Sıradaki Etkinliğe Siz Karar Veriyorsunuz :)

Şampiyonumuz belli olduğu için seni çok yormayacağız abi, merak etme. :A

207381.gif

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Bugünkiyle beraber bu 2. oldu etkinlik ve reyting tablosunda ismim yer almıyor acaba ben dış galaksinin mandalı falan mıyım resmen dışlanıyorum (b)

• İlginç
Bugünkiyle beraber bu 2. oldu etkinlik ve reyting tablosunda ismim yer almıyor acaba ben dış galaksinin mandalı falan mıyım resmen dışlanıyorum (b)
Yanlış anlama ama, 4 kere kullanıcı adı değiştirdiğin için ve kullanıcı adların üyelerin aklında kalmadığı için normal bence bu durum.

• Beğendim
Reactions: NES and Angelica
@seyfullXh
Merhaba;
Ana etiket listesi değilde ezberimdeki nickleri etiketledim ve diğerleri diyede not düştüm.

Bu forumda insan ayırcak en son insanımdır.

Bu arada @Emre Ozansoy dediği gibi çok fazla nick değiştirdiğin içinde aklımda kalmamışındır.

İyi Geceler;
İyi Forumlar Dilerim.

@seyfullXh
Merhaba;
Ana etiket listesi değilde ezberimdeki nickleri etiketledim ve diğerleri diyede not düştüm.

Bu forumda insan ayırcak en son insanımdır.

Bu arada @Emre Ozansoy dediği gibi çok fazla nick değiştirdiğin içinde aklımda kalmamışındır.

İyi Geceler;
İyi Forumlar Dilerim.
Gerçi sende haklısın adam akıllı bi isimle acsaydım hiç biri olmazdı belki..

@bazinga Patron sen oy verdin mi :)
Ben ne hikmetse bu sefer;kimin ne oy verdiğini göremiyorum kendi yaptığım ankette de. 🙄

@bazinga Patron sen oy verdin mi :)
Ben ne hikmetse bu sefer;kimin ne oy verdiğini göremiyorum kendi yaptığım ankette de. 🙄
"Herkese açık oy kullanımı" bu seçeneği işaretlemeden anketi açarsan geri dönüşü olmuyor. En başta anket açarken ona dikkat etmen gerekiyor 😊

• Üzücü