verdim gitti şimdi 😁Oy verdinmi peki
verdim gitti şimdi 😁Oy verdinmi peki
verdim gitti şimdi 😁
Şampiyonumuz belli olduğu için seni çok yormayacağız abi, merak etme.Ekli dosyayı görüntüle 93335
Allah bana kolaylık versin
@Tolstoyevski @DarkLegenD @bazinga @MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai @xdragxx
Senin canın sağolsun abimm. 😍
Yanlış anlama ama, 4 kere kullanıcı adı değiştirdiğin için ve kullanıcı adların üyelerin aklında kalmadığı için normal bence bu durum.Bugünkiyle beraber bu 2. oldu etkinlik ve reyting tablosunda ismim yer almıyor acaba ben dış galaksinin mandalı falan mıyım resmen dışlanıyorum
Gerçi sende haklısın adam akıllı bi isimle acsaydım hiç biri olmazdı belki..@seyfullXh
Merhaba;
Ana etiket listesi değilde ezberimdeki nickleri etiketledim ve diğerleri diyede not düştüm.
Bu forumda insan ayırcak en son insanımdır.
Bu arada @Emre Ozansoy dediği gibi çok fazla nick değiştirdiğin içinde aklımda kalmamışındır.
İyi Geceler;
İyi Forumlar Dilerim.
izledim filmi çook güzel
Şimdi kullandım çikolata olarak.@bazinga Patron sen oy verdin mi
Ben ne hikmetse bu sefer;kimin ne oy verdiğini göremiyorum kendi yaptığım ankette de. 🙄
"Herkese açık oy kullanımı" bu seçeneği işaretlemeden anketi açarsan geri dönüşü olmuyor. En başta anket açarken ona dikkat etmen gerekiyor 😊@bazinga Patron sen oy verdin mi
Ben ne hikmetse bu sefer;kimin ne oy verdiğini göremiyorum kendi yaptığım ankette de. 🙄
Destek alsak ne olacak abi. Süper Kahraman almış başını gidiyor..
Biliyordum biryerde hata yaptığımı zaten ; teşekkür ederim Zeynepcim."Herkese açık oy kullanımı" bu seçeneği işaretlemeden anketi açarsan geri dönüşü olmuyor. En başta anket açarken ona dikkat etmen gerekiyor 😊