Sen yine 5 puandasın. Ben full 0Denizli ve Malatya maçlarında da patladık... :/
Gecenin köründe kim kimle bakmadan attım
Aman bu haftada böyle olsun
------
@xdragxx ne sinirleniyorsun. Tebrikler, bana yetiştin
Sen yine 5 puandasın. Ben full 0Denizli ve Malatya maçlarında da patladık... :/
Arada bazı haftalar böyle çok düşük almak gerekiyor nazarı tazeletmek adına. Bende de öyle oluyor çünkü.Sen yine 5 puandasın. Ben full 0
Gecenin köründe kim kimle bakmadan attım
Aman bu haftada böyle olsun
Bu ilk olacak bendeArada bazı haftalar böyle çok düşük almak gerekiyor nazarı tazeletmek adına. Bende de öyle oluyor çünkü.![]()
2.haftada 4 puan, 5.hafta 2 puan, 8.hafta 4 puan, 10.hafta 5 puan almışsınBu ilk olacak bende6 puan altı oranla kapattığımı hatırlamıyorum
![]()
Uzun süredir 7 altı düşmeyince unutmuşum2.haftada 4 puan, 5.hafta 2 puan, 8.hafta 4 puan, 10.hafta 5 puan almışsın
Özellikle 5.haftanın maşallahı varmış..![]()
Benim de rekor 12.haftada 2 puanla olmuş maşallah.Uzun süredir 7 altı düşmeyince unutmuşum
İyi iyi 2 puan rekorum varmış![]()
benim ismim güldürdümüBenim de rekor 12.haftada 2 puanla olmuş maşallah.![]()
Karizmatik duruyor bence, gayet iyi klavye hataları telefondan özellikle oluyor böyle sorun yok bence.benim ismim güldürdümü
telefondan girdim zaten @TolstoyevskiKarizmatik duruyor bence, gayet iyi klavye hataları telefondan özellikle oluyor böyle sorun yok bence.![]()
Hoşgeldin aramızabenim ismim güldürdümü
Telefonda klavyeler otomatik farklı kelime yapıyor bazen özellikle İngilizceyi yabancı ismi Türkçe yapıyorlar.telefondan girdim zaten @Tolstoyevski
pompy italyanca kelime @TolstoyevskiTelefonda klavyeler otomatik farklı kelime yapıyor bazen özellikle İngilizceyi yabancı ismi Türkçe yapıyorlar.
Herşeyin bir ilki vardır.Bu ilk olacak bende6 puan altı oranla kapattığımı hatırlamıyorum
------
Aykut'un yeni totemi 😡
Keşke diss atsaydıda işe yarasaydı![]()
Sende rekora koşuyorsun
lisedeki arkadaşlarım ballı derler di playstationda oynarken
Ya sorma ya anasını satayım tersten rekor kırmakta üstüme tanımam.Sende rekora koşuyorsun![]()
Neye derlerdi?lisedeki arkadaşlarım ballı derler di playstationda oynarken
Sende rekora koşuyorsun![]()
benim tarzım değil normalde @Tolstoyevski rica edince çok fazla kıramadım @Dosi matematiğide sallardım benSende rekora koşuyorsun![]()
sürekli orta sahadan atıyordum birde 90 daYa sorma ya anasını satayım tersten rekor kırmakta üstüme tanımam.İşte hep Sabarsal güçlerin yan etkileri bunlar.
------
Neye derlerdi?
Bütün bunları Play station kaç oynarken yapıyordun?benim tarzım değil
sürekli orta sahadan atıyordum birde 90 da
playstation 3Bütün bunları Play station kaç oynarken yapıyordun?