Son düzenleme:
Ben iptalim...Ekli dosyayı görüntüle 94526
Biraz evvel sonuçlanan 5.maçların ardından @xdragxx tam puan @12.Adam 2 puan alarak 2 sıra birden yükselerek 3 ve 4.sıraları paylaştılar. @Tolstoyevski puansız kapatırken @MEnes 1 puan almasına rağmen 1 sıraya geriledi.Bu seansın kaybedeni 3 sıra kaybeden @Dosi oldu. @bazinga nın yeri değişmedi.
Ekli dosyayı görüntüle 94526
Biraz evvel sonuçlanan 5.maçların ardından @xdragxx tam puan @12.Adam 2 puan alarak 2 sıra birden yükselerek 3 ve 4.sıraları paylaştılar. @Tolstoyevski puansız kapatırken @MEnes 1 puan almasına rağmen 1 sıraya geriledi.Bu seansın kaybedeni 3 sıra kaybeden @Dosi oldu. @bazinga nın yeri değişmedi.
Hayvan terli.Beni Başakşehir sandın galiba.
Sen hep unutursan o fark çok açılır, 8 de olur, 18 de
Konya maçına sürpriz denemek hiç hoş olmadı.
Bunlar hep FT etkisi işte.Kendince Taraftarların gazını alıyor.Sen hep unutursan o fark çok açılır, 8 de olur, 18 de
Sana hatırlatmamak gerekir. Geçen hafta iyi bir yükseliş yaşadın
Dört günde yorgunluğu üzerlerinden çabuk atmışlar.Konya maçına sürpriz denemek hiç hoş olmadı.ŞL yorgunu olurlar kazanamazlar diyordum ama tutmadı.
Benim nazar boncuğu fotoma gerek kalmadan @xdragxx için zehirli ok yerine ulaşmış.
Tam kızmamışsınBu hafta liderlik için saldırıyorum... FUTURE modumu açıp ekrana baktım, kızdırdınız beni...
Sıra @Tolstoyevski de yap şovunu da birazda o çarpılsın.Benim nazar boncuğu fotoma gerek kalmadan @xdragxx için zehirli ok yerine ulaşmış.
Devamı da gelsin
Yine iyi ama en azından 3-3 gitmedi
Tam kızmamışsın
Mesaj attığın dakikaya bakHafta başı ona foto atmıştım ve sonuç, rakipler ensesinde@Tolstoyevski
@Felon 7'de 7 yaparak rekora koşuyor, iddaa oynasaydı zengin olmuştu bakalım kalan 2 maçı da doğru tahmin ederek bir ilke imza atacak mı full çekerek.Ekli dosyayı görüntüle 94558
Nefes kesen kovalamaca devam ediyor.Tavşan kaç, tazı tut.@Tolstoyevski @Dosi @MEnes @xdragxx @bazinga @Sylvester @Sherlock @Turkuazz @Felon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?