Sıradaki Etkinliğe Siz Karar Veriyorsunuz :)

Bu çikolata işine al atacağım ama yeni etkinlik kuralları hep beni engelliyor.

Talep bayağı var.

Sanırım sorun bende değil senin çenende :A :A :A

Çok naif,tatlı bir şey düşünüyorum ama şuan yeni temeli atılan bir etkinlik başlıyor..aynı anda 2 at koşmasın.
Bizi beklersen başlaymazsın :A mayısdan ekime kadar etkinlikler bitmez :A yakında forumun geleneksel etkinlikleride başlar :A
Bu etkinliğim ilk 2 tur yoğun gelebilir. Sonra sakin gider ve zaten artık günde 2 en fazla 3 konu olarak ilerleyeceğim. Hem kurallar hem de üyeleri yormama adına. En Özlenilen dizi gibi sakin tempo ile giderim.
Henüz planlama yapmadım ama böyle olur gibi :A

Bizi beklersen başlaymazsın :A mayısdan ekime kadar etkinlikler bitmez :A yakında forumun geleneksel etkinlikleride başlar :A
Bu etkinliğim ilk 2 tur yoğun gelebilir. Sonra sakin gider ve zaten artık günde 2 en fazla 3 konu olarak ilerleyeceğim. Hem kurallar hem de üyeleri yormama adına. En Özlenilen dizi gibi sakin tempo ile giderim.
Henüz planlama yapmadım ama böyle olur gibi :A
MS En Son Ekim 2020 de başlıyordu , sanırım bazı üyeler olmadan olmazmış..

Bakalım ya benim etkinliğim okadar önemli değil canım; ben gene farklı bulduğum konularımı açmaya devam ederim.Bugün sizi ülkelerle boğmaya devam ediyorum :A :A :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
MS En Son Ekim 2020 de başlıyordu , sanırım bazı üyeler olmadan olmazmış..

Bakalım ya benim etkinliğim okadar önemli değil canım; ben gene farklı bulduğum konularımı açmaya devam ederim.Bugün sizi ülkelerle boğmaya devam ediyorum :A :A :A
Forumun geleneksel etkinlikleri derken yöneticilerin her sene açtığı büyük anketli etkinlikleri demek istedim :A
Şuan benim etkinliğimde o gruba dahil değil :A MS de değil :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Forumun geleneksel etkinlikleri derken yöneticilerin her sene açtığı büyük anketli etkinlikleri demek istedim :A
Şuan benim etkinliğimde o gruba dahil değil :A MS de değil :A
Heee tamam canım; ben forumda gerçekten aksiyon yaratan etkinliklerin başında MS dikkatimi çektide direk aklıma o geldi. Ondan yazdım.

Heee tamam canım; ben forumda gerçekten aksiyon yaratan etkinliklerin başında MS dikkatimi çektide direk aklıma o geldi. Ondan yazdım.
O etklinkten ziyade daha çok yarışma kategorisinde:A
Eskiden çok yarışmalar vardı ama artık yürüten yok. Oyuncu yarışmalarıda vardı sahnelerle gelinip yarışma olunurdu.
3 ayrı şarkı yarışması, 2 ayrı dizi yarışmaları vardı. 2017 de özellikle çoktu :A hatta çiftler yarışıyor isimli yarışma vardı ve dizi çiftlerinin sahneleride yarıştırılırdı.

O etklinkten ziyade daha çok yarışma kategorisinde:A
Eskiden çok yarışmalar vardı ama artık yürüten yok. Oyuncu yarışmalarıda vardı sahnelerle gelinip yarışma olunurdu.
3 ayrı şarkı yarışması, 2 ayrı dizi yarışmaları vardı. 2017 de özellikle çoktu :A hatta çiftler yarışıyor isimli yarışma vardı ve dizi çiftlerinin sahneleride yarıştırılırdı.
Nelerrrr neler varmış eskiden desene be Zeynepcim.

Etkinliği yapan anlar..Kısası uzunu yok vallahi.
Etkinlik yapanlar ayrı bir düzeyde bence :bhr: :bhr: :bhr:
Kısa oluşunu ben sağladım. Sonuç geceleri haftalık olurken ben bir gecede 3 haftanın sonucunu açıklıyordum :A tam 3 saatimi yiyordu. Cuma akşamları yapıyordum iş güç bittiği zaman :A etkinlik sonrası ara vermiştim çünkü. Kendimi ona göre ayarlamıştım :A

@Dosi @Tolstoyevski Yakın dönemde etkinliğiniz var mı?

@bazinga Çok önceden konuştuğumuz için tekrar sormak istedim; Çikolata Markalarını kullanarak anket açtığımızda reklam yada telif ile ilgili sorun yaşamayız değil mi?

@Aserat Yakın dönemde yapacağını belirttiğin etkinliğinle keşisir mi?

64 ürün sadece aday alıp, çok uzun olmayacak şekilde planlıyorum.

@Dosi @Tolstoyevski Yakın dönemde etkinliğiniz var mı?

@bazinga Çok önceden konuştuğumuz için tekrar sormak istedim; Çikolata Markalarını kullanarak anket açtığımızda reklam yada telif ile ilgili sorun yaşamayız değil mi?

@Aserat Yakın dönemde yapacağını belirttiğin etkinliğinle keşisir mi?

64 ürün sadece aday alıp, çok uzun olmayacak şekilde planlıyorum.
Benim için sorun yok çakışan etkinlik yoksa. :)