Hzhshxdhdjdjxjj
Hzhshxdhdjdjxjj
Hee.
Eyşan modu
SPOILER oldu mu@12.Adam
Yapma nenem sürmeBölüm yorum yapmaya geldim kazara gördüm torunum ağzına acı biber sürecem o spoi ne
------
Evet bölümü bugün izledim harikaydı Asya sonunda geri döndü Derine ağzının payını verdi harikaydı Ali sonunda doğru yolu görmeye başladı benim merak ettiğim Derin gerçekten ölecekmi acaba ya
@Dosi Orjinalde ölüyormuş sanırım nasıl ölüyordu kız![]()
Gelince kurtarır beniEmre gelemez kurtaramaz seni hiç kaçışın yok![]()
Bence Volkan ın Asya'yla gittiğini öğrenecek sonra kavga edicekler sonra da kendini öldürecekSen onu bırakta sence Derin ne olacak![]()
Anam onu Volkan öldürmicek miydi?Gelince kurtarır beni
------
Bence Volkan ın Asya'yla gittiğini öğrenecek sonra kavga edicekler sonra da kendini öldürecek![]()
Bilmiyorum da orijinalinde de Volkan öldürüyomuş diye duymuştum.Plan yapar osinsi
![]()
Gelince kurtarır beni
------
Bence Volkan ın Asya'yla gittiğini öğrenecek sonra kavga edicekler sonra da kendini öldürecek![]()
Anam onu Volkan öldürmicek miydi?![]()
Bence de abla hem Derin o kadar şey kurgulayacak kadar akıllı değil.Orjinali nasılsa öyle olacak ben Volkan öldürecek Derini![]()
Bence de abla hem Derin o kadar şey kurgulayacak kadar akıllı değil.![]()
Onu Volkan Ali için yapıyor ondan o.Değilmi Volkanın Asyanın her anını takip ettiğini öğrendiğinden beri çok bişi yapmadı ki![]()
Yanlış bilgi.Bölüm yorum yapmaya geldim kazara gördüm torunum ağzına acı biber sürecem o spoi ne
------
Evet bölümü bugün izledim harikaydı Asya sonunda geri döndü Derine ağzının payını verdi harikaydı Ali sonunda doğru yolu görmeye başladı benim merak ettiğim Derin gerçekten ölecekmi acaba ya
@Dosi Orjinalde ölüyormuş sanırım nasıl ölüyordu kız![]()