Her şey o uğursuz boncukla başladı... Bitirdi bizi resmen... @MEnesBen yerimi koruyup @12.Adam @MEnes ve @xdragxx ile biraz ara açıp @Tolstoyevski 'ye bir adım kaldı yetişmeye
Yalnız ben böyle iyi gitmeyi beklemiyordum bu hafta![]()
Bu gidişle hepimiz bu boncuktan nasibimizi alacağız, gören herkes ama @hasanca göremeyeceği için onunla şampiyonluk yarışı vermek zorunda kalacaksın...Bak üst mesajda da var![]()
![]()
Yahu ben kazanmam. Ben sadece size çelme takmak için varımBu gidişle hepimiz bu boncuktan nasibimizi alacağız, gören herkes ama @hasanca göremeyeceği için onunla şampiyonluk yarışı vermek zorunda kalacaksın...
Ama 2.olan da şampiyon sayılıyordu o forumda olmadığı için 😱
(paranteze hangi gifin geleceğini söylememe gerek yok sanırım ama atmaya üşeniyorum artık...Yahu ben kazanmam. Ben sadece size çelme takmak için varım![]()
Hedef ilk 10 içinde olmak
Nazar edeceksiniz beni(paranteze hangi gifin geleceğini söylememe gerek yok sanırım ama atmaya üşeniyorum artık...)
İyi değilim, bu hafta paramparça oldum...Ben yerimi koruyup @12.Adam @MEnes ve @xdragxx ile biraz ara açıp @Tolstoyevski 'ye bir adım kaldı yetişmeye
Yalnız ben böyle iyi gitmeyi beklemiyordum bu hafta![]()
Durumum TS'den iyi.7.hafta sonuçları belli oldu...
Haftaya 9 maçın 9'unda da doğru tahmin yaparak aşılması çok zor bir rekora imza atan ve tam 19 puan toplayıp bir hafta içerisinde şimdiye kadar alınmış en yüksek puanı almayı başaran @Felon damgasını vurdu.
9'de 8 yaparak yine çok iyi bir peformans ortaya koyan @hasanca ise liderlik koltuğunda 5 puan öne geçti.
Ekli dosyayı görüntüle 94588
Küme düşme hattından sadece 7 puan uzaktasın.Lig uzun bir maraton.Sessiz sessiz geliyorum![]()
Üzüldümİyi değilim, bu hafta paramparça oldum...
Her şey o uğursuz boncukla başladı... Bitirdi bizi resmen... @MEnes
@Sherlock un görseli @Tolstoyevski ye ilacın yan etkisi olarak geri döndü.Bak üst mesajda da var![]()
![]()
Şimdilik ilk 10Küme düşme hattından sadece 7 puan uzaktasın.Lig uzun bir maraton.
Hedefin Ligi kaçıncı sırada bitirmek?
İyi değilim, bu hafta paramparça oldum...
Israrcı mı oldun? Ben niye hatırlamıyorum.😳Bu yarışma da tam aradığın kanmış o halde ama ısrarcı olmasak katılacağın yoktu buna rağmen..![]()
Forumun hayaleti @hasancaBu gidişle hepimiz bu boncuktan nasibimizi alacağız, gören herkes ama @hasanca göremeyeceği için onunla şampiyonluk yarışı vermek zorunda kalacaksın...
Ama 2.olan da şampiyon sayılıyordu o forumda olmadığı için 😱