Hazır izindeyimmmmAbi dur artık kendine hakim ol
Ama şuan MS odaklıyım... Bu hafta senden 8 almalıyım
Hazır izindeyimmmmAbi dur artık kendine hakim ol
Şarkın son haftalardaki gibiyse zor alırsın 8Hazır izindeyimmmm
Ama şuan MS odaklıyım... Bu hafta senden 8 almalıyım
En Favori Üye başlamak lazım artık..Eylül geldi@Dosi sanırım sırada En Favori Üye var, Diss Savaşları ne zaman peki? (Bu konu daha uygun geldi, ondan yazdım. )
Onun anketleri yapıldı çoğu kez.Favori kanal etkinliği yapabilirsin @The_Erinch, bir o eksik kaldı. Platformları da koyabilirsin içine.
Anketi yapıldı da, favori seçilmedi. Netflix seçilir kesin.Onun anketleri yapıldı çoğu kez.
Ama ilerisi düşünülebilir.
Biraz ortalık sakinlesin En Favori Yarışma Programı düşünüyorum; Geçmişden Günümüze .
Benim çağlardan kim var...Anketi yapıldı da, favori seçilmedi. Netflix seçilir kesin.
Fazla geriye gitmemek gerek aslında, her yarışma programı tanınmıyor, tabii fi tarihine gitmeyi planlıyorsan.
Anlaşılan Barış Manço'nun programına inmeye niyetlisin. Sanırım Barış Manço'nun yarışmasındaki çocuklardan biri sensin.Benim çağlardan kim var...
Sen....Ben.... Bakayımmmm aaaa başkada yokmuş
Ama @Zeyno @AteşBöceği @Angelica Ucundan @Çiğdem
Aslında Taş Devrinden olan @Forumdash
Öğrendiğimde şok geçiridğim @Turkuazz
Bize yetişmeye başlayan @bazinga
7 den 70 ... Legend YaaaaAnlaşılan Barış Manço'nun programına inmeye niyetlisin. Sanırım Barış Manço'nun yarışmasındaki çocuklardan biri sensin.
Benim çağlardan kim var...
Geçen sene Eylül ayında olmuştu yine öyle olur. En Favori Şarkı sonrası biraz dinlenip liste çıkarırımEn Favori Üye başlamak lazım artık..Eylül geldi
Biri bana mı seslendi😉Benim çağlardan kim var...
Aaa 17 yasın neyi ucundan yakın gözlüklerini takmadın yine sanırım dedeciğim 😱😱😱 @xemrexxx @serhatt @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @XanTier @eskici @kerem @mrt-06 @Alos @slhttnmtl @ArafBenim çağlardan kim var...
Ay yeter milleti kandırmayı bırak artık. Karta kaçtın iyice kabul et. .ssAaa 17 yasın neyi ucundan yakın gözlüklerini takmadın yine sanırım dedeciğim 😱😱😱 @xemrexxx @serhatt @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @XanTier @eskici @kerem @mrt-06 @Alos @slhttnmtl @Araf
Ekli dosyayı görüntüle 108033
Halen 17 diyor bu sincap... Daha geçen gün bastonu düştü, ağaçtan zıplarken zor tuttular... Tüm orman konuşuyor 🤭🤭🤭😁😁 @Çiğdem @ForumdashAy yeter milleti kandırmayı bırak artık. Karta kaçtın iyice kabul et. .ss
Kafayı yemiş, 20 yıldır 17 yaşında.Halen 17 diyor bu sincap... Daha geçen gün bastonu düştü, ağaçtan zıplarken zor tuttular... Tüm orman konuşuyor 🤭🤭🤭😁😁 @Çiğdem @Forumdash
Bizim ruh yaşımız hep 17 ablacım. ben 16.5 hattaAaa 17 yasın neyi ucundan yakın gözlüklerini takmadın yine sanırım dedeciğim 😱😱😱 @xemrexxx @serhatt @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @XanTier @eskici @kerem @mrt-06 @Alos @slhttnmtl @Araf
Ekli dosyayı görüntüle 108033
Nedenini bilmiyorum ama iyi ki gelmiş denir.Bir insanın aklına sabahın köründe EN FAVORİ ANADOLU TAKIMI gibi bir etkinlik neden gelir 🤷🤪🤭🤪🤭🤪🤭 @Tolstoyevski @Araf @MasacRE @Maskeli Fedai @batuhankaralar @bazinga @Sherlock @MEnes @12.Adam @DarkLegenD @HeisenBerg @Yakamoz-Asi @Dosi @xdragxx @emreemreu @Gerekli24 @BARON男爵 😁😁😁😁😁😁😁