Halbuki, dilimizi gayet güzel bir şekilde ifade ediyorsun.Böyle bir durum nasıl olabiliyor?Birkaç kelimeyi geçince mesajlarım çok karışık bir hal alıyor. Karşımdaki anlayabilir mi diye düşünüyorum.
Halbuki, dilimizi gayet güzel bir şekilde ifade ediyorsun.Böyle bir durum nasıl olabiliyor?Birkaç kelimeyi geçince mesajlarım çok karışık bir hal alıyor. Karşımdaki anlayabilir mi diye düşünüyorum.
Genellikle kelimelerin yerini aklıma gelince yazıyorum, tabi ki fark edince düzeltiyorum da bazen olanlar oluyor.Halbuki, dilimizi gayet güzel bir şekilde ifade ediyorsun.Böyle bir durum nasıl olabiliyor?
İnanır mısın aynı durum bende de oluyor İnan olsun İkimiz forumun devrik cümle 👑 krallarıyız. Ne mutlu bize.😍Genellikle kelimelerin yerini aklıma gelince yazıyorum, tabi ki fark edince düzeltiyorum da bazen olanlar oluyor.
Böyle bir ortak yönümüz olduğu için çok mutlu oldum. Bu tacı kimse elimizden alamayacak!İnanır mısın aynı durum bende de oluyor İnan olsun İkimiz forumun devrik cümle 👑 krallarıyız. Ne mutlu bize.😍
KESİNLİKLE. 😍Böyle bir ortak yönümüz olduğu için çok mutlu oldum. Bu tacı kimse elimizden alamayacak!
6da kilitlendim. Dün @bazinga çok dillendirdi ve nazar değdirdi. Şuan bir maçta 3 puan alacak böyle biterse. Alanya'dan gol bekliyorum Gidip 3 gol yazmışım 1e razıyım.Bütün maçlar 0-0 gidiyor, lige bak...
Böyle biterse diyince heyecanlandım daha maç yeni başlamış neredeyse 0-0 olmasından doğal şey yok.6da kilitlendim. Dün @bazinga çok dillendirdi ve nazar değdirdi. Şuan bir maçta 3 puan alacak böyle biterse. Alanya'dan gol bekliyorum Gidip 3 gol yazmışım 1e razıyım.
İkinci yarı ama Kayseri gol atmış sanada bana da yar olmadı işte enerjim ile yoluna taş koymayı bu şekilde yapacağımBöyle biterse diyince heyecanlandım daha maç yeni başlamış neredeyse 0-0 olmasından doğal şey yok.
Bugün anladığım şey, bir maçta anca bir kişiye odaklanabiliyorum. Seni az çok etkisiz hale getirdim ama @xdragxx yetişti yine bana@Dosi artık nasıl şeyler yapıyorsa inanılmaz bir hafta oluyor. 6 maçın 5 tanesinde skor tahminimi tutturmama sadece 1 gol engel oldu. (Ya eksik ya fazla) Tek istisnası 2 golle kaçan Kayseri - Alanya maçı oldu.
Hayır, atmasın...Konyaspor bir gol at. 0-0 kötü olur. @MEnes 3 puan aldığı an yine ensemizde olacak...
Konyaspor atarsa @xdragxx 3 puan alıyormuş. Niye diss attı 😱 0-0 olsa MEnes, 1-0 kazansa xdragxx ve bazinga 3 puan alıyor. En iyisi Konyaspor 1-0 yenilsinHayır, atmasın...
Çok şükür son 2 maçtan avantajlı çıkarak zirve yarışından kopmadık, takibi sürdürdük.Konyaspor atarsa @xdragxx 3 puan alıyormuş. Niye diss attı 😱 0-0 olsa MEnes, 1-0 kazansa xdragxx ve bazinga 3 puan alıyor. En iyisi Konyaspor 1-0 yenilsin
Çok kafam karıştı, konsantre olamıyorum @Tolstoyevski
------
Her anlamda bu hafta kaybeden benim
Skor ne olursa olsun birileri kâr edecek
------
Ah be Gençlerbirliği, keşke gol atsaydın
Ben nazar oldumÇok şükür son 2 maçtan avantajlı çıkarak zirve yarışından kopmadık, takibi sürdürdük.
Akşam üzeri yapmış olduğum bir hamle beklediğim gibi uğur getirdi O yüzden o kadar ısrarla şey etmiştim olmamış atma şimdi
ben 11 yapmışım @DosiBen nazar oldum
Neyse, buraya kadar gelmekte güzel. Size iyi kapışmalar. Artık bırakıyorum ciddiye almayı...