- Reaksiyon puanı
- 114,187
- Puanı
- 1,060
@Sherlock dünden beri hatırlatmalar yapıldı. Nerde tahmin?
@kerem @Sylvester ve @Felon diğer maçları unutmayın bari
@Sherlock dünden beri hatırlatmalar yapıldı. Nerde tahmin?
Fırsat olmadı... Kalan maçlar için tahminlerimi yaptım şimdi, zaten pek umudum kalmadı ama bakalım...@Sherlock dünden beri hatırlatmalar yapıldı. Nerde tahmin?
İkimiz de 0-0'a yatırım yapmışız ama maşallah gol atmayan takım yok bu hafta da.0-0 biter dediğim maçın daha ilk 20 dakikasında 3 gol olmuş 🤦♂️ 🤦♂️ İki hafta önce bol gollü tahminler yaptığımızda da 7-8 maçta toplam 3-4 gol olmuştu...
Tahmin nereden yapılıyordu?@Sherlock dünden beri hatırlatmalar yapıldı. Nerde tahmin?
Tahmin nereden yapılıyordu?
İyi hallettim, pek ilgim olmasa da.fav10superlig - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
Ben 0 puanla kapatacağım gibiİyi hallettim, pek ilgim olmasa da.
Geçen haftanın acısını çıkarıyorlar.İkimiz de 0-0'a yatırım yapmışız ama maşallah gol atmayan takım yok bu hafta da.
Kurşun döktür, nazara iyi gelir derler.Ben 0 puanla kapatacağım gibi
Nazar değdi bana :S
Ben 2-3 gündür çok yoğunum ve evde bile doğru düzgün kalamıyorum, oyüzden konsantre olmadan attım 😏Kurşun döktür, nazara iyi gelir derler.
Uyguladığım strateji az da olsa işe yaramış benim, süper ligden bahsediyoruz bol gollü ve galibiyetli maçlar nerdeee.Yine rezalet ötesi bir hafta geçiriyoruz çok şükür.
Hollanda ligi'ni tavsiye ederim.Uyguladığım strateji az da olsa işe yaramış benim, süper ligden bahsediyoruz bol gollü ve galibiyetli maçlar nerdeee.
Yalnız değilsin, gel sonuncu olmamın şerefine delilo oynayalım.Ben 0 puanla kapatacağım gibi
Nazar değdi bana :S
Ben puan almasamda genelinde sonuncu olmam ama bu hafta sonuncu olmaya adayımYalnız değilsin, gel sonuncu olmamın şerefine delilo oynayalım.