Evet ya Rize hepimizi yaktı...Rize ve Galatasaray maçlarında son dakika golleri yüzünden 4 puan gitti
------
Açılış maçına ne yazacaktın?İddiasızım deyip 1 maçı unutmama rağmen şimdilik 2.yim.![]()
Evet ya Rize hepimizi yaktı...Rize ve Galatasaray maçlarında son dakika golleri yüzünden 4 puan gitti
Açılış maçına ne yazacaktın?İddiasızım deyip 1 maçı unutmama rağmen şimdilik 2.yim.![]()
Normalde tahminlerimi sonradan yaptım ama ben de 1-2 yazardım. 🚬Evet ya Rize hepimizi yaktı...
------
Açılış maçına ne yazacaktın?![]()
Teselliyi Rize maçından tam puan alarak gidermiş oldun.Normalde tahminlerimi sonradan yaptım ama ben de 1-2 yazardım. 🚬
Aynen öyle, giden 3 puan oluversin.Teselliyi Rize maçından tam puan alarak gidermiş oldun.
Aynı şeyi kendi adıma söyleyemeyeceğim.Gs maçında puan kaybını göze alıyordum.Fakat Karadeniz ekibinden gelmeyen gol beni tam puanımdan etti. 😡Aynen öyle, giden 3 puan oluversin.
Oha, bu aşırı kötü olmuş.Aynı şeyi kendi adıma söyleyemeyeceğim.Gs maçında puan kaybını göze alıyordum.Fakat Karadeniz ekibinden gelmeyen gol beni tam puanımdan etti. 😡
Benim şöyle bir formülüm var.10 maçtan herhangi 1 tanesinden tam puan almak ve diğerlerinden 2 veya 1 puan almak.Oha, bu aşırı kötü olmuş.
Mantıklıymış, ben nasibimde ne varsa o diyorum.Benim şöyle bir formülüm var.10 maçtan herhangi 1 tanesinden tam puan almak ve diğerlerinden 2 veya 1 puan almak.
Bence Sende benim taktiğimi kullanmalısın.Bakarsın yükseliş yaşarsın.Mantıklıymış, ben nasibimde ne varsa o diyorum.![]()
Tabloya bakarak tahmin yapma taktiği beni yükseltmişti zaten. Seninkini de kullanayım bari. Olmadı hafiften yükselirim.Bence Sende benim taktiğimi kullanmalısın.Bakarsın yükseliş yaşarsın.![]()
Bende tutmadı, bakarsın sende tutar.Tabloya bakarak tahmin yapma taktiği beni yükseltmişti zaten. Seninkini de kullanayım bari. Olmadı hafiften yükselirim.![]()
Deniyim bari. Bende tutarsa en azından senin taktiğin işe yaramış olacak.Bende tutmadı, bakarsın sende tutar.![]()
Süper lig Puan tablosu mu? Kicktipp puan tablosu mu?Deniyim bari. Bende tutarsa en azından senin taktiğin işe yaramış olacak.![]()
Derken? Şeyden bahsettiysen ben Super Lig puan tablosuna bakarak yapıyorum. Puan(genellikle buna çok bakmıyorum) + Son 5'e bakarak yapıyorum.Süper lig Puan tablosu mu? Kicktipp puan tablosu mu?![]()
![]()
Son 5 maç performansına göre mi?Derken? Şeyden bahsettiysen ben Super Lig puan tablosuna bakarak yapıyorum. Puan(genellikle buna çok bakmıyorum) + Son 5'e bakarak yapıyorum.![]()
Ona bakarak hangisinin kazanacağına karar veriyorum. Demin biraz yanlış yazmışım da puanlara ve sıralamaya bakıp da skoru belirliyorum.Son 5 maç performansına göre mi?![]()
Bence kelimelerde bir sıkıntı yok sadece anlam kayması var.Ona bakarak hangisinin kazanacağına karar veriyorum. Demin biraz yanlış yazmışım da puanlara ve sıralamaya bakıp da skoru belirliyorum.![]()
Anlam kaymasını bulamadım da parantez içine yanlış yazdığım yanlış olmuş, ondan bahsettim.Bence kelimelerde bir sıkıntı yok sadece anlam kayması var.![]()
Hımm, tekrar okuyunca ne demek istediğini anca anladım.Anlam kaymasını bulamadım da parantez içine yanlış yazdığım yanlış olmuş, ondan bahsettim.![]()
Birkaç kelimeyi geçince mesajlarım çok karışık bir hal alıyor. Karşımdaki anlayabilir mi diye düşünüyorum.Hımm, tekrar okuyunca ne demek istediğini anca anladım.![]()