Kazık kadar adam ağlıyor tövbe yarabbim.Kaç verdi hatırlamıyorum.
Aaa instagramda bakarım fragmana.![]()
Kazık kadar adam ağlıyor tövbe yarabbim.Kaç verdi hatırlamıyorum.
Aaa instagramda bakarım fragmana.![]()
Biraz önce baktım. Ay 2 adam da ağlıyor.
Bu haftanın finali Berkay'ın yarıştığı haftanın finalini geçer.![]()
Ya erkekler kadınlardan daha beter bu programda.Biraz önce baktım. Ay 2 adam da ağlıyor.
Yarınki kadına yazık, doğal gaz kesildi.![]()
Yarın son kalan kadın ne yapacak merak ettim , tekrar sayende geri döndüm programa Hatun Hanım
Yarın son kalan kadın ne yapacak merak ettim , tekrar sayende geri döndüm programa Hatun Hanım![]()
aynen her hafta koyuyorlar
1 Tane de mal kadın muhakkak oluyor şu sarısın kadın varaynen her hafta koyuyorlar![]()
Aynen1 Tane de mal kadın muhakkak oluyor şu sarısın kadın var![]()
![]()
![]()
Her zaman o mal kadın yumuşak adamla atışır cnmAynenBir cazgın kadın mutlaka olacak
![]()
Bir entellektüel kadın da mutlaka olacak birde ağır abi sessizHer zaman o mal kadın yumuşak adamla atışır cnmHep aynı senaryo
![]()
![]()
![]()
Çorbayı eleştiriyordu mal kadın ile yumuşak adam , Onur bey beğendiğinizi söyleyin dedi sonra çorbaya övgüler dizmeye başladılarBir entellektüel kadın da mutlaka olacak birde ağır abi sessizgerçi adam son sahnede ağlayacak ama neyse
![]()
Çakal birde heBu çene kadının Allah kocasına sabır versin sadece çok konuşmuyor , tuhaf tuhaf konuşuyor kafası iyi gibi![]()
![]()
@Harunnn60
Beğenmedim diyemem diyor ama puan verirken rahat rahat diyip veriyorduÇakal birde heBrğendim diyor ama düşük veriyor
![]()
İkizini de görmen lazım. Allah ana-babasına sabır versinŞu Dağhanı kovun oradan artık. Kafam şişdi. Allah belanı versin
Şu an tüm izleyenler küfür ediyordur kesin.İkizini de görmen lazım. Allah ana-babasına sabır versin![]()