Emre Ozansoy
Moderatör
Aferin oğlumHocam ben hep tam vaktinde gelirim. Söz de vermiştim dün size, tuttum bakın.
------
Gönül havalı girişini yaptı yine.
O zaman ben de Müdürden velinin numarasını alıp ararımAnnem gelemez mik bozuk hocam.
Evet yaGüçlü teyzem ve havalı girişlerinin hastasıyız.
Kumarcı Cavidan.
------
Cavidan ve Gönül berabere gidiyolar.
Önce bazinga veya xdrag tan izni kağıdını görmek istiyorum.Teneffüs te (yani reklam arası oluyor) Sınıf defterini kontrol edeceğim.Hocam ben hep tam vaktinde gelirim. Söz de vermiştim dün size, tuttum bakın.
Bende mi alıcam izin kağıdı?Önce bazinga veya xdrag tan izni kağıdını görmek istiyorum.Teneffüs te (yani reklam arası oluyor) Sınıf defterini kontrol edeceğim.
Klasik yalan hocamAferin oğlum
O zaman ben de Müdürden velinin numarasını alıp ararım
Evet, bende iltimas yok. Derste y ok yazılırsın.Queen Bahar mekana giriş yaptı.
------
Bende mi alıcam izin kağıdı?
Hocam bence bi velilerini de görelimÖnce bazinga veya xdrag tan izni kağıdını görmek istiyorum.Teneffüs te (yani reklam arası oluyor) Sınıf defterini kontrol edeceğim.
AynenQueen Bahar mekana giriş yaptı.
------
Bende mi alıcam izin kağıdı?
E ben tam 21.00'de burdaydım.Evet, bende iltimas yok. Derste y ok yazılırsın.
Güçlü teyzesi cici güçlü annesi olacak.Selçuk kadının sana söylediklerinden sonra şok olacaksın.
Dizinin başlama saati tam olarak kaç oluyor?Teaser dan sonra reklama girdi diye hatırlıyorum.E ben tam 21.00'de burdaydım.
Dizideki manyak herkesle akraba olacak.Güçlü teyzesi cici güçlü annesi olacak.
Evet buradaydıE ben tam 21.00'de burdaydım.
Yeni bölüm tam 21.00'de başlıyo.Dizinin başlama saati tam olarak kaç oluyor?Teaser dan sonra reklama girdi diye hatırlıyorum.
Aynen.Dizideki manyak herkesle akraba olacak.