Süper Lig Tahmin Yarışması | Kicktipp - 7.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşırı heyecanlı gidiyor gerçekten. Bir türlü anlık bile olsa 7. sıradan yükselemedik. :A

Bu arada @Felon sessiz sedasız gerilerden 7'de 7 yaparak geliyor. 1 hafta tahmin yapmamıştı sanırım, yoksa o da üst sıraları zorlardı. Fakat yol uzun, illa ileride bizlerin de unuttuğu maçlar olacak. Pes etmemek gerek. :D

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Konya 1 tane atmasa, Beşiktaş kıl payı yenmese efsane olacaktım...

• Güldürdün
Her zamanki gibi uydurma tahminlerim beni sonunculuktan kıpırdatmadı. :A

@Felon 7'de 7 yaparak rekora koşuyor, iddaa oynasaydı zengin olmuştu bakalım kalan 2 maçı da doğru tahmin ederek bir ilke imza atacak mı full çekerek. :A

@MEnes de 7'de 6 yaparak çok iyi gitmiş aslında ama hepsinden 1 puan almış, taraf tahmini olarak çok başarılı olsa da skor stratejisi pek olmamış bu hafta. :A

@Dosi ise bugün yine 2 kere 3'lük atarak haftalık konumunu sağlama alarak takibi sürdümüş. @12.Adam'ın ise zaten eli kulağında o liderlik tahtını ele geçirmesi...
@Felon iddia oynasaydı kesin tersi olurdu.Sıkça başıma gelir de. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bir zamanlar iddia kuponuna yazıp oynadım. Sonra bir akrabam için maçları ben söylerdim o oynardı.Artık oynamamaktadır.
Şu kalem neydi öyle ama uğurlu gelirdi zamanında, artık emekli olduk biz de... :A

hqdefault.jpg

• Beğendim
Şu kalem neydi öyle ama uğurlu gelirdi zamanında, artık emekli olduk biz de... :A

hqdefault.jpg
O da bir şey mi ben takvim gazetesinin cuma bültenini alıp önce toplam maç sayısını yazar.Sonra tahminler yapardım.Yüzdelik başarımı ölçmeye çalışırdım.Sabarsal, sıradışı bir durum anlayacağın. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
O da bir şey mi ben takvim gazetesinin cuma bültenini alıp önce toplam maç sayısını yazar.Sonra tahminler yapardım.Yüzdelik başarımı ölçmeye çalışırdım.Sabarsal, sıradışı bir durum anlayacağın. :A
Bu yarışma da tam aradığın kanmış o halde ama ısrarcı olmasak katılacağın yoktu buna rağmen.. :A

• Güldürdün
@Felon 7'de 7 yaparak rekora koşuyor, iddaa oynasaydı zengin olmuştu bakalım kalan 2 maçı da doğru tahmin ederek bir ilke imza atacak mı full çekerek. :A

@MEnes de 7'de 6 yaparak çok iyi gitmiş aslında ama hepsinden 1 puan almış, taraf tahmini olarak çok başarılı olsa da skor stratejisi pek olmamış bu hafta. :A

@Dosi ise bugün yine 2 kere 3'lük atarak haftalık konumunu sağlama alarak takibi sürdümüş. @12.Adam'ın ise zaten eli kulağında o liderlik tahtını ele geçirmesi...
Ya hep zaten büyük takımlardan iyi puan kapıyorum :Z
Her hafta en az 10 puan alsam iyi olur :Z

Hiç sorma tüm maçları kazanacakları bilmişiz puan alamamışız... Aaah ah...

7.hafta sonuçları belli oldu...

Haftaya 9 maçın 9'unda da doğru tahmin yaparak aşılması çok zor bir rekora imza atan ve tam 19 puan toplayıp bir hafta içerisinde şimdiye kadar alınmış en yüksek puanı almayı başaran @Felon damgasını vurdu.

9'de 8 yaparak yine çok iyi bir peformans ortaya koyan @hasanca ise liderlik koltuğunda 5 puan öne geçti.

Screenshot 2020-11-02 215451.jpg

7.hafta sonuçları belli oldu...

Haftaya 9 maçın 9'unda da doğru tahmin yaparak aşılması çok zor bir rekora imza atan ve tam 19 puan toplayıp bir hafta içerisinde şimdiye kadar alınmış en yüksek puanı almayı başaran @Felon damgasını vurdu.

9'de 8 yaparak yine çok iyi bir peformans ortaya koyan @hasanca ise liderlik koltuğunda 5 puan öne geçti.

Ekli dosyayı görüntüle 94588

Ben yerimi koruyup @12.Adam @MEnes ve @xdragxx ile biraz ara açıp @Tolstoyevski 'ye bir adım kaldı yetişmeye :Z
Yalnız ben böyle iyi gitmeyi beklemiyordum bu hafta :Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...