TV8 Seda Sayan'la Yemekteyiz - Program Yorumları

Şu programın Yumuşak adam alma gibi bir yazılı kuralımı var . Onur bey almazsa tazminatmı ödeyecekler onu bir açıklasalar :A :A :A
Yumuşak adam dediklerin gaylar ve gaylar yemek pişirmeye falan baya hevesli olur. Normal erkek yarışmacılara göre de daha çok konuşkan ve tartışma ortamına giren olduklarından reyting için mutlaka oluyorlar. Hetero erkekler tartışmaya fazla girmiyor.

Aaa türkiye laik bir devlet asfadjsadjs:F
Yumuşak adam dediklerin gaylar ve gaylar yemek pişirmeye falan baya hevesli olur. Normal erkek yarışmacılara göre de daha çok konuşkan ve tartışma ortamına giren olduklarından reyting için mutlaka oluyorlar. Hetero erkekler tartışmaya fazla girmiyor.
Edebiyle oturup yemeklerini yeseler neşede katarlar ama hiç edeplisini görmedim bu programda :A @Harunnn60

Sürekli o haftanın içine ediyorlar Aaa bilinçlimi yapılıyor Türk halkına kötü göstermek için o tipleri artık art niyet aramaya başladım algı yapıyorlar gibi :A

Edebiyle oturup yemeklerini yeseler neşede katarlar ama hiç edeplisini görmedim bu programda :A @Harunnn60

Sürekli o haftanın içine ediyorlar Aaa bilinçlimi yapılıyor Türk halkına kötü göstermek için o tipleri artık art niyet aramaya başladım algı yapıyorlar gibi :A
Bizim ekranlarda onları hep aşağılıyorlar :A Hiç normal olanı görmedim. Konuşkan demek isterdim onlara ama tvde cazgırlıktan başka bişey yaptırmıyorlar :X bu da insanların bakiş acısını değiştiriyor dediğin gibi :X

Bizim ekranlarda onları hep aşağılıyorlar :A Hiç normal olanı görmedim. Konuşkan demek isterdim onlara ama tvde cazgırlıktan başka bişey yaptırmıyorlar :X bu da insanların bakiş acısını değiştiriyor dediğin gibi :X
Forumun Gay Queen'i ben ama forumdaki ön yargıları kaldırıyorum. :bhr: :A

Başladı. :A

Bilinçli yaptırıyorlar gibi insanların daha tepki göstermesini sağlıyorlar :A

Oraya @Ahmed i gönderip sempati toplatmalıyız :A :A :A

Bilginin yemekleri emek istiyordu evet o konularda iyi ama karakter sıfır resmen :A @Çiğdem-

Şimdide oyuncu değilim diyor :A
Bugün 2 şeyi beğendim o yüzden 2 veriyorum dedi. :F
Nalaka 5 öğünden 2sini beğeniyorsan 4 vermelisin.

Puanlar söylenmeye başladı. :Z

Şu kapalı kadının bu haraketi ne öğle? Güldü baya.

Son düzenleme: