S.G.A.T.
Favori Üye
Kadınları oylayalım abiciğim @The_ErinchBana kalsa en favori güzel olur tabiki de zaman değişti linç yemeyelim diye erkek de ekledim eşitlik var
Kadınları oylayalım abiciğim @The_ErinchBana kalsa en favori güzel olur tabiki de zaman değişti linç yemeyelim diye erkek de ekledim eşitlik var
Tabiki erkoları oylayacağız.Kadınları oylayalım abiciğim @The_Erinch
Ama yeterTabiki erkoları oylayacağız.
Güzel fikir ama sürekliliği çok zor bunun. Daha önce platformda ana sayfa olayı vardı güzel konular orda gösteriliyordu şu an yok. Hatırlarsın belki sen. Yıl olarak zaman kavramı kalmadı bende.ne alaka diyeceksiniz lakin sadece fikir fav10 dergi olsa hangi sayfa da ne olacağını forumca kararlaşıp
ayda1 ya da 15 günde 1 çıkan fav10 dergi olsa güzel olmaz mı?
doğrudur sağlık olsun.Yok ana sayfa olayını bilmiyorum ben görmedim üye olduğumdan beri ana sayfada okunmamış konuları gösteriyor.Güzel fikir ama sürekliliği çok zor bunun. Daha önce platformda ana sayfa olayı vardı güzel konular orda gösteriliyordu şu an yok. Hatırlarsın belki sen. Yıl olarak zaman kavramı kalmadı bende.
Hmm 2023 ye üye olmuşsun. Belki gelir ya yeniden. Çağa ayak uyduruyor Ozan admin her zaman.doğrudur sağlık olsun.Yok ana sayfa olayını bilmiyorum ben görmedim üye olduğumdan beri ana sayfada okunmamış konuları gösteriyor.
Bu etkinlik nasl olacak anket başka yerde çünkü burada sadece yorumlar var anlamadım
Eski yıllarda açtım burayı.Hmm 2023 ye üye olmuşsun. Belki gelir ya yeniden. Çağa ayak uyduruyor Ozan admin her zaman.
Konu sahibi görür ona görür illaki @The_Erinch
Forumda kadınları konuşamıyoruz. Hep erkekleri yorumluyorsunuz. Resmen azınlığa düştükNe yeter ayol?
Bunu yıllar önce ilk geldiğimde yapacağımı söylemiştim ve yaptım herkes parlakçı oldu neredeyse.Forumda kadınları konuşamıyoruz. Hep erkekleri yorumluyorsunuz. Resmen azınlığa düştük
Ne alaka yahuForumda kadınları konuşamıyoruz. Hep erkekleri yorumluyorsunuz. Resmen azınlığa düştük
Ne zaman baksam erkek övülüyor forumda.Ne alaka yahu
Övsün ne olacak abartmadigi sürece özgür. Şimdi o da sürekli kadın ovuluyor dese kavga olur. Görmezden gel en iyisi beni takip et ben kadınları överimNe zaman baksam erkek övülüyor forumda.
Nerden de öneri yapmışım ya listenin sorumluluğu yine bende mi olacak şimdi
Birisi BİM'in içinden fare çıkan cipsine oy verise suçlu sensin
En Favori Film etkinliği ilerlesin biraz,Cips işine el atalım bu seferde...
Kolay gelsin.En Favori Film etkinliği ilerlesin biraz,Cips işine el atalım bu seferde...
@Bully @MasacRE @Zeyno @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @12.Adam @Emre Ozansoy @bazinga @Dosi