Sen yine 5 puandasın. Ben full 0Denizli ve Malatya maçlarında da patladık... :/
Gecenin köründe kim kimle bakmadan attım
Aman bu haftada böyle olsun
------
@xdragxx ne sinirleniyorsun. Tebrikler, bana yetiştin
Sen yine 5 puandasın. Ben full 0Denizli ve Malatya maçlarında da patladık... :/
Arada bazı haftalar böyle çok düşük almak gerekiyor nazarı tazeletmek adına. Bende de öyle oluyor çünkü.Sen yine 5 puandasın. Ben full 0
Gecenin köründe kim kimle bakmadan attım
Aman bu haftada böyle olsun
Bu ilk olacak bende 6 puan altı oranla kapattığımı hatırlamıyorumArada bazı haftalar böyle çok düşük almak gerekiyor nazarı tazeletmek adına. Bende de öyle oluyor çünkü.
2.haftada 4 puan, 5.hafta 2 puan, 8.hafta 4 puan, 10.hafta 5 puan almışsınBu ilk olacak bende 6 puan altı oranla kapattığımı hatırlamıyorum
Uzun süredir 7 altı düşmeyince unutmuşum2.haftada 4 puan, 5.hafta 2 puan, 8.hafta 4 puan, 10.hafta 5 puan almışsın
Özellikle 5.haftanın maşallahı varmış..
Benim de rekor 12.haftada 2 puanla olmuş maşallah.Uzun süredir 7 altı düşmeyince unutmuşum
İyi iyi 2 puan rekorum varmış
benim ismim güldürdümüBenim de rekor 12.haftada 2 puanla olmuş maşallah.
Karizmatik duruyor bence, gayet iyi klavye hataları telefondan özellikle oluyor böyle sorun yok bence.benim ismim güldürdümü
telefondan girdim zaten @TolstoyevskiKarizmatik duruyor bence, gayet iyi klavye hataları telefondan özellikle oluyor böyle sorun yok bence.
Hoşgeldin aramızabenim ismim güldürdümü
Telefonda klavyeler otomatik farklı kelime yapıyor bazen özellikle İngilizceyi yabancı ismi Türkçe yapıyorlar.telefondan girdim zaten @Tolstoyevski
pompy italyanca kelime @TolstoyevskiTelefonda klavyeler otomatik farklı kelime yapıyor bazen özellikle İngilizceyi yabancı ismi Türkçe yapıyorlar.
Herşeyin bir ilki vardır.Bu ilk olacak bende 6 puan altı oranla kapattığımı hatırlamıyorum
------
Aykut'un yeni totemi 😡
Keşke diss atsaydıda işe yarasaydı
Sende rekora koşuyorsun
lisedeki arkadaşlarım ballı derler di playstationda oynarken
Ya sorma ya anasını satayım tersten rekor kırmakta üstüme tanımam. İşte hep Sabarsal güçlerin yan etkileri bunlar.Sende rekora koşuyorsun
Neye derlerdi?lisedeki arkadaşlarım ballı derler di playstationda oynarken
Sende rekora koşuyorsun
benim tarzım değil normalde @Tolstoyevski rica edince çok fazla kıramadım @Dosi matematiğide sallardım benSende rekora koşuyorsun
sürekli orta sahadan atıyordum birde 90 daYa sorma ya anasını satayım tersten rekor kırmakta üstüme tanımam. İşte hep Sabarsal güçlerin yan etkileri bunlar.
------
Neye derlerdi?
Bütün bunları Play station kaç oynarken yapıyordun?benim tarzım değil
sürekli orta sahadan atıyordum birde 90 da
playstation 3Bütün bunları Play station kaç oynarken yapıyordun?