Evet ya Rize hepimizi yaktı...Rize ve Galatasaray maçlarında son dakika golleri yüzünden 4 puan gitti
------
Açılış maçına ne yazacaktın?İddiasızım deyip 1 maçı unutmama rağmen şimdilik 2.yim.
Evet ya Rize hepimizi yaktı...Rize ve Galatasaray maçlarında son dakika golleri yüzünden 4 puan gitti
Açılış maçına ne yazacaktın?İddiasızım deyip 1 maçı unutmama rağmen şimdilik 2.yim.
Normalde tahminlerimi sonradan yaptım ama ben de 1-2 yazardım. 🚬Evet ya Rize hepimizi yaktı...
------
Açılış maçına ne yazacaktın?
Teselliyi Rize maçından tam puan alarak gidermiş oldun.Normalde tahminlerimi sonradan yaptım ama ben de 1-2 yazardım. 🚬
Aynen öyle, giden 3 puan oluversin.Teselliyi Rize maçından tam puan alarak gidermiş oldun.
Aynı şeyi kendi adıma söyleyemeyeceğim.Gs maçında puan kaybını göze alıyordum.Fakat Karadeniz ekibinden gelmeyen gol beni tam puanımdan etti. 😡Aynen öyle, giden 3 puan oluversin.
Oha, bu aşırı kötü olmuş.Aynı şeyi kendi adıma söyleyemeyeceğim.Gs maçında puan kaybını göze alıyordum.Fakat Karadeniz ekibinden gelmeyen gol beni tam puanımdan etti. 😡
Benim şöyle bir formülüm var.10 maçtan herhangi 1 tanesinden tam puan almak ve diğerlerinden 2 veya 1 puan almak.Oha, bu aşırı kötü olmuş.
Mantıklıymış, ben nasibimde ne varsa o diyorum.Benim şöyle bir formülüm var.10 maçtan herhangi 1 tanesinden tam puan almak ve diğerlerinden 2 veya 1 puan almak.
Bence Sende benim taktiğimi kullanmalısın.Bakarsın yükseliş yaşarsın.Mantıklıymış, ben nasibimde ne varsa o diyorum.
Tabloya bakarak tahmin yapma taktiği beni yükseltmişti zaten. Seninkini de kullanayım bari. Olmadı hafiften yükselirim.Bence Sende benim taktiğimi kullanmalısın.Bakarsın yükseliş yaşarsın.
Bende tutmadı, bakarsın sende tutar.Tabloya bakarak tahmin yapma taktiği beni yükseltmişti zaten. Seninkini de kullanayım bari. Olmadı hafiften yükselirim.
Deniyim bari. Bende tutarsa en azından senin taktiğin işe yaramış olacak.Bende tutmadı, bakarsın sende tutar.
Süper lig Puan tablosu mu? Kicktipp puan tablosu mu?Deniyim bari. Bende tutarsa en azından senin taktiğin işe yaramış olacak.
Derken? Şeyden bahsettiysen ben Super Lig puan tablosuna bakarak yapıyorum. Puan(genellikle buna çok bakmıyorum) + Son 5'e bakarak yapıyorum.Süper lig Puan tablosu mu? Kicktipp puan tablosu mu?
Son 5 maç performansına göre mi?Derken? Şeyden bahsettiysen ben Super Lig puan tablosuna bakarak yapıyorum. Puan(genellikle buna çok bakmıyorum) + Son 5'e bakarak yapıyorum.
Ona bakarak hangisinin kazanacağına karar veriyorum. Demin biraz yanlış yazmışım da puanlara ve sıralamaya bakıp da skoru belirliyorum.Son 5 maç performansına göre mi?
Bence kelimelerde bir sıkıntı yok sadece anlam kayması var.Ona bakarak hangisinin kazanacağına karar veriyorum. Demin biraz yanlış yazmışım da puanlara ve sıralamaya bakıp da skoru belirliyorum.
Anlam kaymasını bulamadım da parantez içine yanlış yazdığım yanlış olmuş, ondan bahsettim.Bence kelimelerde bir sıkıntı yok sadece anlam kayması var.
Hımm, tekrar okuyunca ne demek istediğini anca anladım.Anlam kaymasını bulamadım da parantez içine yanlış yazdığım yanlış olmuş, ondan bahsettim.
Birkaç kelimeyi geçince mesajlarım çok karışık bir hal alıyor. Karşımdaki anlayabilir mi diye düşünüyorum.Hımm, tekrar okuyunca ne demek istediğini anca anladım.