Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 23.Hafta (Hafta İçi Maçları)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birkaç kelimeyi geçince mesajlarım çok karışık bir hal alıyor. Karşımdaki anlayabilir mi diye düşünüyorum. :A
Halbuki, dilimizi gayet güzel bir şekilde ifade ediyorsun.Böyle bir durum nasıl olabiliyor? (b)

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Ah be Erzurumspor, keşke gol atsaydın. Ben ve ilk 6da olanlar çok farklı yazmıştık😏

Neyse, en azından fark kapatan olmadı

Böyle biterse diyince heyecanlandım daha maç yeni başlamış neredeyse 0-0 olmasından doğal şey yok. :A
İkinci yarı ama Kayseri gol atmış :A sanada bana da yar olmadı :A işte enerjim ile yoluna taş koymayı bu şekilde yapacağım :A
Alanya gol atarsa 3 puanı @xdragxx , böyle biterse @hasanca 3 puan alacak. İşim çok şuan :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
@Dosi artık nasıl şeyler yapıyorsa inanılmaz bir hafta oluyor. 6 maçın 5 tanesinde skor tahminimi tutturmama sadece 1 gol engel oldu. (Ya eksik ya fazla) Tek istisnası 2 golle kaçan Kayseri - Alanya maçı oldu. :A
Bugün anladığım şey, bir maçta anca bir kişiye odaklanabiliyorum. Seni az çok etkisiz hale getirdim ama @xdragxx yetişti yine bana :T:
Yalnız bu hafta puan almada farkımız sadece 2 maalesef. Unutma ardaki fark 5 olmazsa sana bilenmeye devam edeceğim :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx and bazinga
Konyaspor bir gol at. 0-0 kötü olur. @MEnes 3 puan aldığı an yine ensemizde olacak...

• Sinir Bozucu
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Hayır, atmasın...
Konyaspor atarsa @xdragxx 3 puan alıyormuş. Niye diss attı 😱 0-0 olsa MEnes, 1-0 kazansa xdragxx ve bazinga 3 puan alıyor. En iyisi Konyaspor 1-0 yenilsin :F
Çok kafam karıştı, konsantre olamıyorum :A @Tolstoyevski
------

Her anlamda bu hafta kaybeden benim :(
Skor ne olursa olsun birileri kâr edecek
------

Ah be Gençlerbirliği, keşke gol atsaydın

Son düzenleme:
Konyaspor atarsa @xdragxx 3 puan alıyormuş. Niye diss attı 😱 0-0 olsa MEnes, 1-0 kazansa xdragxx ve bazinga 3 puan alıyor. En iyisi Konyaspor 1-0 yenilsin :F
Çok kafam karıştı, konsantre olamıyorum :A @Tolstoyevski
------

Her anlamda bu hafta kaybeden benim :(
Skor ne olursa olsun birileri kâr edecek
------

Ah be Gençlerbirliği, keşke gol atsaydın
Çok şükür son 2 maçtan avantajlı çıkarak zirve yarışından kopmadık, takibi sürdürdük. :Z

Akşam üzeri yapmış olduğum bir hamle beklediğim gibi uğur getirdi :bhr: :Z O yüzden o kadar ısrarla şey etmiştim olmamış atma şimdi :A :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Çok şükür son 2 maçtan avantajlı çıkarak zirve yarışından kopmadık, takibi sürdürdük. :Z

Akşam üzeri yapmış olduğum bir hamle beklediğim gibi uğur getirdi :bhr: :Z O yüzden o kadar ısrarla şey etmiştim olmamış atma şimdi :A :A
Ben nazar oldum :(
Neyse, buraya kadar gelmekte güzel. Size iyi kapışmalar. Artık bırakıyorum ciddiye almayı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...