Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 34.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Dosi Sivas maçının daha ilk yarısı bitmiş ama moralini bozmak istemiyorsan şimdilik bakma skora :// Tedirginim zaten... :S
Umarım bu bir şakadır.
Bu arada dün baktımda 2 tane 1-1 ve 1 tanede 0-0 dediğim varmış ama hangi maçlar hatırlamıyorum

• Üzücü
Reactions: Tolstoyevski
Umarım bu bir şakadır.
Bu arada dün baktımda 2 tane 1-1 ve 1 tanede 0-0 dediğim varmış ama hangi maçlar hatırlamıyorum
Maç bitmeden hatta en iyisi gün bitmeden hiç bakmasan sonuçlara? Bir de böyle dene, en azından canın sıkılmaz ya da sürpriz olur?

• Olmamış
Reactions: Dosi
Maç bitmeden hatta en iyisi gün bitmeden hiç bakmasan sonuçlara? Bir de böyle dene, en azından canın sıkılmaz ya da sürpriz olur?
Kaç kere denemişliğim oldu ama her defasında yazan sen oluyorsun. Şuan üstekini yazmanın ne gereği var? Doğru olsada olmasada gereksiz
Gidip bakayım

Kaç kere denemişliğim oldu ama her defasında yazan sen oluyorsun. Şuan üstekini yazmanın ne gereği var? Doğru olsada olmasada gereksiz
Gidip bakayım
Yemin ederim aklına gelir de bakarsın diye onu engellemek içindi daha maç bitmedi diye, özür dilerim. 😔

• Olmamış
Özür dilerim tam tersini niyetlerken ben sebep oldum düşüncesizlik edip...
Bu hali ile bitmeside kötü. 5 puan kayıp olur yoksa. Şurada farklı skor yazan bir tek benim. Bari 2 puan kapayım..
Konyaspor güldürsün yüzümü :bhr:

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Bu hali ile bitmeside kötü. 5 puan kayıp olur yoksa. Şurada farklı skor yazan bir tek benim. Bari 2 puan kapayım..
Konyaspor güldürsün yüzümü :bhr:
Belki de ben söz konusu etmesem öyle bitecekti hiç yoktan iyi oldu bak, o kadar kızdın bir de :T: bari bir olmamış daha atsaydın iyi geliyordu birikiyordu :bhr:

• Sinir Bozucu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...