Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 15.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatay daha 20.dakikada 3-0'e getirmiş maçı Ersun Yanal effect :A Neyse haftanın son maçını zararsız kapattık gibi hayırlı olsun. :Z :A Daha 70 dakika var gerçi, futbol bu...

Ekran görüntüsü 2020-12-29 192325.jpg

Çok havalandın, indirme zamanı :A

@Tolstoyevski o görevi veriyorum.
Tabi ben de yapabilirim, kısmet :A

Her şey yine bununla başladı ve 2.kez dediğin oldu bana karşı tekrar tekrar teşekkür ederim dositols :bhr: :F

Kaç kere diyeceğim sen başkalarına değil kendine totem yap çünkü dediklerin çıkıyor genelde sürekli şamp olamam olamam diye diye olamayacaksın, olurum deme ama olamam da deme ve başkalarının değil kendinin tahtı ele geçireceğine yönelik totemler yap 15 haftada hep böyle oldu çünkü. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Her şey yine bununla başladı ve 2.kez dediğin oldu bana karşı tekrar tekrar teşekkür ederim dositols :bhr: :F

Kaç kere diyeceğim sen başkalarına değil kendine totem yap çünkü dediklerin çıkıyor genelde sürekli şamp olamam olamam diye diye olamayacaksın, olurum deme ama olamam da deme ve başkalarının değil kendinin tahtı ele geçireceğine yönelik totemler yap 15 haftada hep böyle oldu çünkü. :A
Aman ben işin eğlencesindeyim. Siz şampiyon olun. Ben ilk 10'da olsam yeterli :Z

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Haftanın sonuçları belli oldu. @bazinga son zamanlardaki şansızlığını kırıp bu haftayı zirve ile kapattı ve zirve yarışına yeniden dahil oldu.
@Tolstoyevski de bu haftayı iyi kapatarak @MEnes 'in zirve sevincini çok çabuk kursağında bıraktı.
@Dosi haftayı kötü kapatsada ilk 5 içerisinde kalmayı başardı.
@xdragxx 100 puanı aşan bir diğer isim olurken @12.Adam 99 puanda kalarak 100 puan hayalini bir sonraki haftaya erteledi

IMG_20201229_202611.jpg

@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @pompy @hasanca

Haftanın sonuçları belli oldu. @bazinga son zamanlardaki şansızlığını kırıp bu haftayı zirve ile kapattı ve zirve yarışına yeniden dahil oldu.
@Tolstoyevski de bu haftayı iyi kapatarak @MEnes 'in zirve sevincini çok çabuk kursağında bıraktı.
@xdragxx 100 puanı aşan bir diğer isim olurken @12.Adam 99 puanda kalarak 100 puan hayalini bir sonraki haftaya erteledi

Ekli dosyayı görüntüle 97262
@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @pompy @hasanca
#SenEskiyeBizDeliye / #ÇareBazinga

CAF08B17-DAA6-46A8-84A4-7A0CDF096415.jpeg

Ekli dosyayı görüntüle 97262
İlk maç 3 puan olmasa şu an 0dım.

• Üzücü
  • Beğendim
Reactions: Doğan and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...