@Sherlock dünden beri hatırlatmalar yapıldı. Nerde tahmin?
@kerem @Sylvester ve @Felon diğer maçları unutmayın bari
@Sherlock dünden beri hatırlatmalar yapıldı. Nerde tahmin?
Fırsat olmadı... Kalan maçlar için tahminlerimi yaptım şimdi, zaten pek umudum kalmadı ama bakalım...@Sherlock dünden beri hatırlatmalar yapıldı. Nerde tahmin?
İkimiz de 0-0'a yatırım yapmışız ama maşallah gol atmayan takım yok bu hafta da.0-0 biter dediğim maçın daha ilk 20 dakikasında 3 gol olmuş 🤦♂️ 🤦♂️ İki hafta önce bol gollü tahminler yaptığımızda da 7-8 maçta toplam 3-4 gol olmuştu...
Tahmin nereden yapılıyordu?@Sherlock dünden beri hatırlatmalar yapıldı. Nerde tahmin?
Tahmin nereden yapılıyordu?![]()
İyi hallettim, pek ilgim olmasa da.fav10superlig - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
Ben 0 puanla kapatacağım gibiİyi hallettim, pek ilgim olmasa da.![]()
Geçen haftanın acısını çıkarıyorlar.İkimiz de 0-0'a yatırım yapmışız ama maşallah gol atmayan takım yok bu hafta da.![]()
Kurşun döktür, nazara iyi gelir derler.Ben 0 puanla kapatacağım gibi
Nazar değdi bana :S
Ben 2-3 gündür çok yoğunum ve evde bile doğru düzgün kalamıyorum, oyüzden konsantre olmadan attım 😏Kurşun döktür, nazara iyi gelir derler.![]()
Uyguladığım strateji az da olsa işe yaramış benim, süper ligden bahsediyoruz bol gollü ve galibiyetli maçlar nerdeee.Yine rezalet ötesi bir hafta geçiriyoruz çok şükür.![]()
Hollanda ligi'ni tavsiye ederim.Uyguladığım strateji az da olsa işe yaramış benim, süper ligden bahsediyoruz bol gollü ve galibiyetli maçlar nerdeee.![]()
Yalnız değilsin, gel sonuncu olmamın şerefine delilo oynayalım.Ben 0 puanla kapatacağım gibi
Nazar değdi bana :S
Ben puan almasamda genelinde sonuncu olmam ama bu hafta sonuncu olmaya adayımYalnız değilsin, gel sonuncu olmamın şerefine delilo oynayalım.![]()