Kolay gelsin.
Benimde bir önerim var. En favori futbol topu hangisidir? @Yakamoz-Asi nasıl yakıştı mı? Avrupa ve Dünya Kupasında oynanan ev favori top…
Ilginc bir öneri, Erinc abi yaparsa bilemem.
Kolay gelsin.
Benimde bir önerim var. En favori futbol topu hangisidir? @Yakamoz-Asi nasıl yakıştı mı? Avrupa ve Dünya Kupasında oynanan ev favori top…
Ben çok ilginç bulmadım yalan yok...Şimdi Dizi etkinliğine bile 25 oy geliyor.. En iyi Futbol topu dediğinde içeri giren kim olur merk ettimm.. Biraz arz ve talep işleriIlginc bir öneri, Erinc abi yaparsa bilemem.
Ben çok ilginç bulmadım yalan yok...Şimdi Dizi etkinliğine bile 25 oy geliyor.. En iyi Futbol topu dediğinde içeri giren kim olur merk ettimm.. Biraz arz ve talep işleri
Yeni taleplerde görüşmek üzere…Veto yedin @12.Adam gecmis olsun
Abi hayırlı olsun önerilerimi yaparım ama liste düzeltme işinde yokum bu sefer, o durum foruma yeni dönmemin şerefine bi kerelikti Ben emekliyim artık kendime sorumluluk almak istemiyorum forumdaEn Favori Film etkinliği ilerlesin biraz,Cips işine el atalım bu seferde...
@Bully @MasacRE @Zeyno @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @12.Adam @Emre Ozansoy @bazinga @Dosi
sanırım bende diğerlerindenimDiğerleri olarak etkinliğe katılmama kararı aldım teşekkürler iyi eğlenceler kardeşler.
Kaçak güreşiyordu.Abi hayırlı olsun önerilerimi yaparım ama liste düzeltme işinde yokum bu sefer, o durum foruma yeni dönmemin şerefine bi kerelikti Ben emekliyim artık kendime sorumluluk almak istemiyorum forumda
Erinç abinin listesini düzeltme işi benim sorumluluğum mu?Kaçak güreşiyordu.
Kimin sorumluluğunda ?Erinç abinin listesini düzeltme işi benim sorumluluğum mu?
Etkinlik sahibinin sorumluluğunda ben ne alakaKimin sorumluluğunda ?
Dur bende şimdiden kalu bela dan kalma cipsleri gün yüzüne çıkarmaya başlayayım bariiii 😛En Favori Film etkinliği ilerlesin biraz,Cips işine el atalım bu seferde...
@Bully @MasacRE @Zeyno @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @12.Adam @Emre Ozansoy @bazinga @Dosi
2020 de açmışsın konuyu haliyle bizim ismimiz spoilerda yokDiğerleri ne demek yahu? @tekin ve etiket halen edemediğim hollydemon666?
Ben de sana diyecektim dondurmadan sonra cips mi yapsan diye. Geçen gün sen yazmışsın aynı şeyi düşünmüşüz İyi gider abi ismi gibi çıtır çerez bir etkinlikEn Favori Film etkinliği ilerlesin biraz,Cips işine el atalım bu seferde...
Öncelikle genel bir konu, herkes istediği fikri söylemekte Özgür.. Gelişigüzel etiket yaptım yoksa bu forumda adam ayıracak son insanlardanım... Keşke etiker ettiğim herkes etkinliğe katılsa.. O zaman 25 oy değil 55 oyları konuşurduk...2020 de açmışsın konuyu haliyle bizim ismimiz spoilerda yok
spoiler etiketlediğin isimler ve diğerleri diye yazılmış
şu şekilde
SPOILER: Ve Diğerleri
hah işte ona bir göndermeydi sanırım, tabi senle bir alakası yok, biz forumda yoktuk etiketlenmemizde beklenemez zaten
------
bu arada @☾☆HollyDemon666 u kopyala yapıştır sağa çek yöntemiyle etiketlemek mümkün
her cümleyi o kadar ince eleyip sık dokumayın alınacak bir konu yok ortada, arkadaşımız esprisine söylemişti bende esprisine katılım gösterdim. sizlik bir sorun yok yaniÖncelikle genel bir konu, herkes istediği fikri söylemekte Özgür.. Gelişigüzel etiket yaptım yoksa bu forumda adam ayıracak son insanlardanım... Keşke etiker ettiğim herkes etkinliğe katılsa.. O zaman 25 oy değil 55 oyları konuşurduk...
Aynen yaaher cümleyi o kadar ince eleyip sık dokumayın alınacak bir konu yok ortada, arkadaşımız esprisine söylemişti bende esprisine katılım gösterdim. sizlik bir sorun yok yani
@The_Erinch nerdeyse bizi dövecekti kendimizi zor kurtardıkAynen yaa
öğle oldu vallaha@The_Erinch nerdeyse bizi dövecekti kendimizi zor kurtardık