İkizini de görmen lazım. Allah ana-babasına sabır versin![]()
Gerçekten gıcık o adam yaŞu an tüm izleyenler küfür ediyordur kesin.![]()
Kapalı Kadın kazanacak gibi
İkizini de görmen lazım. Allah ana-babasına sabır versin![]()
Gerçekten gıcık o adam yaŞu an tüm izleyenler küfür ediyordur kesin.![]()
Hepsi kaç gündür içinde ne biriktirdiyse artıkŞu an tüm izleyenler küfür ediyordur kesin.![]()
Hepsi kaç gündür içinde ne biriktirdiyse artıkNeyse ben şu çok konuşan kadının fırçalanmasını bekliyorum. Yiyip yiyip neden az puan verdiniz diye Onur soracaktı
![]()
Şu programın Yumuşak adam alma gibi bir yazılı kuralımı var . Onur bey almazsa tazminatmı ödeyecekler onu bir açıklasalar
Yumuşak adam dediklerin gaylar ve gaylar yemek pişirmeye falan baya hevesli olur. Normal erkek yarışmacılara göre de daha çok konuşkan ve tartışma ortamına giren olduklarından reyting için mutlaka oluyorlar. Hetero erkekler tartışmaya fazla girmiyor.Şu programın Yumuşak adam alma gibi bir yazılı kuralımı var . Onur bey almazsa tazminatmı ödeyecekler onu bir açıklasalar![]()
![]()
![]()
Aaa türkiye laik bir devlet asfadjsadjsŞu programın Yumuşak adam alma gibi bir yazılı kuralımı var . Onur bey almazsa tazminatmı ödeyecekler onu bir açıklasalar![]()
![]()
![]()
Aaa türkiye laik bir devlet asfadjsadjs![]()
Edebiyle oturup yemeklerini yeseler neşede katarlar ama hiç edeplisini görmedim bu programdaYumuşak adam dediklerin gaylar ve gaylar yemek pişirmeye falan baya hevesli olur. Normal erkek yarışmacılara göre de daha çok konuşkan ve tartışma ortamına giren olduklarından reyting için mutlaka oluyorlar. Hetero erkekler tartışmaya fazla girmiyor.
Bizim ekranlarda onları hep aşağılıyorlarEdebiyle oturup yemeklerini yeseler neşede katarlar ama hiç edeplisini görmedim bu programda@Harunnn60
Sürekli o haftanın içine ediyorlar Aaa bilinçlimi yapılıyor Türk halkına kötü göstermek için o tipleri artık art niyet aramaya başladım algı yapıyorlar gibi![]()
Forumun Gay Queen'i ben ama forumdaki ön yargıları kaldırıyorum.Bizim ekranlarda onları hep aşağılıyorlarHiç normal olanı görmedim. Konuşkan demek isterdim onlara ama tvde cazgırlıktan başka bişey yaptırmıyorlar
bu da insanların bakiş acısını değiştiriyor dediğin gibi
![]()
Seni destekliyorum bu konudaForumun Gay Queen'i ben ama forumdaki ön yargıları kaldırıyorum.![]()
Başladı.![]()
Bilinçli yaptırıyorlar gibi insanların daha tepki göstermesini sağlıyorlarBizim ekranlarda onları hep aşağılıyorlarHiç normal olanı görmedim. Konuşkan demek isterdim onlara ama tvde cazgırlıktan başka bişey yaptırmıyorlar
bu da insanların bakiş acısını değiştiriyor dediğin gibi
![]()
İstanbulda yaşayanlara duyrulur kapılarını açsınlar bana.Bilinçli yaptırıyorlar gibi insanların daha tepki göstermesini sağlıyorlar
Oraya @Ahmed i gönderip sempati toplatmalıyız![]()
![]()
![]()
Geliyon mu sankiİstanbulda yaşayanlara duyrulur kapılarını açsınlar bana.![]()
O 2 si şeytan zaten.Geliyon mu sanki
Şu son yemek yapan kadın kazanır umarım. Dağhan ve kapalı kadın çok düşük verdiler
Bilginin yemekleri emek istiyordu evet o konularda iyi ama karakter sıfır resmenO 2 si şeytan zaten.![]()
Bugün 2 şeyi beğendim o yüzden 2 veriyorum dedi.Bilginin yemekleri emek istiyordu evet o konularda iyi ama karakter sıfır resmen@Çiğdem-
Şimdide oyuncu değilim diyor![]()