ABC Selfie 1. Sezon Yorumları

1x10 1x11

İlk bölümün başları baya sıkıcıydı ama sonlarda iyi toparladı.

İkinci bölümü hiç sevemedim hem sıkıcıydı hem sonu kötü bağlandı.

Sadece Henry'nin evinde Eliza sempatikti baya yine.

7/10 5/10

1x12

Bölümün ilk yarısı baya sıkıcıydı ama ikinci yarısı güzeldi.

Eliza'nın kardeşini de gördük. Bu arada kadın You're the Worst'teki Gretchen'ın dublörü olarak çalışabilir boş zamanlarında.
Bence Eliza'dan daha güzelmiş.

İş yerindeki olaylar ilk aşamada baya sıkıcıydı ama survivor tadındaki kısımlar güzeldi.

İlk yarı 5, ikincisi 7, ortalaması:

6/10

1x13 (Final)

Eh işte fena bir son olmadı. Büyük ihtimalle normal bölüm olarak hazırlandı ve sonradan finale çevrildi. Çok ortada bir yerde kalmamış en azından.

Sonuç olarak dizi son bölümlerde baya düşüşteydi. Devam etse bu bölüme kadar bile gelmezdim herhalde.

Karen Gillan ile başka projelerde karşılaşırız umarım.

7/10

Oncelikle tapatalk yeni arama yeri iyi olmuş dizileri kolayca buluyorum

Yarın 2 ve 3 bölümleri izliyorum
şimdiden heyecanlıyim
@destere beraber izleyelim istersen ?

Oncelikle tapatalk yeni arama yeri iyi olmuş dizileri kolayca buluyorum

Yarın 2 ve 3 bölümleri izliyorum
şimdiden heyecanlıyim
@destere beraber izleyelim istersen ?
ben bunu izledim sen geç kalmışsın sonra iptal edildiğini duyunca iki üç bölümü kaldı izlemediğim başroldeki kadın harikadır kalite olarak komedi olarak ortalama bir şeydir
yalnız episodes ve mom izleyince buna bir daha dönüş yapmam

Anladım
evet Karen'in yeni projelerini bekliyoruz
bu sefer ki olmadı :/

1x2

ilk bölüm komik değildi ancak bu bölüm fazlasıyla iyiydi. Eliza aşırı sempatik, Henry'de baya güldürdü.

1x2
Bu bölüm normaldi , japon adam facebook kullanma girişimleri komikti
Eliza'nın sosyal medyayı bırakacağını düşünüyordum ama hiç öyle olmadı
7

1x3
Bu bölüm pek beğenmedim , Eliza ile sinirli kadın arasında geçen şeyler sıkıcıydı . Eliza'nın ayakta eğilerek yemek yemesi kötüydü

6

1x3

ben aksine çok beğendim bölümü.
eliza joan sahneleri güldürdü.
genel olarak komedisi bol bölümdü.

1x4

önceki bölüme göre pek iyi değildi. sadece eliza'nın ufak çocuğa baktığı sahneler iyiydi onun dışında normaldi.

1x4
bende genel aksine bu bölümü baya sevdim
eliza ile çocuk arasında geçen muhabbetler iyiydi , yaşlı zenci kadın disko sahnleri de iyiydi

Selfie - 1x5
Dizinin bu bölümünü baya beğendim açıkçası
diziyi çiftlik tarzı bir yerde çekmeleri iyi olmuş. Zenci adam ve ailesi diziye renk katmış.
Eliza ile japon adam bu bölüm baya yakınlaştı ama son sahne hayal kırıklığına uğradım Eliza yüzünden :/

Eliza'nin telefon ile wifi arama sahnesinde bir an kendi anılarım aklıma geldi.

8

Selfie - 1x6
Bu bölüm önceki bölüme göre düşük gitti ama yinede iyiydi. Japon adam anladigim kadarıyla biraz daha ağırlbaşlı yani öyle tipler yerine göre hareket eder , Eliza gibi tipler ise ne yapacağı belli olmayan , ne yapsa yeridir tarzı bir karakter

7

@OzaN son 2 bölüm kaldı. :/