Son düzenleme:
Ben iptalim...Ekli dosyayı görüntüle 94526
Biraz evvel sonuçlanan 5.maçların ardından @xdragxx tam puan @12.Adam 2 puan alarak 2 sıra birden yükselerek 3 ve 4.sıraları paylaştılar. @Tolstoyevski puansız kapatırken @MEnes 1 puan almasına rağmen 1 sıraya geriledi.Bu seansın kaybedeni 3 sıra kaybeden @Dosi oldu. @bazinga nın yeri değişmedi.
Ekli dosyayı görüntüle 94526
Biraz evvel sonuçlanan 5.maçların ardından @xdragxx tam puan @12.Adam 2 puan alarak 2 sıra birden yükselerek 3 ve 4.sıraları paylaştılar. @Tolstoyevski puansız kapatırken @MEnes 1 puan almasına rağmen 1 sıraya geriledi.Bu seansın kaybedeni 3 sıra kaybeden @Dosi oldu. @bazinga nın yeri değişmedi.
Hayvan terli.Beni Başakşehir sandın galiba.
Sen hep unutursan o fark çok açılır, 8 de olur, 18 de
Konya maçına sürpriz denemek hiç hoş olmadı.
Bunlar hep FT etkisi işte.Kendince Taraftarların gazını alıyor.Sen hep unutursan o fark çok açılır, 8 de olur, 18 de![]()
Sana hatırlatmamak gerekir. Geçen hafta iyi bir yükseliş yaşadın![]()
Dört günde yorgunluğu üzerlerinden çabuk atmışlar.Konya maçına sürpriz denemek hiç hoş olmadı.ŞL yorgunu olurlar kazanamazlar diyordum ama tutmadı.
![]()
Benim nazar boncuğu fotoma gerek kalmadan @xdragxx için zehirli ok yerine ulaşmış.
Tam kızmamışsınBu hafta liderlik için saldırıyorum... FUTURE modumu açıp ekrana baktım, kızdırdınız beni...![]()
Sıra @Tolstoyevski de yap şovunu da birazda o çarpılsın.Benim nazar boncuğu fotoma gerek kalmadan @xdragxx için zehirli ok yerine ulaşmış.
Devamı da gelsin
Yine iyi ama en azından 3-3 gitmedi
Tam kızmamışsın![]()
Mesaj attığın dakikaya bakHafta başı ona foto atmıştım ve sonuç, rakipler ensesinde@Tolstoyevski
@Felon 7'de 7 yaparak rekora koşuyor, iddaa oynasaydı zengin olmuştu bakalım kalan 2 maçı da doğru tahmin ederek bir ilke imza atacak mı full çekerek.Ekli dosyayı görüntüle 94558
Nefes kesen kovalamaca devam ediyor.Tavşan kaç, tazı tut.@Tolstoyevski @Dosi @MEnes @xdragxx @bazinga @Sylvester @Sherlock @Turkuazz @Felon