Emre Ozansoy
Moderatör
Dizinin sonunda ne olduAsya'nın hastası Asya'ya ne güzel yardım ediyor...
Ozaman çok geçmeden kendi senaryoları başlar veya başka bir ülke vardı, onun devamını çekerler bir süreÇok uzatmadan yayınlamaları iyi olmuş. Orijinalinde 5.bölümde olmuştu burada 6. @Dosi
Kore versiyonu 16 bölümdü Doctor Foster'dan uyarlayacakları hikaye bitince oraya geçerler. Ki o dizi Kore'nin en çok izlenen dizisi olmuş ekşide öyle gördüm.Ozaman çok geçmeden kendi senaryoları başlar veya başka bir ülke vardı, onun devamını çekerler bir süre
izlerim masa sahnesini.
2. Sezonda öğretmen karakteri vardı, ama uyarlamada Kenan Ece doktor olarak giriyor galiba diziye. Öyle bir farklılık yapmışlar çünkü orjinalde yoktu öyle (kadın bir doktor gelmişti gerçi, onun yerine olabilir 😱)
Desene o kadın karakterin yerine geçti. Eğer öğretmen karakteri de olacaksa yeni biri katılır ama galiba Kenan Ece'yi 2si bir arada yapmışlarKore versiyonu 16 bölümdü Doctor Foster'dan uyarlayacakları hikaye bitince oraya geçerler. Ki o dizi Kore'nin en çok izlenen dizisi olmuş ekşide öyle gördüm.
Kenan Ece psikiyatrist olarak geldi.
Kadın öğretmen gelsin Sedef oynasın hatta.Desene o kadın karakterin yerine geçti. Eğer öğretmen karakteri de olacaksa yeni biri katılır ama galiba Kenan Ece'yi 2si bir arada yapmışlar
Öğretmen detayını öğrenmek istiyorsan orjinali izle.Kadın öğretmen gelsin Sedef oynasın hatta.
Pc başına geçiyorum izlemek için ama sonra bir şey oluyor izleyemiyorum.Öğretmen detayını öğrenmek istiyorsan orjinali izle.
Yeter tamamla o 2 diziyi. Şifreli yazmaktan yoruldum
konusu sonradan tıkanacak gibi.6. BÖLÜM 1. FRAGMANI
Sonunda milyonların beklediği sahne bu bölüm geliyor. Bu bölüm kendi rekorunu da kırabilir dizi.6. BÖLÜM 1. FRAGMANI
Sahne daha dün çekildi hatta Selen Sevigen story atmıştı. Yeniden çekilmesi çok normal o sadece teaser için çekilip ilk bölümün başına koyuldu ama o sahnenin dahası da var.Sonunda milyonların beklediği sahne bu bölüm geliyor. Bu bölüm kendi rekorunu da kırabilir dizi.
Bu arada sanırım sahne tekrardan çekilmiş.
Aynen, gördüm o hikayeyi. Ama keşke tanıtım ile birlikte o sahneyi tamamen çekselerdi. Böyle aynı sahne tekrar çekilince bir garip duruyor.Sahne daha dün çekildi hatta Selen Sevigen story atmıştı. Yeniden çekilmesi çok normal o sadece teaser için çekilip ilk bölümün başına koyuldu ama o sahnenin dahası da var.