ben tahminlerimi yazmayınca tutuyor bilerek yazmıyorum yoksa ters çıkıyor @Dosi nin gibi @12.Adam@Tolstoyevski hafta sona erdi.Genel değerlendirmeni merakla bekliyorum.
Bu haftaki maçlara hangi tahminler yapmıştın?ben tahminlerimi yazmayınca tutuyor bilerek yazmıyorum @12.Adam
Ankara gücü-rize 5-5Bu haftaki maçlara hangi tahminler yapmıştın?
Haklısın. Bana 2 puan kazandıranda Fener olduskorun tersi çıkması biraz benim başıma geleni hatırlattı
fener maçlarına ne zaman tahminde bulunsam ters çıkıyordu @DosiHaklısın. Bana 2 puan kazandıranda Fener oldu
Performansım hakkında neler düşünüyorsun ?Haklısın. Bana 2 puan kazandıranda Fener oldu
1 dakika önce gördüm puanını. Tebrikler. Sen de W 1.00 aldınPerformansım hakkında neler düşünüyorsun ?
Bu hafta tulum çıkardım.Önümüzdeki haftalara sirayet etmesi dileğiyle 🤲🙏1 dakika önce gördüm puanını. Tebrikler. Sen de W 1.00 aldın
Ne diyelim
Yine böyle oldum
5.haftanın birincisi ben olmuşum.Onlar o kısım önemli değil sanki. Haftalık 1. olmak önemli. Ben 9 puan almıştım ama o hafta herkes kötüydü yinede 1 yazılmakta
Sekiz puan almışsın.Kaç puan aldığımı tam anlamadım ama fena iş çıkarmamışım herhalde.
Bu arada Beşiktaş-Denizli'yi mantıksız bir şekilde salladım. Ondan puan gelmez herhalde.
Gördüğüm doğruymuş o zaman, teşekkürler.Sekiz puan almışsın.