Süper Lig Tahmin Yarışması | Kicktipp - 12.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek öğrendiğim masum bir anlamı olmadığı. Bir kaç ay oldu. Araştırmadım. Bazı şeyleri bilmesemde olur
Ben öğreneli epey oldu.Hatta bir zamanlar hotbird uydusunda bir tanıtım kanalı vardı.Kanal içinde bulundurduğu paket kanalları konusu geçen kanal dahil birkaç dakikalık video halinde tanıtıyordu.

Reactions: Dosi
Sen böyle deyince heyecan yaptım..gittim 15.hafta falan yaptım galiba

@Tolstoyevski

@Sylvester , @Polat Şaşmaz @Sherlock @Felon @kerem Göztepe maç tahmininiz var fakat Hatay - Erzurumspor tahminleriniz yok.
Son kez hatırlatıyorum.
@HeisenBerg sen sonradan aramıza katıldın ve bu iki maç zamanında iptal olan maçlardı. Yarın oynanacak ve tahmin yapmayı unutma

Okudum o yüzden dedim zaten...
x'li bir şeyler gördüm nicklerle ilgili mevzu tabi detaylı okumadım biraz hızlı okudum...
Geçmişte x li mevzulara bakmışlığın var mı?
Utanma , çekinme sakın kardeş sayılırız.

Reactions: MEnes
Geçmişte x li mevzulara bakmışlığın var mı?
Utanma , çekinme sakın kardeş sayılırız.
Şimdi kardeşim bunun konumuzla ne ilgisi var...
Niye Kicktipp yarışmasında böyle bir mevzu konuşulmuş onu da anlamadım ya neyse...
Yukarıda söylendiği gibi hiç şaapmayalım bence de...

Reactions: 12.Adam
Şimdi kardeşim bunun konumuzla ne ilgisi var...
Niye Kicktipp yarışmasında böyle bir mevzu konuşulmuş onu da anlamadım ya neyse...
Yukarıda söylendiği gibi hiç şaapmayalım bence de...
Netice de ikisinde çift kale maç ilgisi olmaz olur mu?

Reactions: MEnes
Neden bu kadar az uyumakta zorunda kaldın?
Çünkü 24 saat bana yetmiyor çok şeyle uğraştığım için.. Sanat da buna dahil...
Onun dışında ekstra erken kalmam gerekiyordu, havalimanına birini bırakmak için. Hal böyle olunca 5 saat uyudum ve o uykuyla dün gece 1.30'a kadar oturdum...

Reactions: 12.Adam and Dosi
5 saat nezamandan beri sana az gelmeye başladı 😱 sen eskiden 5 saati bile çok bulan biriydin

Reactions: 12.Adam and MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...