Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 15.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftanın son gününün gündüz etabı sonuçları belli oldu. @bazinga sürpriz bir atak yaparak birden kendini zirve hattında bulurken, zirve bir kez daha şimdilik isim değiştirdi. Haftanın nihai sonuçları bugün akşam 19.00'da oynanacak Beşiktaş-Sivasspor ve Antalyaspor-Hatayspor karşılaşmaları sonucu netlik kazanacak.

Ekran görüntüsü 2020-12-28 175110.jpg

• Harika
Reactions: bazinga
Haftanın son gününün gündüz etabı sonuçları belli oldu. @bazinga sürpriz bir atak yaparak birden kendini zirve hattında bulurken, zirve bir kez daha şimdilik isim değiştirdi. Haftanın nihai sonuçları bugün akşam 19.00'da oynanacak Beşiktaş-Sivasspor ve Antalyaspor-Hatayspor karşılaşmaları sonucu netlik kazanacak.

Ekli dosyayı görüntüle 97194
4 gol vara takıldı ben olay olur dedim Kayseri maçında

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski

Bugünün ilk maçı hangisiydi? Gece 1-1 olan skoru değiştirmiştim :A

• Güldürdün

İlk maç dışında puanım yok. Konya atsaydı bir gol iyi olacaktı. Barı akşamdan minimum 2 puan çıkarsam iyi olacak.

• Beğendim
Maalesef son dakika golleriyle liderliğe yaklaşacakken 8 puan fark yedik. Bu hafta rezil geçiyor akşam maçlarıyla telafi edebiliriz umarım ama moral bozmak yok.
Geri kalan haftalarda ortalama 7.5 puan bizi şampiyon yapacak.

Maalesef son dakika golleriyle liderliğe yaklaşacakken 8 puan fark yedik. Bu hafta rezil geçiyor akşam maçlarıyla telafi edebiliriz umarım ama moral bozmak yok.
Geri kalan haftalarda ortalama 7.5 puan bizi şampiyon yapacak.
Gollerin iptaline nediyorsun

Puandan oldum ama takım kazansın o önemli en önemli maçlardan biriydi şansımız gitmiyordu Sivas'a.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...