Yok artık daha nelerElenme sistemi gelsin o zaman heyecan olur mesela. Gerçi ben ilk haftalarda elenirim ama olsun.![]()
Son haftaya kadar herkes mücadele etmeli
Yok artık daha nelerElenme sistemi gelsin o zaman heyecan olur mesela. Gerçi ben ilk haftalarda elenirim ama olsun.![]()
Entrika ve kaoslar ile dengemi bozdunuzNe yaptım ayol? 😱
E herkesin harcı değil entrika çevirmek.Entrika ve kaoslar ile dengemi bozdunuz![]()
Ortağımın ağzından 🍯 damlıyor.
Entrika ve kaoslar ile dengemi bozdunuz![]()
Entrika kralı @serhatt 😍E herkesin harcı değil entrika çevirmek.![]()
Aynen öyle.Entrika kralı @serhatt 😍
Yasak Elma seni transfer etmeli.Böylesine yüksek potansiyelli bir yetenek yok olmamalı.Aynen öyle.![]()
Evet, bu kadar ayrılıktan sonra, zeki ve entrikatör birini almaları şart tıpkı benim gibi.Yasak Elma seni transfer etmeli.Böylesine yüksek potansiyelli bir yetenek yok olmamalı.![]()
Geliyoruz... Korkma titre...Bugünkü iki maçın da skoru fantastik idi, 2’de sıfır çeksek de büyük kayıp olmadı ama rakiplerden Dosi ve MEnes bir adım daha yaklaştı ve liderlik koltuğundan da bir puan geriye düştüm...
Hay aksi gitti kıl payı puanEn sevdiğim skor 1-1... Gençlerbirliği-Antep maçından çorbamız yine kaynamış sağ olsunlar.![]()
Aslında en banko maçlardan biriydi ve bu etkinliğin sadece şans üzerine değil strateji ve istatistik üzerine de olduğunun bir göstergesi oldu. Tabi halen %65 şans, %35 istatistik işi ama olay da orada bitiyor.Hay aksi gitti kıl payı puan
3 alan çok olmuş![]()
Ben asla bakmıyorum bunlara. Geçen Antalya ve Alanya dikkat etmedim diye puan kaybetmiştimAslında en banko maçlardan biriydi ve bu etkinliğin sadece şans üzerine değil strateji ve istatistik üzerine de olduğunun bir göstergesi oldu. Tabi halen %65 şans, %35 istatistik işi ama olay da orada bitiyor.
Çünkü Antep’in sezonki 7 maçının 5’i berabere bitmiş. Gençlerbirliği ise 7 maçta 1 galibiyet almış sadece ve maç Gençler’in evinde olduğuna göre yenilmez zor ama yenmesi de zor olduğu için...
Ekli dosyayı görüntüle 94466