Keith Long
Favori Üye
1 puanı aldım @TolstoyevskiBu hafta 2.kez bir maç 0-0 bitti, @Dosi beni haşlayacak :S
1 puanı aldım @TolstoyevskiBu hafta 2.kez bir maç 0-0 bitti, @Dosi beni haşlayacak :S
Hiç bakmadım. Kısmet artıkBu hafta 2.kez bir maç 0-0 bitti, @Dosi beni haşlayacak :S
Keşke 1-0 bitseydi dimiHiç bakmadım. Kısmet artık
------
7 puan olacaktım demek ki
Beni geçmediğin sürece her skora kabulüm artık.Keşke 1-0 bitseydi dimi
Hedefin niye benim ki? Zirveyi düşünmen lazım 1-0 bitse maç zirveyle aranda 10 değil 8 puan fark olacaktı..Beni geçmediğin sürece her skora kabulüm artık.
Bu performans ile 1.lik artık hayal. İlk 3e etiket gelecek ve en büyük rakibim şuan sensin. Yerimi kaptırmamak için nekadar çırpınsam kâr.Hedefin niye benim ki? Zirveyi düşünmen lazım 1-0 bitse maç zirveyle aranda 10 değil 8 puan fark olacaktı..
Belli olmaz kesme umudunuBu performans ile 1.lik artık hayal. İlk 3e etiket gelecek ve en büyük rakibim şuan sensin. Yerimi kaptırmamak için nekadar çırpınsam kâr.
5 haftada aldığım puanı nerdeyse 1 haftada alıyorsunuz
Ekli dosyayı görüntüle 101424
1 hafta 18 puan alsam yeterli olacak ama nerdeeeeeBelli olmaz kesme umudunu
18'e gerek yok. Zirve 1 hafta 2-3 puan alsa senin alacağın 10-11 puan bile yeter1 hafta 18 puan alsam yeterli olacak ama nerdeeeee
Ne güzel hep 7 ve üstü alırdım sonra hâl ortada ama çok fena moralim bozuldu.18'e gerek yok. Zirve 1 hafta 2-3 puan alsa senin alacağın 10-11 puan bile yeter
Analiz yap azNe güzel hep 7 ve üstü alırdım sonra hâl ortada ama çok fena moralim bozuldu.
Ben bir kere hep üstlerde olunca bir yük oldu ve oyüzden hep keşke başlarda kötü gitseydim dedim. Ozaman keyif alırdım. Şuan mod olarak enerji düşük
Geçti artık.Analiz yap az
Son 2-3 maçlarına bak takımların
Şükür.Beşiktaş en fazla gol atan takım ve şampiyon olan takım olması durumunda bonus puanlardan kimse yararlanamayacak. Çünkü kimse Beşiktaş'ı hesap etmemiş.
Sadece son maçta skor değişikliği yaptım. Bakalım pişman olacakmıyım (Alanya Maçı)
Ama üst sıraların hepsi de Alanya demiş 😱@Tolstoyevski Alanyaspor'a yazdigim beraberlik skoru yine senin aklina uyup son anda degistirmistim bugün 😱
------
------
Alanya bir gol atsa 2 puan alacagim ya lütfen olsun
su 2 takim 1er gol atsa 4 puan arti bir 5 ile zararda olsamda yinede fena olmayacak bir skor ama resmen benim bir sürü puanimi yedin. Hele Alanya böyle biterse artik hic bir zaman senin söylediklerini dikkate almayacagimAma üst sıraların hepsi de Alanya demiş 😱
Daha da kötüsü, Fener maçı da berabere bitse bugünkü tüm maçlar beraberlik olur. Ve 2 maç da 0-0 bittğine göre tüm maçları 0-0 oynayan biri 9 puan almış olurdu 😱 Şu an ise 8 :S Çok fena haşlayacaksın beni kaçacak yer arayayım bittim 🤯
Bak beni haşlyordun ama ne oldu demin, aşk olsun 😏su 2 takim 1er gol atsa 4 puan arti bir 5 ile zararda olsamda yinede fena olmayacak bir skor ama resmen benim bir sürü puanimi yedin. Hele Alanya böyle biterse artik hic bir zaman senin söylediklerini dikkate almayacagim
Bak dedim dedim inanmadın ne oldu, ikisi de geldi FB de 3 oldu bir de beni haşladın o kadar aşk olsun şimdi gönül alma sırası sende 😏Alanyaspor maçında anlık ben
Ekli dosyayı görüntüle 101433
Hayır hiçte bile. Hepsine 0-0 desem 7 puan ama böyle 5 puan aldım sadece ama son maç için değiştirmem iyi oldu. 2-0 da yazabilirdim. Bu harika oldu ve @xdragxx e azıcık farkı açtımBak dedim dedim inanmadın ne oldu, ikisi de geldi FB de 3 oldu bir de beni haşladın o kadar aşk olsun şimdi gönül alma sırası sende 😏