gelemem çünkü kardeşim gibi seviyorum. Hemen girip foruma haber vermek bana saçma geldi sadece bunu dile getirdim. İnsan o kadar üzülür ki ne bileyim işe, okula gidemez artı olarak onlara neden gelemeyeceğini haber verecek durumda da olamaz.

Bilemiyorum bu benim fikrim. Yine söylüyorum umarım şakadır...
bugün cenaze olmalıydı ozaman cenaze günü kimin net umrunda olurki gelip nette dolaşsın falan şuan o evde kuran okunması gerekiyor bununda orda olması gerekiyor 🙂🙂🙂
ayrıca kisme kimseye sosyal sitelerdeki forumlardakı şifresini vermez cnm arkadaşı geç akrabasına bile vermez butür şifreleri kardeş kardeşine vermiyor çok iyi biliyorum ben🙂

Herkes elbette bir gün o maneviyatın tadına varacak fakat ölmeden sana vermesi benim ilgincime giden o bildiğin vasiyet yani ,Şaka gibi ben ameliyata girecem ve forumu düşüncem nedense hiç inandırıcı gelmiyor bana ,yok yok arkadaş benim kafam almıyor ...
Ama forumda bir kaç kişiyle konuşmuş hastalığı ve amelliyat hakkında ameliyyat kalbinde olacaktı korkuyodu tek bana bildirmediki whatsap profilinde ölümün kokusunu sevmedim yazmış İnanmamak size Kalmış Ben Kuran Üstüne Yemin Ettim
tamamda bu çocuk dün forumdaydı dün buradaydı peki ne zaman öldü bugün öldüyse cenaze günü sen bilgisayarlamı uğraşıyorsun evde şuan kuran okunuyordur orada olman gerekmiyormu ayrıca ameliyatı bugün olması gerekiyor ozaman çünkü dün burdaydı bu çocuk 1 günde bukadar şeyy olmaz yanı 1 güne sığmaz bukadar şey 😵😵😵

evet daha geçen gün benle konuşmuştu konuda resmide vardı çok umutluydu
Dün girmiş son olarak, bugün cenaze olması gerekiyor o zaman. Cenaze günü herşey bitti de foruma haber vermek mi kaldı?

Bilemiyorum OzaN gelince DNS ayarlarına bakar, eğer farklıysa zaten bize de tekrar baş sağlığı dilemek düşer.

evet daha geçen gün benle konuşmuştu konuda resmide vardı çok umutluydu

Eğer doğruysa gerçekten bir teşekkür borçluyuz. Bizi ölümünde bile düşünmüş ama ben hala şaka olduğunu düşünüyorum. Şaka ise söyleyin cidden kızmayacağız.

Doğruya doğru. Ben kendimden örnek vereyim ben girsem Allah korusun bende böyle bir vasiyette bulunurdum
kardşeim ben yazın 2 ameliyat oldum haberiniz var mı bilmem bu tür konuları sosyal medyaya zaten vermem ha bi soranlar oldu faceden onlara yazdım gelipte buraya ameliyat oldum demedim ayrıca ciddi bir ameliyattı benimkide tam 8 saat sürdü ,bilmem anlatabildim mi,belkide kişilik meselesidir ama bana saçma geldi...

kimse kimseye sosyal sitelerdeki şifresin falan vermez cnm arkadaşı geç akraba akrabaya vermiyor face olsun arkadaşlık sitesi olsun yada forum olsun kimse kimseye vermez yanı kardeşine bile vermez yanı 🙂🙂🙂
Öyle ben daha abimin şifresi nedir onu bilmem ,bırak onlar da benim FF ye üye olduğumu bilmez aynı evin içindeyiz bidee 🙂🙂

Eğer doğruysa Allah Rahmet Eylesin, üzülürüm sonuçta forumda tanıdığımız bir kişi. :(

Ama şakaysa umarım şakadır fazla uzatılmasın. Çünkü, bana şaka gibi geldi. Ölen birisinin etrafındaki insanlar foruma haber vermeyi mi akıl eder? Millet yakını ölünce işe, okula haber veremiyor, bu forum onun hayatında ne ki kan ağlaya ağlaya bu haberi vermek için internete girilsin?

Neyse umarım şakadır, doğruysa Allah rahmet eylesin...​
Forumda bildirmemi istedi benden eğer ypmasaydım kendimi suçlu hiss ederdim yakınıyım evet ama zaten diyorum ya profili kapatın diye şifreyide yazdım Ölümün Şakası Olmaz arkadaş gerçekten hastaydı

Dün girmiş son olarak, bugün cenaze olması gerekiyor o zaman. Cenaze günü herşey bitti de foruma haber vermek mi kaldı?

