Valla üşenmedim baktım, Aldi'de ikisi de 79 cent. Sahte olsa fiyatları aynı olmazdıYok orjinali Nussbeisser, sahtesini getirmişler sana resmen, yoksa fiyatına göre tadı çok iyidir.
Valla üşenmedim baktım, Aldi'de ikisi de 79 cent. Sahte olsa fiyatları aynı olmazdıYok orjinali Nussbeisser, sahtesini getirmişler sana resmen, yoksa fiyatına göre tadı çok iyidir.
Tmm işte, Türkiye'de 12 TL'yi rahat bulur.Valla üşenmedim baktım, Aldi'de ikisi de 79 cent. Sahte olsa fiyatları aynı olmazdı
Bu arada o Nickname ile Avatarın arasındaki uçurumçikolata tabiki de
Bu gece ben bir etkinlik başlatıyorum
Yine banlanmama sebep olacaksa yeni etkinlik başlatma abi. 😡
Sanırım sorun bende değil senin çenendeYine banlanmama sebep olacaksa yeni etkinlik başlatma abi. 😡
Bizi beklersen başlaymazsınSanırım sorun bende değil senin çenende
Çok naif,tatlı bir şey düşünüyorum ama şuan yeni temeli atılan bir etkinlik başlıyor..aynı anda 2 at koşmasın.
MS En Son Ekim 2020 de başlıyordu , sanırım bazı üyeler olmadan olmazmış..Bizi beklersen başlaymazsınmayısdan ekime kadar etkinlikler bitmezyakında forumun geleneksel etkinlikleride başlar
Bu etkinliğim ilk 2 tur yoğun gelebilir. Sonra sakin gider ve zaten artık günde 2 en fazla 3 konu olarak ilerleyeceğim. Hem kurallar hem de üyeleri yormama adına. En Özlenilen dizi gibi sakin tempo ile giderim.
Henüz planlama yapmadım ama böyle olur gibi
Forumun geleneksel etkinlikleri derken yöneticilerin her sene açtığı büyük anketli etkinlikleri demek istedimMS En Son Ekim 2020 de başlıyordu , sanırım bazı üyeler olmadan olmazmış..
Bakalım ya benim etkinliğim okadar önemli değil canım; ben gene farklı bulduğum konularımı açmaya devam ederim.Bugün sizi ülkelerle boğmaya devam ediyorum
Heee tamam canım; ben forumda gerçekten aksiyon yaratan etkinliklerin başında MS dikkatimi çektide direk aklıma o geldi. Ondan yazdım.Forumun geleneksel etkinlikleri derken yöneticilerin her sene açtığı büyük anketli etkinlikleri demek istedim
Şuan benim etkinliğimde o gruba dahil değilMS de değil
O etklinkten ziyade daha çok yarışma kategorisindeHeee tamam canım; ben forumda gerçekten aksiyon yaratan etkinliklerin başında MS dikkatimi çektide direk aklıma o geldi. Ondan yazdım.
Nelerrrr neler varmış eskiden desene be Zeynepcim.O etklinkten ziyade daha çok yarışma kategorisinde
Eskiden çok yarışmalar vardı ama artık yürüten yok. Oyuncu yarışmalarıda vardı sahnelerle gelinip yarışma olunurdu.
3 ayrı şarkı yarışması, 2 ayrı dizi yarışmaları vardı. 2017 de özellikle çoktuhatta çiftler yarışıyor isimli yarışma vardı ve dizi çiftlerinin sahneleride yarıştırılırdı.
Aynen öyle. Benim bile vardıNelerrrr neler varmış eskiden desene be Zeynepcim.
Etkinliği yapan anlar..Kısası uzunu yok vallahi.Aynen öyle. Benim bile vardı
Tek sezonluk 1 ayda başlatıp bitirdiğimbaya yorucuydu.
Kısa oluşunu ben sağladım. Sonuç geceleri haftalık olurken ben bir gecede 3 haftanın sonucunu açıklıyordumEtkinliği yapan anlar..Kısası uzunu yok vallahi.
Etkinlik yapanlar ayrı bir düzeyde bence
Benim için sorun yok çakışan etkinlik yoksa.@Dosi @Tolstoyevski Yakın dönemde etkinliğiniz var mı?
@bazinga Çok önceden konuştuğumuz için tekrar sormak istedim; Çikolata Markalarını kullanarak anket açtığımızda reklam yada telif ile ilgili sorun yaşamayız değil mi?
@Aserat Yakın dönemde yapacağını belirttiğin etkinliğinle keşisir mi?
64 ürün sadece aday alıp, çok uzun olmayacak şekilde planlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?