Sıradaki Etkinliğe Siz Karar Veriyorsunuz :)

Bu çikolata işine al atacağım ama yeni etkinlik kuralları hep beni engelliyor.

Talep bayağı var.

Sanırım sorun bende değil senin çenende

Çok naif,tatlı bir şey düşünüyorum ama şuan yeni temeli atılan bir etkinlik başlıyor..aynı anda 2 at koşmasın.
Bizi beklersen başlaymazsın
mayısdan ekime kadar etkinlikler bitmez
yakında forumun geleneksel etkinlikleride başlar

Bu etkinliğim ilk 2 tur yoğun gelebilir. Sonra sakin gider ve zaten artık günde 2 en fazla 3 konu olarak ilerleyeceğim. Hem kurallar hem de üyeleri yormama adına. En Özlenilen dizi gibi sakin tempo ile giderim.
Henüz planlama yapmadım ama böyle olur gibi

MS En Son Ekim 2020 de başlıyordu , sanırım bazı üyeler olmadan olmazmış..

Bakalım ya benim etkinliğim okadar önemli değil canım; ben gene farklı bulduğum konularımı açmaya devam ederim.Bugün sizi ülkelerle boğmaya devam ediyorum

Reactions: 12.Adam and Dosi
Forumun geleneksel etkinlikleri derken yöneticilerin her sene açtığı büyük anketli etkinlikleri demek istedim

Şuan benim etkinliğimde o gruba dahil değil
MS de değil

Reactions: 12.Adam
Forumun geleneksel etkinlikleri derken yöneticilerin her sene açtığı büyük anketli etkinlikleri demek istedim

Şuan benim etkinliğimde o gruba dahil değil
MS de değil
Heee tamam canım; ben forumda gerçekten aksiyon yaratan etkinliklerin başında MS dikkatimi çektide direk aklıma o geldi. Ondan yazdım.

Heee tamam canım; ben forumda gerçekten aksiyon yaratan etkinliklerin başında MS dikkatimi çektide direk aklıma o geldi. Ondan yazdım.
O etklinkten ziyade daha çok yarışma kategorisinde

Eskiden çok yarışmalar vardı ama artık yürüten yok. Oyuncu yarışmalarıda vardı sahnelerle gelinip yarışma olunurdu.
3 ayrı şarkı yarışması, 2 ayrı dizi yarışmaları vardı. 2017 de özellikle çoktu
hatta çiftler yarışıyor isimli yarışma vardı ve dizi çiftlerinin sahneleride yarıştırılırdı.

Nelerrrr neler varmış eskiden desene be Zeynepcim.

Etkinliği yapan anlar..Kısası uzunu yok vallahi.
Etkinlik yapanlar ayrı bir düzeyde bence
Kısa oluşunu ben sağladım. Sonuç geceleri haftalık olurken ben bir gecede 3 haftanın sonucunu açıklıyordum
tam 3 saatimi yiyordu. Cuma akşamları yapıyordum iş güç bittiği zaman
etkinlik sonrası ara vermiştim çünkü. Kendimi ona göre ayarlamıştım

@Dosi @Tolstoyevski Yakın dönemde etkinliğiniz var mı?

@bazinga Çok önceden konuştuğumuz için tekrar sormak istedim; Çikolata Markalarını kullanarak anket açtığımızda reklam yada telif ile ilgili sorun yaşamayız değil mi?

@Aserat Yakın dönemde yapacağını belirttiğin etkinliğinle keşisir mi?

64 ürün sadece aday alıp, çok uzun olmayacak şekilde planlıyorum.

Benim için sorun yok çakışan etkinlik yoksa.