AynenAsya'dan Mert'e de tuzak.
AynenAsya'dan Mert'e de tuzak.
Cansu Dere'yi beğenip benim MA fragmanını sevdim dememe laf atman ilginç.Uzun zamandır bu kadar rahatladığım bir sahne olmamıştı. Cansu Dere.
Mert ile yattıklarını da söyledi. 😱 Asya şov yapıyor resmen.
Çok hızlı gelişti olaylar, böyle beklemiyordum doğrusu.Yemek sahnesi keşke daha uzun sürseydi. Bu bölüm aniden tüm ihanetler ortaya çıkıyor, ne oluyoruz 😱
AynenMert ile yattıklarını da söyledi. 😱 Asya şov yapıyor resmen.
Alakaları bile yok.Cansu Dere'yi beğenip benim MA fragmanını sevdim dememe laf atman ilginç.
Evet çünkü diğeri sıcacık bir dizi diğeri de buzdolabı.Alakaları bile yok.
Hayret fragman erken gelmiş bölüm peşine, iyi düşünülmüş.
Fragmana bak fragmana. Ben her şey açığa çıkınca konu tıkanır dedim ama işler daha da güzelleşti. Anlaşılan bu bölümden Volkan galip çıkacak.
Bu hangi ara oldu. 😱 Dün akşamki bölümse başlarını tam izlememiştim. Şimdi gördüm. 😱
İyi de bu rolün nesini yaşıyor olabilir ucuz romantik komedi filmiydi. Kanal D dizilerinden birini koysalarmış bari alakasız olmuş.Bu hangi ara oldu. 😱 Dün akşamki bölümse başlarını tam izlememiştim. Şimdi gördüm. 😱
Harika sahneymiş açıp açıp izlerim. Kadın doğruları söylüyor.
Bence bu filmdeki oyunculuğu > diğer filmlerindeki oyunculuğu.İyi de bu rolün nesini yaşıyor olabilir ucuz romantik komedi filmiydi. Kanal D dizilerinden birini koysalarmış bari alakasız olmuş.
Öyle yaşayarak oynama veya iç titreme durumu yok ama.Bence bu filmdeki oyunculuğu > diğer filmlerindeki oyunculuğu.
Filmi izlemeden önce Sedef’in komedide bu kadar iyi oynayacağını bilmiyordum.
Kadın beğenmiş işte sanane. Kıskanma canım.Öyle yaşayarak oynama veya iç titreme durumu yok ama.
Yemeğe geldikleri gün, o sahneden önce oldu hatta kocası niye daha önce izlediğimiz bir filme tekrar bakıyoruz dediğinde, kadın ; mutlu son olacağını bildiğimiz için mutlu oluyoruz tarzı birşeyler demişti.Bu hangi ara oldu. 😱 Dün akşamki bölümse başlarını tam izlememiştim. Şimdi gördüm. 😱
Harika sahneymiş açıp açıp izlerim. Kadın doğruları söylüyor.