Rica ederimBiliyordum biryerde hata yaptığımı zaten ; teşekkür ederim Zeynepcim.![]()
Rica ederimBiliyordum biryerde hata yaptığımı zaten ; teşekkür ederim Zeynepcim.![]()
En favori çikolata dedim.
@Dosi nin yemek önerisi hoşuma gitti aslında, o olabilir.Ekli dosyayı görüntüle 93603
Ekli dosyayı görüntüle 93604
En Favori Çikolata yada En Favori Süper Kahraman..
En Favori Çikolatada(Marka-İsim) olarak düşünmek gerekiyor (Ozancım reklam olarak görülmeyeceğini belirttiği için;bende ekledim listeye)
ve En Favori Süper Kahraman...
Bir çılgınlık yapıp daha az aday alarak 2 etkinlik mi yapsam![]()
![]()
![]()
![]()
@Dosi @Sherlock @DarkLegenD @bazinga @Maskeli Fedai @MEnes @kerem @Ahmed @Gerekli24 @Yiğitt @Özgür @Aserat @serhatt @denizz19 @Angelica @Emre Ozansoy @phoebebuffay @slhttnmtl @xdragxx @12.Adam
Önce birini daha sonra diğerini yaparsın, acelemiz yok bekleriz.Ekli dosyayı görüntüle 93603
En Favori Çikolatada(Marka-İsim) olarak düşünmek gerekiyor (Ozancım reklam olarak görülmeyeceğini belirttiği için;bende ekledim listeye)
![]()
![]()
![]()
@Dosi @Sherlock @DarkLegenD @bazinga @Maskeli Fedai @MEnes @kerem @Ahmed @Gerekli24 @Yiğitt @Özgür @Aserat @serhatt @denizz19 @Angelica @Emre Ozansoy @phoebebuffay @slhttnmtl @xdragxx @12.Adam
Ekli dosyayı görüntüle 93603
![]()
![]()
![]()
@Dosi @Sherlock @DarkLegenD @bazinga @Maskeli Fedai @MEnes @kerem @Ahmed @Gerekli24 @Yiğitt @Özgür @Aserat @serhatt @denizz19 @Angelica @Emre Ozansoy @phoebebuffay @slhttnmtl @xdragxx @12.Adam@Sylvester @seyfullXh @Doğan
AsLında o hep aklımda..hatta onu etkinlik diye değilde; detaylı araştırma olarak konu olarka başladım ama bitiremedim... çok ciddi mutfak var dünyada.@Dosi nin yemek önerisi hoşuma gitti aslında, o olabilir.![]()
Türkiye özeli olarak da yapılabilir aslında.AsLında o hep aklımda..hatta onu etkinlik diye değilde; detaylı araştırma olarak konu olarka başladım ama bitiremedim... çok ciddi mutfak var dünyada.
İstediğiniz etkinlik olsun Yiğitcim.Türkiye özeli olarak da yapılabilir aslında.![]()
Hızına yetişemiyoruz zaten, biz destek vermeye devam ederiz.İstediğiniz etkinlik olsun Yiğitcim.
Takarsınız kemerlerinizi... Vınnnnnnnnn... Salondan Mutfağa geçene kadar final gelmiş olur
Onuda listeme eklerim![]()
Ben zaten parantez içi yöresel yemekler olarak yazdım yani türk mutfağıTürkiye özeli olarak da yapılabilir aslında.![]()
Kullanmamıştım abi hemen kullanıyorum 🙌@dreamy Oy verdin mi![]()
@DarkLegenD hemen dis hemen dissssssssssss....
Timsahdan sonra burada Dr.Strange den yiyeceksin bozgun haberin yok
@Tolstoyevski
Alman çikolata markalarını da eklersin inşallah.Ekli dosyayı görüntüle 93603
![]()
![]()
![]()
@Dosi @Sherlock @DarkLegenD @bazinga @Maskeli Fedai @MEnes @kerem @Ahmed @Gerekli24 @Yiğitt @Özgür @Aserat @serhatt @denizz19 @Angelica @Emre Ozansoy @phoebebuffay @slhttnmtl @xdragxx @12.Adam@Sylvester @seyfullXh @Doğan