Hzhshxdhdjdjxjj
Hzhshxdhdjdjxjj
Hee.
Eyşan modu Derin'in bilmediği birşey var.Cansu Dere'de taktikler bitmez.
SPOILER oldu mu @12.Adam
Yapma nenem sürmeBölüm yorum yapmaya geldim kazara gördüm torunum ağzına acı biber sürecem o spoi ne
------
Evet bölümü bugün izledim harikaydı Asya sonunda geri döndü Derine ağzının payını verdi harikaydı Ali sonunda doğru yolu görmeye başladı benim merak ettiğim Derin gerçekten ölecekmi acaba ya
@Dosi Orjinalde ölüyormuş sanırım nasıl ölüyordu kız
Yapma nenem sürme
Hayır neneem istemiyorum Emiceee kurtar beniii @Emre OzansoyKaçma gel sürcem
Hayır neneem istemiyorum Emiceee kurtar beniii @Emre Ozansoy
Emre gelemez kurtaramaz seni hiç kaçışın yok
Gelince kurtarır beniEmre gelemez kurtaramaz seni hiç kaçışın yok
Bence Volkan ın Asya'yla gittiğini öğrenecek sonra kavga edicekler sonra da kendini öldürecekSen onu bırakta sence Derin ne olacak
Anam onu Volkan öldürmicek miydi?Gelince kurtarır beni
------
Bence Volkan ın Asya'yla gittiğini öğrenecek sonra kavga edicekler sonra da kendini öldürecek
Plan yapar o sinsiAnam onu Volkan öldürmicek miydi?
Bilmiyorum da orijinalinde de Volkan öldürüyomuş diye duymuştum.Plan yapar o sinsi
Gelince kurtarır beni
------
Bence Volkan ın Asya'yla gittiğini öğrenecek sonra kavga edicekler sonra da kendini öldürecek
Anam onu Volkan öldürmicek miydi?
Bence de abla hem Derin o kadar şey kurgulayacak kadar akıllı değil.Orjinali nasılsa öyle olacak ben Volkan öldürecek Derini
Bence de abla hem Derin o kadar şey kurgulayacak kadar akıllı değil.
Onu Volkan Ali için yapıyor ondan o.Değilmi Volkanın Asyanın her anını takip ettiğini öğrendiğinden beri çok bişi yapmadı ki
Yanlış bilgi.Bölüm yorum yapmaya geldim kazara gördüm torunum ağzına acı biber sürecem o spoi ne
------
Evet bölümü bugün izledim harikaydı Asya sonunda geri döndü Derine ağzının payını verdi harikaydı Ali sonunda doğru yolu görmeye başladı benim merak ettiğim Derin gerçekten ölecekmi acaba ya
@Dosi Orjinalde ölüyormuş sanırım nasıl ölüyordu kız