Yanlış bilgi.
Derin ölmüyor
Bambaşka olaylar oluyor ve başka bir karakterin çok farklı bir olayı olacak finalde. Biz de de sona bırakırlar
Hadi yaa ay çok merak ettim yaa
------
Onu Volkan Ali için yapıyor ondan o.
Yanlış bilgi.
Derin ölmüyor
Bambaşka olaylar oluyor ve başka bir karakterin çok farklı bir olayı olacak finalde. Biz de de sona bırakırlar
Onu Volkan Ali için yapıyor ondan o.
İşte insan çok akıllı olunca.Hadi yaa ay çok merak ettim yaa
------
oda doğru
Gelince kurtarır beni
------
Bence Volkan ın Asya'yla gittiğini öğrenecek sonra kavga edicekler sonra da kendini öldürecek
Kim vurduya gitti?Anam onu Volkan öldürmicek miydi?
Şu anda hiçbir şey bilmiyorum ne yazık ki.Kim vurduya gitti?
Ben sanki bildiğimden söylüyorum.Şu anda hiçbir şey bilmiyorum ne yazık ki.
BilmiyoruzKim vurduya gitti?
Ne yazık ki o zaman bu durumda yapacak hiçbir şey yok.Ben sanki bildiğimden söylüyorum.
Ne demek istedin?Bana laf mı çaktın?Ne yazık ki o zaman bu durumda yapacak hiçbir şey yok.
Hayır estağfurullah.Ne demek istedin?Bana laf mı çaktın?
18. BÖLÜM 2. FRAGMANI
@slhttnmtl @Angelica @EmreCan @Alos @Özgür @phoebebuffay @kerem @hayret bi şey ve diğer izleyenler...
Bu fragman da bomba. Cumaya sağ çıkarsam iyidir.18. BÖLÜM 2. FRAGMANI
@slhttnmtl @Angelica @EmreCan @Alos @Özgür @phoebebuffay @kerem @hayret bi şey ve diğer izleyenler...
Video kaldırılmış sanırım.18. BÖLÜM 2. FRAGMANI
Açılıyor,acaba yurtdışına mı kapalı.Video kaldırılmış sanırım.
Sanırım öyle, neyse daha son bölümü izleyemedim zaten. Spoiler yemeyeyim.Açılıyor acaba yurtdışına mı kapalı.
Yurt dışında açık değil galiba.Video kaldırılmış sanırım.
Konuya fransızım.Üzgünüm, yardımcı olamayacağım.Sanırım öyle, neyse daha son bölümü izleyemedim zaten. Spoiler yemeyeyim.
Gerek var mıydı böyle 1000 yıllık kötü dizi klişesine? Geçen bölümde belli etmişlerdi gerçi ama unutmuştum. Diziden tekrar soğudum... @kerem18. BÖLÜM 2. FRAGMANI
Hahahah ben Haluk'un oğlu çıkacak demiştim.18. BÖLÜM 2. FRAGMANI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?