Süper Lig Tahmin Yarışması | Kicktipp - 5.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok iyi başlayıp kötü bitirdik maalesef. Son dakika golü olmasa 10 puanla bitecekti ama önemli değil :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Çok kötü gittik ama en azından 0 puan almadık.
@MEnes atak yapıp beni geçti :(
Neyseki kıl payı @xdragxx 3 puandan oldu, yoksa yetişiyordu bana.

Bu haftaki maçlara hangi tahminler yapmıştın?
Ankara gücü-rize 5-5
denizli kazanır demiştim
başakşehir kazanır diye düşündüm
Alanya kazanır
diğer berabere biten iki maç 3-3 biter diye düşündüm
sivas 5-3 kayseri @12.Adam
bir tek fener maçına tahmin yapmadım ama söylemem kafamda dursun daha iyi o zaman tutuyor yoksa tersi çıkıyor @12.Adam

@Dosi istatistiklerde toplam puanı en yüksek alan ikinci kişi oldum.Liderler ortağımız neşet , hasanca ve @bazinga

• Beğendim
Reactions: Dosi
@Dosi istatistiklerde toplam puanı en yüksek alan ikinci kişi oldum.Liderler ortağımız neşet , hasanca ve @bazinga
Onlar o kısım önemli değil sanki. Haftalık 1. olmak önemli. Ben 9 puan almıştım ama o hafta herkes kötüydü yinede 1 yazılmakta

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Gene ileriye dönük olarak tahminlerimi tamamladım :)

Bu hafta 7 puan almışım. Ortalarda gezmeye devam.

Kaç puan aldığımı tam anlamadım ama fena iş çıkarmamışım herhalde. :A

Bu arada Beşiktaş-Denizli'yi mantıksız bir şekilde salladım. Ondan puan gelmez herhalde. :A

5.hafta sonuçları belli oldu. 4.haftanın aksine, milli maç dönüşü oynanan 5.hafta maçları nispeten daha fazla gollü geçti ve hatta 2-0'lık Başakşehir-Trabzonspor maçı hariç bütün maçlarda Karşılıklı Gol oldu.

Haftaya 9 maçın 6'sında isabetli tahmin yaparak 13 puan toplayıp haftanın en çok puan toplayan ismi olan @12.Adam damga vurdu ve böylelikle 8 basamak birden yükselerek lig sıralamasında her hafta her şeyin değişebileceğini gösterdi.

Screenshot 2020-10-20 012522.jpg

@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @kerem @slhttnmtl @hasanca @Kahin Ahtapot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...