Süper Lig Tahmin Yarışması | Kicktipp - 7.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşırı heyecanlı gidiyor gerçekten. Bir türlü anlık bile olsa 7. sıradan yükselemedik.

Bu arada @Felon sessiz sedasız gerilerden 7'de 7 yaparak geliyor. 1 hafta tahmin yapmamıştı sanırım, yoksa o da üst sıraları zorlardı. Fakat yol uzun, illa ileride bizlerin de unuttuğu maçlar olacak. Pes etmemek gerek.

Reactions: 12.Adam
Konya 1 tane atmasa, Beşiktaş kıl payı yenmese efsane olacaktım...

Her zamanki gibi uydurma tahminlerim beni sonunculuktan kıpırdatmadı.

@Felon iddia oynasaydı kesin tersi olurdu.Sıkça başıma gelir de.

Reactions: Tolstoyevski
Şu kalem neydi öyle ama uğurlu gelirdi zamanında, artık emekli olduk biz de...

O da bir şey mi ben takvim gazetesinin cuma bültenini alıp önce toplam maç sayısını yazar.Sonra tahminler yapardım.Yüzdelik başarımı ölçmeye çalışırdım.Sabarsal, sıradışı bir durum anlayacağın.

Reactions: Tolstoyevski
Bu yarışma da tam aradığın kanmış o halde ama ısrarcı olmasak katılacağın yoktu buna rağmen..

Ya hep zaten büyük takımlardan iyi puan kapıyorum

Her hafta en az 10 puan alsam iyi olur

Hiç sorma tüm maçları kazanacakları bilmişiz puan alamamışız... Aaah ah...

7.hafta sonuçları belli oldu...

Haftaya 9 maçın 9'unda da doğru tahmin yaparak aşılması çok zor bir rekora imza atan ve tam 19 puan toplayıp bir hafta içerisinde şimdiye kadar alınmış en yüksek puanı almayı başaran @Felon damgasını vurdu.

9'de 8 yaparak yine çok iyi bir peformans ortaya koyan @hasanca ise liderlik koltuğunda 5 puan öne geçti.

Ben yerimi koruyup @12.Adam @MEnes ve @xdragxx ile biraz ara açıp @Tolstoyevski 'ye bir adım kaldı yetişmeye

Yalnız ben böyle iyi gitmeyi beklemiyordum bu hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...