Bilemiyorum OzaN gelince DNS ayarlarına bakar, eğer farklıysa zaten bize de tekrar baş sağlığı dilemek düşer.
arkadaşına şifreyi vermiş bana birsey olursa FF haer ver 1-2 yakınım var diye semrenin hesabına giren kişi söyledi bizede

Eğer doğruysa gerçekten bir teşekkür borçluyuz. Bizi ölümünde bile düşünmüş ama ben hala şaka olduğunu düşünüyorum. Şaka ise söyleyin cidden kızmayacağız.
bence şaka değildir ya ölümle şaka olur mu hiç 😱 eğer şakaysa kızmam gerçekten :)

kardşeim ben yazın 2 ameliyat oldum haberiniz var mı bilmem bu tür konuları sosyal medyaya zaten vermem ha bi soranlar oldu faceden onlara yazdım gelipte buraya ameliyat oldum demedim ayrıca ciddi bir ameliyattı benimkide tam 8 saat sürdü ,bilmem anlatabildim mi,belkide kişilik meselesidir ama bana saçma geldi...

Öyle ben daha abimin şifresi nedir onu bilmem ,bırak onlar da benim FF ye üye olduğumu bilmez aynı evin içindeyiz bidee 🙂🙂
Semre ameliyyat olmadı Ocakta olacaktı daha bende onun kardeşi diğilim benden istedi ben görevimi yaptım Allah Uzun Ömürler Versin Sizede

Herkes elbette bir gün o maneviyatın tadına varacak fakat ölmeden sana vermesi benim ilgincime giden o bildiğin vasiyet yani ,Şaka gibi ben ameliyata girecem ve forumu düşüncem nedense hiç inandırıcı gelmiyor bana ,yok yok arkadaş benim kafam almıyor ...
Ne olursa olsun bu tür konularda kimse kalkıpda ölüceğini yok bilmem ameliyatının ağır olacağını öldükten sonra bildireceğini bence geç yani... bana inanmam için gidip mezar taşının videosunu atman gerek.. gerçi videoya bile shop yapılıyor ama neyse...

Peki sen hangi soğukkanlılıkla forumda arkadaşının öldüğünü vsyazabiliyorsun ? benim arkadaşım ölse üzüntüsünden ne girerim ne bakarım...

arkadaşına şifreyi vermiş bana birsey olursa FF haer ver 1-2 yakınım var diye semrenin hesabına giren kişi söyledi bizede

bence şaka değildir ya ölümle şaka olur mu hiç 😱 eğer şakaysa kızmam gerçekten :)
Allah korusun senin arkadaşına bir şey olsa cenaze günü girip bütün sosyal medyasına haber mi verirsin? Yani haber verecek durumda olur musun? Oldu olacak İnstagramda cenaze resmini paylaş bana saçma geldi.

Bir de arkadaş Ocakta ameliyat olacak demiş ama şifreyi şimdi mi vermiş anlamadım? (b)

Neyse ben şu an ortadayım ne inanmak istiyorum ne de inanmamış gibi yapmak. Bu yüzden Allah Rahmet eylesin.

Semre ameliyyat olmadı Ocakta olacaktı daha bende onun kardeşi diğilim benden istedi ben görevimi yaptım Allah Uzun Ömürler Versin Sizede
Kardeşim eğer doğruysa Allah rahmet eylesin derim,fakat doğru olmadığının kanaatindeyim,

Allah korusun senin arkadaşına bir şey olsa cenaze günü girip bütün sosyal medyasına haber mi verirsin? Yani haber verecek durumda olur musun? Oldu olacak İnstagramda cenaze resmini paylaş bana saçma geldi.

Bir de arkadaş Ocakta ameliyat olacak demiş ama şifreyi şimdi mi vermiş anlamadım? (b)

Neyse ben şu an ortadayım ne inanmak istiyorum ne de inanmamış gibi yapmak. Bu yüzden Allah Rahmet eylesin.
çok haklısın , ben yaşadığı şokla haber vermeyi unuturum tabikide
konuda resim var ama gzükmüyor bunlarda hastalığından bahsetmişti bana
s-tile.jpg

Ne olursa olsun bu tür konularda kimse kalkıpda ölüceğini yok bilmem ameliyatının ağır olacağını öldükten sonra bildireceğini bence geç yani... bana inanmam için gidip mezar taşının videosunu atman gerek.. gerçi videoya bile shop yapılıyor ama neyse...

Peki sen hangi soğukkanlılıkla forumda arkadaşının öldüğünü vsyazabiliyorsun ? benim arkadaşım ölse üzüntüsünden ne girerim ne bakarım...​
ben neden burda Semrenina mezarlığın çekip sana gönderecekmişim? Sen onun ruhuna dua okuturken videonu atıcanmı? Benden bunu istedi herkes senin gibi olamaz sen öyle yapa bilirsin burda dedim ya bir kaç kişiyle konuşmuş hastalığı hakkında ocakta ameliyyat olucaktı forumda bildirmeğimi istedi ölenle ölünmüyor benim görevim burda yazmak ve ailesine yardım etmekti forum yöneticileri profili kapata bilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...