Emre Ozansoy
Moderatör
Aferin oğlumHocam ben hep tam vaktinde gelirim. Söz de vermiştim dün size, tuttum bakın.
------
Gönül havalı girişini yaptı yine.![]()
O zaman ben de Müdürden velinin numarasını alıp ararımAnnem gelemez mik bozuk hocam.![]()
Evet yaGüçlü teyzem ve havalı girişlerinin hastasıyız.![]()
Kumarcı Cavidan.
------
Cavidan ve Gönül berabere gidiyolar.![]()
Önce bazinga veya xdrag tan izni kağıdını görmek istiyorum.Teneffüs te (yani reklam arası oluyor) Sınıf defterini kontrol edeceğim.Hocam ben hep tam vaktinde gelirim. Söz de vermiştim dün size, tuttum bakın.![]()
Bende mi alıcam izin kağıdı?Önce bazinga veya xdrag tan izni kağıdını görmek istiyorum.Teneffüs te (yani reklam arası oluyor) Sınıf defterini kontrol edeceğim.![]()
Klasik yalan hocamAferin oğlum
O zaman ben de Müdürden velinin numarasını alıp ararım![]()
Evet, bende iltimas yok. Derste y ok yazılırsın.Queen Bahar mekana giriş yaptı.
------
Bende mi alıcam izin kağıdı?![]()
Hocam bence bi velilerini de görelimÖnce bazinga veya xdrag tan izni kağıdını görmek istiyorum.Teneffüs te (yani reklam arası oluyor) Sınıf defterini kontrol edeceğim.![]()
AynenQueen Bahar mekana giriş yaptı.
------
Bende mi alıcam izin kağıdı?![]()
E ben tam 21.00'de burdaydım.Evet, bende iltimas yok. Derste y ok yazılırsın.![]()
Güçlü teyzesi cici güçlü annesi olacak.Selçuk kadının sana söylediklerinden sonra şok olacaksın.![]()
Dizinin başlama saati tam olarak kaç oluyor?Teaser dan sonra reklama girdi diye hatırlıyorum.E ben tam 21.00'de burdaydım.![]()
Dizideki manyak herkesle akraba olacak.Güçlü teyzesi cici güçlü annesi olacak.![]()
Evet buradaydıE ben tam 21.00'de burdaydım.![]()
Yeni bölüm tam 21.00'de başlıyo.Dizinin başlama saati tam olarak kaç oluyor?Teaser dan sonra reklama girdi diye hatırlıyorum.![]()
Aynen.Dizideki manyak herkesle akraba olacak.![]()