Yanlış bilgi.
Derin ölmüyor
Bambaşka olaylar oluyor ve başka bir karakterin çok farklı bir olayı olacak finalde. Biz de de sona bırakırlar
Hadi yaa ay çok merak ettim yaa
------
Onu Volkan Ali için yapıyor ondan o.![]()
Yanlış bilgi.
Derin ölmüyor
Bambaşka olaylar oluyor ve başka bir karakterin çok farklı bir olayı olacak finalde. Biz de de sona bırakırlar
Onu Volkan Ali için yapıyor ondan o.![]()
İşte insan çok akıllı olunca.Hadi yaa ay çok merak ettim yaa
------
oda doğru
Gelince kurtarır beni
------
Bence Volkan ın Asya'yla gittiğini öğrenecek sonra kavga edicekler sonra da kendini öldürecek![]()
Kim vurduya gitti?Anam onu Volkan öldürmicek miydi?![]()
Şu anda hiçbir şey bilmiyorum ne yazık ki.Kim vurduya gitti?![]()
Ben sanki bildiğimden söylüyorum.Şu anda hiçbir şey bilmiyorum ne yazık ki.![]()
BilmiyoruzKim vurduya gitti?![]()
Ne yazık ki o zaman bu durumda yapacak hiçbir şey yok.Ben sanki bildiğimden söylüyorum.![]()
Ne demek istedin?Bana laf mı çaktın?Ne yazık ki o zaman bu durumda yapacak hiçbir şey yok.![]()
Hayır estağfurullah.Ne demek istedin?Bana laf mı çaktın?![]()
18. BÖLÜM 2. FRAGMANI
@slhttnmtl @Angelica @EmreCan @Alos @Özgür @phoebebuffay @kerem @hayret bi şey ve diğer izleyenler...
Bu fragman da bomba. Cumaya sağ çıkarsam iyidir.18. BÖLÜM 2. FRAGMANI
@slhttnmtl @Angelica @EmreCan @Alos @Özgür @phoebebuffay @kerem @hayret bi şey ve diğer izleyenler...
Video kaldırılmış sanırım.18. BÖLÜM 2. FRAGMANI
Açılıyor,acaba yurtdışına mı kapalı.Video kaldırılmış sanırım.![]()
Sanırım öyle, neyse daha son bölümü izleyemedim zaten. Spoiler yemeyeyim.Açılıyor acaba yurtdışına mı kapalı.![]()
Yurt dışında açık değil galiba.Video kaldırılmış sanırım.![]()
Konuya fransızım.Üzgünüm, yardımcı olamayacağım.Sanırım öyle, neyse daha son bölümü izleyemedim zaten. Spoiler yemeyeyim.![]()
Gerek var mıydı böyle 1000 yıllık kötü dizi klişesine? Geçen bölümde belli etmişlerdi gerçi ama unutmuştum. Diziden tekrar soğudum... @kerem18. BÖLÜM 2. FRAGMANI
Hahahah ben Haluk'un oğlu çıkacak demiştim.18. BÖLÜM 2. FRAGMANI