bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,407
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Daha yok ki bir şey. Şuan bile 0 puan ve Sivasspor kazansa da 0 puan artı fark kapatıp açanlar olur.Belki de ben söz konusu etmesem öyle bitecekti hiç yoktan iyi oldu bak, o kadar kızdın bir de bari bir olmamış daha atsaydın iyi geliyordu birikiyordu
2 puanınız hayırlı olsun3 puan hayallerimi suya düşüren Konyaspor'u kınıyorum.
Bu hafta şanssızlığı hepimize bulaştırdın 2-2 biter maç.Daha yok ki bir şey. Şuan bile 0 puan ve Sivasspor kazansa da 0 puan artı fark kapatıp açanlar olur.
------
2 puanınız hayırlı olsun
Ben ne zaman kıracağım bu şanssızlığı
şu Konya’nın mantıksızlığı 10 kişilik takıma penaltı yaptırırBelki de ben söz konusu etmesem öyle bitecekti hiç yoktan iyi oldu bak, o kadar kızdın bir de bari bir olmamış daha atsaydın iyi geliyordu birikiyordu
Konya’nın önceden ikiyi atması lazımdı ben penaltı olacağını hissettimBu hali ile bitmeside kötü. 5 puan kayıp olur yoksa. Şurada farklı skor yazan bir tek benim. Bari 2 puan kapayım..
Konyaspor güldürsün yüzümü
Konyanın penaltı yaptırması yaktı beni 2-2 biter dedim 3-1 bittiBelki de ben söz konusu etmesem öyle bitecekti hiç yoktan iyi oldu bak, o kadar kızdın bir de bari bir olmamış daha atsaydın iyi geliyordu birikiyordu
damlaya damlaya göl olur misali topluyorsunuz puanlari 0 puandan iyidirBu hafta şanssızlığı hepimize bulaştırdın 2-2 biter maç.
zehirli ok olmaz umarim tüm haftayi 0-0 yapacaktim, dün 4 puan olacakti ve mutlu olacaktim. Simdi gelde son dakikalari bekleŞu an sen üçlük yapıp bizim gölü tek seferde geçme yolundasın. Çok da önemli değil göl yapmak.
0-0 da çok tehlikeli tahmin ya bütün maçı "ya gol olursa" gerginliğiyle izliyorsun.zehirli ok olmaz umarim tüm haftayi 0-0 yapacaktim, dün 4 puan olacakti ve mutlu olacaktim. Simdi gelde son dakikalari bekle
ama gecen hafta cok kötü bir hafta oldugu icin bu hafta en cok bunu göze alacak kisi bendim ve yapiyordum ama @Tolstoyevski beni caydirdi ve sonuc kayip giden 4 puan 0-0 da gol atilinca üzülme oluyor ama rakip 1 gol attigi an hop 1 puan cepte0-0 da çok tehlikeli tahmin ya bütün maçı "ya gol olursa" gerginliğiyle izliyorsun.
Yalnız artısı maç başlayınca anında gelen 3 puanla puan tablosu mutlu ediyor.
0-0 olan maç 2-0 olmuş bu arada. Bu hafta seni 0 puanda yalnız bırakmak istemedim ama yanlışlıkla 1 puan almış bulunduk bir maçtan.ama gecen hafta cok kötü bir hafta oldugu icin bu hafta en cok bunu göze alacak kisi bendim ve yapiyordum ama @Tolstoyevski beni caydirdi ve sonuc kayip giden 4 puan 0-0 da gol atilinca üzülme oluyor ama rakip 1 gol attigi an hop 1 puan cepte
gectri artik, diger haftalar bu risk alinmaz ama bu hafta tam zamaniydi ne güzel
1-1 tamam ama bütün maçlara 0-0 bence fazla riskliama gecen hafta cok kötü bir hafta oldugu icin bu hafta en cok bunu göze alacak kisi bendim ve yapiyordum ama @Tolstoyevski beni caydirdi ve sonuc kayip giden 4 puan 0-0 da gol atilinca üzülme oluyor ama rakip 1 gol attigi an hop 1 puan cepte
gecti artik, diger haftalar bu risk alinmaz ama bu hafta tam zamaniydi ne güzel
Zaten ben 0 puandayım @bazinga0-0 olan maç 2-0 olmuş bu arada. Bu hafta seni 0 puanda yalnız bırakmak istemedim ama yanlışlıkla 1 puan almış bulunduk bir maçtan.
sorma, evdekiler acmis telefondna izliyor ve senin yazdigin dakikada iceri giridklerinde spiker 'skor 2-0. 2 dakika arayla' gibi birseyler dedi0-0 olan maç 2-0 olmuş bu arada. Bu hafta seni 0 puanda yalnız bırakmak istemedim ama yanlışlıkla 1 puan almış bulunduk bir maçtan.
4 puan 4 , giden 4 puan o da sadece dün 😡1-1 tamam ama bütün maçlara 0-0 bence fazla riskli
Neyse ki çok 0-0 biten olmadı yoksa haşlanırdık :S
Kayseri iki tane atsın bence. Gençler de 1 tane atsa süper olacak.bari Kayseri atsada 3 puan kapsam 😡
Suyum kaynıyor desene kalan maçlar da berabere biterse iyice yakacaksın beni :S 🥵sorma, evdekiler acmis telefondna izliyor ve senin yazdigin dakikada iceri giridklerinde spiker 'skor 2-0. 2 dakika arayla' gibi birseyler dedi
ve suan 2-1
------
4 puan 4 , giden 4 puan o da sadece dün 😡
Ne yaptınız ya cidden. Bu nazar bu başka bir şey değil.Kayseri iki tane atsın bence. Gençler de 1 tane atsa süper olacak.
Artık ne desem boş kalacak...Ne yaptınız ya cidden. Bu nazar bu başka bir şey değil.
hasanca'yı saymazsak hâlâ 3.lük etiketi için belki şans olur. Ben böyle devam ettikçe beni geçersin
------
Gönlüm tabiki Gençlerbirliği'nin atması yönünde ama olmaycaksa bari Ankaragücü atsın @xdragxx 3 puan alıp bana yetişmesin.
Edit: tebrikler xdragxx