Tek öğrendiğim masum bir anlamı olmadığı. Bir kaç ay oldu. Araştırmadım. Bazı şeyleri bilmesemde olur@Dosi sen ne zaman öğrendin?![]()
Tek öğrendiğim masum bir anlamı olmadığı. Bir kaç ay oldu. Araştırmadım. Bazı şeyleri bilmesemde olur@Dosi sen ne zaman öğrendin?![]()
Bence de çok kurcalamamak lazımTek öğrendiğim masum bir anlamı olmadığı. Bir kaç ay oldu. Araştırmadım. Bazı şeyleri bilmesemde olur![]()
Ben öğreneli epey oldu.Hatta bir zamanlar hotbird uydusunda bir tanıtım kanalı vardı.Kanal içinde bulundurduğu paket kanalları konusu geçen kanal dahil birkaç dakikalık video halinde tanıtıyordu.Tek öğrendiğim masum bir anlamı olmadığı. Bir kaç ay oldu. Araştırmadım. Bazı şeyleri bilmesemde olur![]()
Neyse. Konuyu daha fazla şaapmayalımBen öğreneli epey oldu.Hatta bir zamanlar hotbird uydusunda bir tanıtım kanalı vardı.Kanal içinde bulundurduğu paket kanalları konusu geçen kanal dahil birkaç dakikalık video halinde tanıtıyordu.![]()
Sen böyle deyince heyecan yaptım..gittim 15.hafta falan yaptım galibaÖnemli not: Daha önce iptal edilen Göztepe - Alanyaspor ve Hatayspor - Erzurumspor maçları yarın 9 Aralık 2020'de oynanacak. Tahminleri unutmayınız.
@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @kerem @slhttnmtl @hasanca @Kahin Ahtapo
Umarım herkes aynı işlemi yapar
@Sylvester , @Polat Şaşmaz @Sherlock @Felon @kerem Göztepe maç tahmininiz var fakat Hatay - Erzurumspor tahminleriniz yok.Daha önce iptal edilen Göztepe - Alanyaspor ve Hatayspor - Erzurumspor maçları yarın 9 Aralık 2020'de oynanacak. Tahminleri unutmayınız.
@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @kerem @slhttnmtl @hasanca @Kahin Ahtapo
Neden benlik acaba bu konu...@MEnes nerdesin? Bu Konu tam senlik,sensiz şaapmayalım.![]()
Konunun önceki mesajlarını okudun mu?Neden benlik acaba bu konu...Ben öyle bir insan mıyım... Beni hiç şaapmasaydın keşke...
![]()
Okudum o yüzden dedim zaten...Konunun önceki mesajlarını okudun mu?
Geçmişte x li mevzulara bakmışlığın var mı?Okudum o yüzden dedim zaten...x'li bir şeyler gördüm nicklerle ilgili mevzu tabi detaylı okumadım biraz hızlı okudum...
![]()
Şimdi kardeşim bunun konumuzla ne ilgisi var...Geçmişte x li mevzulara bakmışlığın var mı?Utanma , çekinme sakın kardeş sayılırız.
Netice de ikisinde çift kale maç ilgisi olmaz olur mu?Şimdi kardeşim bunun konumuzla ne ilgisi var...Niye Kicktipp yarışmasında böyle bir mevzu konuşulmuş onu da anlamadım ya neyse...
Yukarıda söylendiği gibi hiç şaapmayalım bence de...
![]()
Benim uykum geldi ben kaçayım en iyisi...Netice de ikisinde çift kale maç ilgisi olmaz olur mu?![]()
Sonunda bu da oldu.Forumdan adam kaçırmayı başardım iyi mi? Rüyanda Leyla ile çift kale maç yap.Bol gollü bir galibiyet bekliyorum.Benim uykum geldi ben kaçayım en iyisi...![]()
Dün 5 saatlik uyku ile duruyordum, mecburi uykuya kaçış gerçekleşti...Sonunda bu da oldu.Forumdan adam kaçırmayı başardım iyi mi? Rüyanda Leyla ile çift kale maç yap.Bol gollü bir galibiyet bekliyorum.![]()
Neden bu kadar az uyumakta zorunda kaldın?Dün 5 saatlik uyku ile duruyordum, mecburi uykuya kaçış gerçekleşti...![]()
Çünkü 24 saat bana yetmiyor çok şeyle uğraştığım için.. Sanat da buna dahil...Neden bu kadar az uyumakta zorunda kaldın?
5 saat nezamandan beri sana az gelmeye başladı 😱 sen eskiden 5 saati bile çok bulan biriydinÇünkü 24 saat bana yetmiyor çok şeyle uğraştığım için.. Sanat da buna dahil...Onun dışında ekstra erken kalmam gerekiyordu, havalimanına birini bırakmak için. Hal böyle olunca 5 saat uyudum ve o uykuyla dün gece 1.30'a kadar oturdum...
![]()